Jump to content

Indira

Екип Субтитри
 • Content Count

  210
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

389 мочи

3 Followers

About Indira

 • Rank
  Пълководец
 • Birthday 12/19/1977

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Телом във Варна, духом в Шанхай
 • Любими сериали
  Goblin, Fated to love you, A love so beautiful, Le Coup de Foudre
 • Любими филми
  Always, Be with you, Silenced, The swindlers, Close range love

Recent Profile Visitors

406 profile views
 1. Жанра не ми е от любимите, но заради Lin Yu Shen ще го изгледам каквото и да е. Обичам такива образи на студени и лаконични детективи, а явно ще има и доста комични моменти.
 2. Това от кога го чакам само и единствено заради Ao Rui Peng. Задължително ще се гледа, въпреки че хич не ги обичам костюмните драми.
 3. Сериала е отметнат за превод, дори мога да кажа, че работата по него е започнала. Така, че малко търпение и ще има бг буквички.
 4. Това си е точно така. Честно казано големия брат с нищо не блесна на екрана. Гордън си изнесе целия сериал за мен и много добре им се получи сработването със Шиндерелата. А любими за мен остават баба и нейният помощник. Те бяха феята кръстница в тази приказка.
 5. Изгледани 9 и 10 еп. Сладко, много сладко, въпреки няколкото доста неправдоподобни момента, но ако всичко е реално, няма да е приказка. Определено ми хареса. Лек, забавен и много романтичен. Единствено ме озадачи това, че свърши на 10 еп, а бяха обявени 11. Но пък в края на 10 имаше кадри от следващия епизод. Може би някакъв спешъл да е? Ще видим като излезе.
 6. Супер! Сериала е уникален. Интересен, цветен и държи в напрежение! Успех!
 7. Страхотен. Чакам всяка серия с нетърпение. В 8-ма така завъртяха нещата, че не знам как ще ги оправят.
 8. Благодаря за пореден път на любимите ми момичета! А от нежния и меланхоличен музикант много скоро ще се прехвърлим на място, което е много горещо. И в пряк, и в преносен смисъл
 9. Все го заобикалях този сериал обаче и аз не знам какво ме накара да го погледна. Ами, не е толкова зле. Верно, че има доста недомислици, ама се преглъщат, ако гледаш , за да си изгубиш няколко часа в приятна компания на симпатични младежи и още по-приятната обстановка на лисичия дом. Гумихото ми е една идея по-добричко, от колкото бих искала. Красавец е младежа, ама много сладникав. Предното деветоопашато Lee Dong Wook ми е по на сърце. Девойката симпатична с огромна'усмивка. Не съм я гледала никъде до сега, но ми хареса как се справя с ролята.
 10. Толкова топло и толкова светло нещо отдавна не бях гледала. Ама то и няма как да е друго, след като са събрали най-красивите тръпчинки на Корея. Ким Сън Хо ми е любим още като го гледах в онзи за 100-те дни и принц "Неудобното". Още там грееше тази усмивка неговата. После изгледах всичко възможно с него без последния му сериал, защото там беше втори главен и това беше моят личен протест. Изключително лъчезарен, точния актьор за ролята на Ду Шик. Изгледах първите четири серии и не знам как ще чакам до следващите. Подозирам, че няма да се разминем и без дозата корейска драма, вече на
 11. Ах, страхотна шеста серия. Малкия как малко по-малко се пречупва и от богатия, разглезен лигльо започва да става зрял, разумен и грижовен мъж. Още малко му трябва да осъзнае, че е влюбен. Жестоко и до уши Интересна ще бъде и реакцията на големия брат от тук нататък.
 12. Значи за тях развитието е било в реалния живот Хубав сериал, позитивен, но и малко тъжен. Чудесен актьорски каст. Струваше си гледането на 100%.
 13. Чудесен. Много топъл и човешки. Харесва ми как не се замазват проблемите на съжителството с инвалид, а всичко е показано достоверно. За японската среда и начин на живот, разбира се. Много се надявам края да е хубав.
 14. Уникален Рюсей, много го харесвам. И на само като визия, а и като актьор е добър.
 15. Извинявам се за спама, но е много некоректно. Струва ми се, че се сещам за коя група иде реч. Миналия месец и при мен се получи същото. На обявен преди месеци сериал, в деня в който пуснахме напомняне, че до вечерта започваме качване на епизодите, изведнъж се появиха 4 серии със леко редактиран авто превод от същата групичка. И до там си останаха де. Ако си вкарваха енергията в преводи, а не да се чудят каква мръсотия да направят, щяха да са много по-уважавани.
×
×
 • Create New...