Jump to content

Indira

Екип Субтитри
 • Posts

  259
 • Joined

 • Last visited

8 Followers

About Indira

 • Birthday 12/19/1977

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Телом във Варна, духом в Шанхай
 • Любими сериали
  Goblin, Fated to love you, A love so beautiful, Le Coup de Foudre
 • Любими филми
  Always, Be with you, Silenced, The swindlers, Close range love

Recent Profile Visitors

613 profile views

Indira's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

512

Reputation

 1. С любимия ми темерут Zhang Yu Jian. По трейлъра мисля, че ще бъде интересен. Още повече, че и останалия каст е качествен.
 2. Едва се сдържам да му хвърля едно око, но ще изчакам нашите момичета с бг буквичките.
 3. Още един финал, още една разказана история! Прощаваме се с Дзян И и Шън Шън, и продължаваме напред! @mrnkaloto @felicyti огромно благодаря!
 4. Всеки ден се качват по два епизода. Днес, за съжаление имаше технически проблем, който се надяваме до утре да е отстранен. Съжаляваме за забавянето, но не е по наша вина.
 5. И аз ви обичам, момичета @mrnkaloto @felicyti Слагаме точката на този, за да започнем на нов ред и с главна буква утре!
 6. Лични благодарности, че се заехте с този проект!
 7. Започнах го. Лек и много смешен. Главния го гледам за първи път, но е голям чаровник. Първите 5-6 еп. вървят добре, да видим после какво ни готвят сценаристите.
 8. Спорна работа, момичета! Обичам ви до лилавото на дъгата и обратно
 9. @vivivan викаш все пак да се прежаля, поне заради Lin Yu Shen.
 10. Почнах и този, въпреки че всеки път си казвам да бягам надалеч от онгоинг драми. Хареса ми. Честно казано политичеката и военната обстановка в Шанхай рязко ми останаха на втори план с тоя мъжки каст. Историята тръгна интересно, сигурна съм, че ще предстоят силни страсти и тежки драми, но то без тях не може. Главния не съм го гледала никъде до сега, но си струва. Главната също е много симпатична, а за втория главен Evan Lin просто нямам какво да кажа. Изключително бях впечатлена от него в Crush.
 11. Почнах го, добре ми върви. Разбира се има си и клишета, то едва ли остана нещо не измислено и не заснето на романтичния фронт. Историята интересна, бързичко се завързаха нещата. Дразнители също в достатъчно количество. Главната героиня съм я гледала само в Intense love и там доста се лигавеше, но тук е добре. Главния си е чисто откритие за мен - повече от чудесен.
 12. Почнах го и много ми харесва за сега. Йоске е чудесно момче, трябват му повече главни роли. Много интересни неща научавам за това как японците са организирали околната среда за хората с нарушено зрение. Харесва ми как преплитат важното с романтичната линия.
 13. Хайде да видим сега циклони и анциклони ще се вихрят ли в офиса на метеоролозите. Но факта си е факт - Нуна Min Young пак облажи с агнешко
 14. Аз пък съм го гледала в Срещи в кухнята. После попрехвърлих с него и един нов полицейско-криминален. На този много му се чудя, защото за сега отзивите при рускините не са много добри. Най-накрая ще се престраша, то до 10 еп ще си покаже става ли, не става ли.
×
×
 • Create New...