Jump to content

D1D1

Потребители
  • Мнения

    74
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от D1D1

  1. преди 38 минути, Ko_Erin написа:

    Фемили концерта мина и отново май се превърна в концерт на 

    най-голямата звезда на агенцията ;). Не разочарова с песни и танци,

     

     

     

    Невероятно брейк изпълнение направи, направо извънземно.

    Личи си школовката и опита от уличните танци, и досега с толкова

    талантливи и доказали се танцьори. Удоволствие е да го гледаш как танцува.

     

     

     

     

     

     

     

    Като ги видя тези зелени светлини и ме обзема особено вълнение. 

    И хореографията и танците - просто невероятно. Толкова е вдигнал летвата. Всеки път си мисля, че вече няма накъде повече, а той показва, че може и още.

     

     

     

     

    • Харесвам 2
  2. Трябваше ми известно време да се настроя да слушам Exist и мога да сравня този албум с хубавата храна или вино, които трябва да се консумират бавно и постепенно, за да се изпита пълна наслада.  След всяко ново слушане песните ми харесват все повече и повече. Hear me out - супер свеж фънки стил, Cream Soda, Let me in -  страхотно съчетание на вокалите, но какво друго се очаква от Exo. Клиповете са стилни и естетични, в ретро стил. Освен явните фаворити, много ми хареса и  Regret it. Като цяло албумът е с много приятно звучене.

    А сега за визиите на момчетата. Кьонгсу е станал по-уверен и мъжествен, за разлика от Бекхьон, който с новата прическа ми прилича на ученик. А на Сухо пък как му отива леко дългата и чуплива коса.

    • Харесвам 2
  3. На 14.07.2023 г. at 8:21, ftisland написа:

    Най-после целият клип с видео на Куки и Latto излезна. Страшно много ми хареса абсолютно всичко.Мбого добре си пасват като гласове.Мелодията,видеото и всичко е на ниво.

     

    И на мен много ми хареса. Супер свежа, зарибяваща песен, с много настроение.  Гласът на Кукито си е прекрасен, а включването на Latto е съвсем на място. Клипът е много добре направен. Абсолютен хит.

    И коментар не свързан с  песента. Много ми допада двойственността на  Junk Kook. За рекламни фотосесии и  на концерти излъчва сексапил, увереност и мъжественост, а в някои клипчета или лайфове си е същински дечко.  Да не говорим за изключителната смиреност, която демонстрира при общуването си с Army.        

    • Харесвам 3
    • Upvote 1
  4. Абсолютно заслужено. Красиви лица колкото си искаш, но Ибо си е One and Only.  Заради професионализма, работохолизма, целеустремеността, любопитството към новите неща и най-вече не робуването на клишета. Нашият малък, вече голям гений. Браво!!!

    • Харесвам 1
    • Upvote 1
  5. Да, наистина доста интересен. Chen Xiao си го харесвам от известно време, но тук много ми допадна и главната актриса - Mao Xiao Tong. Страхотна химия между двамата. И сериалът е от типа, които обичам да гледам. Стратегии,  разследване, интриги.  Почти неусетно си стигнах до края, като в нито една серия не си и помислих да превъртам или да го зарежа.  

    • Харесвам 3
  6. След като чух Daechwita ( има няма преди 3 седмици за първи път ) нямах търпение да чуя нещо ново от Agust D. Daechwita e абсолютен шедьовър, а Haegeum е в нейният стил  и също толкова добра. Определено предпочитам Min Yoon-gi   повече като Agust D, отколкото като Suga.  В соловите си проекти двамата с Джимин изригват с откровенност и талант ( без да омаловажавам творчеството им като група ).

    А клиповете - Daechwita и Haegeum са като мини филмчета, супер яки. 

     

    Много добро обяснение на текста и значението на песента - https://bit.ly/41r6rj6

     

     

    • Харесвам 2
  7. Много странно усещане докато гледах. Тотално извън представата ми  за китайско кино. Все едно гледам филм на някой от старите европейски майстори. Жълто-черният фон, играта със светлосенките. На места имах чувството, все едно е снимано с екшън камера, толкова реалистично. Без транзишъни, чисти кадри и то какви. Всеки кадър е фотографски.  Дори историята не ми беше особено важна, филмът е кадри и музика. Изкуство в най-чистият му вид. Без захаросани филтри. Режисьорски филм. 

    • Харесвам 1
    • Upvote 1
  8. Наистина култово изпълнение. Гледах цялата зала в зелено и си мислех как ли са се чувствали другите изпълнители от това тотално надмощие на Ибо и неговите фенове.  (Така ми се иска някой ден и аз да съм на негов концерт). Но като се има предвид, че той генерира почти 60% от приходите на Yue Hua, те хората заради него ходят на такива мероприятия. Добре, че поне стана акционер, след като я пуснаха на борсата. Както се казва утре - вдругиден и шефче може да стане. Нищо чудно, има заложби, момчето.  

     

    • Харесвам 3
  9. С една единствена слушана песен на BTS до този момент - Dynamite, изведнъж чувам Set me free Pt.2  на Jimin. Моето съвсем безпристрастно и не Army мнение е че песента е страхотна. Толкова обсебваща. Клипът, хореографията, гласът на Jimin, нищо, че е с auto-tune. Не знам дали защото я чух случайно и нямах никакви очаквания, но се влюбих в тази песен. И сега си редувам Rover със  Set Me Free.

    • Харесвам 1
  10. Преди 4 часа, kandala написа:

     

     

    Преди 4 часа, kandala написа:

    ОСЕМ EXO В ЕДИН КАДЪР. 

    БУКВАЛНО. 

    Мембърите реагират на видеото на "Rover". Горките, още хляб имат да ядат, за да станат "реактори", обаче най-важното - очакваме дружното им (или на части) участие в Rover-challenge. 

    Майко мила... EXO... заедно.:blush: 

     

     

    Хаха, D.O. колко е безизразен само. 

     

     

    • Харесвам 2
  11. Браво на Дара и екипа, създал песента. Съвсем официално са вписани като автори. https://colorcodedlyrics.com/2023/03/13/kai-kai-rover/, т.е SM или Кай са купили правата на песента. На мен лично и двете версии ми харесват. Просто Кай е световноизвестен изпълнител и покрай тази песен много хора ще чуят и парчето на Дара, което е голяма реклама.  Освен това, колкото и да харесвам Дара, Кай е къде къде по-секси.  

    • Харесвам 2
    • Мерси 1
  12. Опияняващо красиви актьори ( двамата главни ) с много добро взаимодействие между тях. Увлекателен сюжет и един  ужасяващо прекрасен Wang Duo, който, въпреки че се появява доста към края, придава на целият сериал щипката пикантност.

    • Upvote 1
  13. Този сериал започнах да го гледам след като прочетох добрите коментари в руските сайтове и съм много доволна, че ги послушах. Красиво направен, като някаква приказка. Задължително трябва да се гледа с високо качество, а лично аз дори го гледам и със слушалки. Естествено има обичайното за китайците отвличане от основната тема, леко разводняване и вкарване на допълнителни сюжети и персонажи, но мен в случая това не ме дразни особено. Като идея ми напомня Sword Snow Stribe. Пак имаме един наследник-бунтовник, който се впуска в различни приключения, заедно с приятелите си, но тук ефектите са една идея на по-високо ниво. 

    За мен този сериал е една аудио-визуална наслада с философски елементи.

    • Харесвам 1
    • Upvote 2
  14. На 22.11.2022 г. at 10:06, bond написа:

    Отличен образ изгражда Сю-то. Малко по малко, бавничко, но му се получава отлично. А аз съм на път да изневеря на Мима с колежката и. Много смешни интриги върти, но пък е красавица. И ако ми обясни някой как може с чаша да се подслушва през стената, ще го черпя една бира или кока кола, според предпочитанията.

    Подслушването с чаша е един доста стар, но ефикасен метод за подслушване. Поне преди да се появят съвременните подслушвателни устройства. Цитат - Много лесно – като детска игра. Не са необходими и никакви допълнителни приспособления. Трябва просто да поставите чашата с отворената страна към стената, а ухото прилепете до дъното на чашата!

     

     

    И аз мисля, че Сю Кай прави хубава роля.  Не може само да играе героично - драматични роли. Като цяло двамата са леко странна, но и интересна комбинация.

    Ян Ми, въпреки, че съм я гледала толкова много, знам и физиономиите и продължава да ми е интересна. Добра интрига се получава с колежката. 

    • Харесвам 1
    • Мерси 1
    • Upvote 1
  15. @kandala И аз благодаря за включването. За мен не е проблем да си говорим на "ти", особено щом споделяме едни и същи интереси. Нещата, които най-много са ме впечатлили досега са 3 концертни изпълнения, т.е има и още, но това са най-най. Първото -  https://bit.ly/3GmXujo  - Paper Cuts, където Бекхьон показва една трогателна емоция и гласовете на тримата са прекрасни. Второто - https://bit.ly/3EhgZXA  Love shot. Кай по принцип е най-сексапилният член на EXO, но тук е потресаващо секси. Третото, което мога да слушам по 10 пъти на ден е това https://bit.ly/3EDhcpJ. Тук всичко е перфектно. Вокали, хореография, визия. Особено ми е любим момента, след 10та минута, когато Чен и Бекхьон демонстрират гласовите си възможности. 

    Много се радвам, че вече има с кой да споделям любовта си към EXO и когато имам възможност ще надниквам за новини. 

    • Харесвам 2
    • Upvote 1
×
×
  • Създай нов...