Jump to content

Indira

Потребители
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

182 мочи

1 Follower

About Indira

 • Rank
  Млад господар

Recent Profile Visitors

215 profile views
 1. За мен беше удоволствие да преведа този толкова нежен сериал. Благодаря на @mrnkaloto за напътствията, подкрепата и труда, който вложи и в този проект. Приятно гледане!
 2. Заинтригува ме. Ако никой друг не се навие, си го заплювам за превод
 3. За да запълним уикенда с положителни емоции - 19 и 20 еп.
 4. Историята става все по-интересна...еп.17 и 18
 5. Благодаря! Ще дам мейл на лично, ако е удобно.
 6. Да помоля и аз най-учтиво, ако на някой му се намира покана за тоя желан Авистаз
 7. Този малкия ми е любимец още от Отровната любов и го чакам сериалчето с нетърпение. Нямам големи надежди, но 24 еп заради Ao Rui Peng ще ги избутам.
 8. Всеки ден ще се качват по два епизода в торент тракерите. Онлайн на следващия ден. Епизод 1 и 2 и
 9. Чуден главен! Изгледах сериала на един дъх само заради него и костюмчетата му с къси гащи. Много забавен и романтичен. Доволна съм.
 10. Уникален! Романтичната нишка избледня пред броманса на Макото и Божеството. Исках още серии само с тях! Жестоки диалози! Много ми хареса сериала, не съм превъртала с мишката нито за момеент. Персонажите на втора линия също бяха чудно подбрани. Въобще силно препоръчвам!
 11. Хубав, романтичен, с поука. Ако човек не обръща внимание на подробностите филма е чудесен. Ама и аз не разбрах полицая кога се влюби толкова, от къде реши да се жени, как се съгласиха тия родители да оженят 16 годишно момиче. Предполагам, че е част от японския манталитет. Но филма си е малко като приказка, рицаря не беше с доспехи и кон, ами с полицейска униформа и колело. Помогна на изпадналите в беда, взе си принцесата и всички заживели дълго и щастливо. Което напълно устройва романтичната ми душица.
 12. Изгледан. Малко попретупан сякаш ми се видя или пък японците се влюбват скорострелно. Имаше интрига, можеше доста да се поразвие, но и така става. Дори Сакурада явно е абониран за образа на мега секси костюмаря, който тръшка мацките по стените, ама с тоя бейбифейс хич не му пасва. Важното е, че свърши с хепи енд за всички.
 13. Топъл, спокоен и вкусен. Сериал, след който ми остана много приятно чувство в душата. Интересна история, поднесена много добре. Без излишни драми и романтични клишета на килограм. За мен главните актьори бяха непознати, но г-н Президента определено задържа вниманието. Много топъл смях и приятен тембър, близо до тембъра на любимия ми Такеру Сато. И разбира се, актьорска игра на високо ниво. Изключително изразителни очи. Втория главен също беше много готин с много чаровна усмивка. Въобще доволна съм от сериала, едно единствено нещо ми вадеше очите през цялото време и то е гардероба на главн
×
×
 • Create New...