Jump to content

Indira

Екип Субтитри
 • Posts

  260
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Indira

 1. Този определено ще се гледа! Yeon Woo Jin ми е любимец, а снахата няма как да я пропусна. Дано женските образи да са изградени адекватно, защото ми писна от 35 годишни моми, които се държат като тийнове. Въпреки, че като чета резюмето надеждите ми леееееко се изпаряват.
 2. С любимия ми темерут Zhang Yu Jian. По трейлъра мисля, че ще бъде интересен. Още повече, че и останалия каст е качествен.
 3. Едва се сдържам да му хвърля едно око, но ще изчакам нашите момичета с бг буквичките.
 4. Още един финал, още една разказана история! Прощаваме се с Дзян И и Шън Шън, и продължаваме напред! @mrnkaloto @felicyti огромно благодаря!
 5. Всеки ден се качват по два епизода. Днес, за съжаление имаше технически проблем, който се надяваме до утре да е отстранен. Съжаляваме за забавянето, но не е по наша вина.
 6. И аз ви обичам, момичета @mrnkaloto @felicyti Слагаме точката на този, за да започнем на нов ред и с главна буква утре!
 7. Лични благодарности, че се заехте с този проект!
 8. Започнах го. Лек и много смешен. Главния го гледам за първи път, но е голям чаровник. Първите 5-6 еп. вървят добре, да видим после какво ни готвят сценаристите.
 9. Спорна работа, момичета! Обичам ви до лилавото на дъгата и обратно
 10. @vivivan викаш все пак да се прежаля, поне заради Lin Yu Shen.
 11. Почнах и този, въпреки че всеки път си казвам да бягам надалеч от онгоинг драми. Хареса ми. Честно казано политичеката и военната обстановка в Шанхай рязко ми останаха на втори план с тоя мъжки каст. Историята тръгна интересно, сигурна съм, че ще предстоят силни страсти и тежки драми, но то без тях не може. Главния не съм го гледала никъде до сега, но си струва. Главната също е много симпатична, а за втория главен Evan Lin просто нямам какво да кажа. Изключително бях впечатлена от него в Crush.
 12. Почнах го, добре ми върви. Разбира се има си и клишета, то едва ли остана нещо не измислено и не заснето на романтичния фронт. Историята интересна, бързичко се завързаха нещата. Дразнители също в достатъчно количество. Главната героиня съм я гледала само в Intense love и там доста се лигавеше, но тук е добре. Главния си е чисто откритие за мен - повече от чудесен.
 13. Почнах го и много ми харесва за сега. Йоске е чудесно момче, трябват му повече главни роли. Много интересни неща научавам за това как японците са организирали околната среда за хората с нарушено зрение. Харесва ми как преплитат важното с романтичната линия.
 14. Хайде да видим сега циклони и анциклони ще се вихрят ли в офиса на метеоролозите. Но факта си е факт - Нуна Min Young пак облажи с агнешко
 15. Аз пък съм го гледала в Срещи в кухнята. После попрехвърлих с него и един нов полицейско-криминален. На този много му се чудя, защото за сега отзивите при рускините не са много добри. Най-накрая ще се престраша, то до 10 еп ще си покаже става ли, не става ли.
 16. За пореден път благодаря на @mrnkaloto и @felicyti за огромната помощ! Приятно гледане и от мен!
 17. Обичам го този човек и ще го изгледам, въпреки че фантастиката ми е предпоследния любим жанр преди ужасите. И без това проектите му са доста на рядко.
 18. Всичко му беше хубаво на сериала, а най-хубавото беше Jang Hyuk в него Ajussi power!
 19. @skofiild аз го изгледах за три дни без да ми омръзне. Отдавна не ми се беше случвало. Не знам защо не е толкова популярен, за мен си е много хубав сериала. Е, има и стандартните недомислици, но то без тях не може. А и мъжкия каст е добър. Даже и гадния образ е красавец.
 20. Със сигурност ще задържи интереса ти до края! Очакват те още мнооого изненадващи ходове от г-н Стриктен и малкия сладур.
 21. @vivivanдаааа, за там съм съгласна. Усмихнат и някакси енергичен
 22. Fair Xing много я харесвам. Жива ми е и органична. И Тиен малко ми е под въпрос, но ако героя му е мрачен, мълчалив темерут, 100% ще му се получи. Очаквам хубаво сериалче, че последните на момъка нещо не му бяха силни.
 23. Хайде сега и трета страна се включи, естествено анонимно. Човек, който познавал и двамата и работи от дълги години в развлекателния сектор. Обеща на 25 да покаже документи, с които обвинява няколко агенции в машинации спрямо актьорите им. Намеква, че умишлено съсипват кариерата на даден актьор, ако той реши да смени агенцията. Голям сериал направиха пак корейците от един спестен презерватив!
×
×
 • Create New...