Jump to content

Indira

Потребители
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

84 манджу

About Indira

 • Rank
  Посветен

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Много сладък, студентски сериал. Лека история, без тежки драми и с красиви актьори. Особено Simon Gong/Gong Jun. Определено съм му фен на това сладко момче.
 2. Не е лош, но химия въобще не усетих, особено в главната двойка. Иначе актьорите бяха страхотни, чудесен мъжки каст. Историята е интересна, бързо върви сериала, естествено има и клишета, но това е нещо, което се очаква при този тип драми. Като цяло-доволна съм.
 3. След първия сезон, този ми се видя мааалко по-комедиен. Главния герой го предпочитах като студен бизнесмен, а тук силния комедиен момент в образа му въобще не ми хареса.В този сезон ми беше по-интересен секретаря и филмовата звезда с нестандартната мацка. Предполагам,че щеше да ми хареса повече, ако не бях гледала първия сезон. И много реклама, много...на всичко
 4. Изгледах го, не е лош, но малко ми навяваше на моменти на секретарката Ким,но то няма какво по-различно и ново да измислят в отношенията щеф-секретарка. В началото ми беше интересно, после взе да ми писва от главния и терзанията му. Малко поразводниха накрая, но бива. Главната двойка ги гледам за първи път, харесаха ми заедно. И другите две двойки също са сладури. Като цяло-розово, забавно, неангажиращо.
 5. Благодаря! Аз се чудя защо не мога да го открия..."Твой сладкий голос" ??? Що за заглавие са сложили другарките? Май ще изчакам да се насъберат повечко серии. И без това имам толкова други за гледане в списъка
 6. Дали има превод на руски? Нещо не успявам да го открия...
 7. На мен лично ми вървеше малко тегаво.Можеше мааааалко по-рано да се усетят, че са влюбени. Главния леко дървен, има да се учи още момчето. Мацката я гледах първо в "Срещи в кухнята" и там много ми хареса, но и тук си се справи добре. Но пък си намерих съкровище-Yuan Hao. Много сладък този момък. И естествено не бях съгласна с развоя на нещата във втората двойка.
 8. Страхотен! Много ми хареса! Цветен, динамичен, интересен. Главната двойка чудесно подбрана, с героиня, която не е инфантилна, не се кокори глупаво и не стиска устенца като скумрия. А най-готиното беше, че е с бг буквички, за което благодаря!
 9. Офффф, стигнах до 20 еп и единствената причина да не го зарежа е историята между готвача и Красавицата. Интересна история, но главната е ужасТ! Много слаба, никакви емоции и като вземе да се пули и да стиска устнички направо убива романтичния момент с копие в сърцето. А младежа се раздава, труди се. Ясно,че трябва да изиграе наивната, скромна и честна студентка, ама като се има предвид колко милиарда са китайците, надали чак токова се пристискват девойките. Иначе каста е супер. Все красиви актьори събрани, но инфантилщината в женските образи ми идва малко в повече.Ще го добутам до края зар-зор, но не влиза в листата с любимите ми.
 10. Страхотен! Толкова завладяващ, че го прикючих за два дни.Чуден каст-много свежи образи и диалози, на които съм се смяла с глас. Сигурна съм,че ще се гледа пак.
 11. Ето тука ме тресна second lead syndrome. Още в 100 days my prince ми направиха впечатление тези тръпчинки. Ще изчакам да излезе целия сериал и тогава ще го погледна, не обичам да чакам всяка серия.
 12. Розово, розово и сладко! Чак на мен ми накърти Идеален за запълване на времето-красива история, красиви актьори, никакви тежки драми и сътресения. Той красив пън, тя красива и инфантилна-пълен стандарт. Достатъчно химия и целувки за романтични души. Всичко е 6!
 13. Много слънчев този главния, усмивка ледоразбивач! Много ми хареса сериала, имаше идея в него. И много,много химия! Дори и края ми хареса, въпреки че за моята романтична душа трябваше да се вземат веднага младите и да не се гонят като котка и мишка 13 серии.
 14. Хубав сериал! Особено мъжкия каст с двамата главни, хакерчето и малкия-пълна шестица от мен! Имаше искри между главната двойка,ама много скромно от към целувки, да не кажа хич! Гледките бяха другия огромен плюс, просто страхотни.
 15. Хубаво започна, обаче накрая вече много разводниха. Ли Сиен е бижу, забелязах го още в другия сериал с дроновете. Много чаровен! Обаче девойката хич не ми допадна. Не е толкова малка,че да се държи така инфантилно. Момчето се опита да вкара химия, раздаде се, тя стои със стиснатите устенца. Хайде, холан! Нали е влюбена, какво има да се дърпа тъй? Ама то явно е характерно за тях. Братовчеда също голямо сладурче, заради него ще почна следващ китайски сериал И най-вече голямо "браво" за стилиста на мъжете, особено на Гън Год-а и братовчеда аутфитчетата къртеха. Стилистката и фризьорката на женския каст да се уволнят!
×
×
 • Create New...