Jump to content

D1D1

Потребители
  • Мнения

    74
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от D1D1

  1. Новата песен на Техьон. Не знам за вас, но неговият глас ме омагьосва и кара всичко да трепти. Също и стилът му на пеене.
  2. Като ги видя тези зелени светлини и ме обзема особено вълнение. И хореографията и танците - просто невероятно. Толкова е вдигнал летвата. Всеки път си мисля, че вече няма накъде повече, а той показва, че може и още.
  3. D1D1

    EXO

    Трябваше ми известно време да се настроя да слушам Exist и мога да сравня този албум с хубавата храна или вино, които трябва да се консумират бавно и постепенно, за да се изпита пълна наслада. След всяко ново слушане песните ми харесват все повече и повече. Hear me out - супер свеж фънки стил, Cream Soda, Let me in - страхотно съчетание на вокалите, но какво друго се очаква от Exo. Клиповете са стилни и естетични, в ретро стил. Освен явните фаворити, много ми хареса и Regret it. Като цяло албумът е с много приятно звучене. А сега за визиите на момчетата. Кьонгсу е станал по-уверен и мъжествен, за разлика от Бекхьон, който с новата прическа ми прилича на ученик. А на Сухо пък как му отива леко дългата и чуплива коса.
  4. И на мен много ми хареса. Супер свежа, зарибяваща песен, с много настроение. Гласът на Кукито си е прекрасен, а включването на Latto е съвсем на място. Клипът е много добре направен. Абсолютен хит. И коментар не свързан с песента. Много ми допада двойственността на Junk Kook. За рекламни фотосесии и на концерти излъчва сексапил, увереност и мъжественост, а в някои клипчета или лайфове си е същински дечко. Да не говорим за изключителната смиреност, която демонстрира при общуването си с Army.
  5. Абсолютно заслужено. Красиви лица колкото си искаш, но Ибо си е One and Only. Заради професионализма, работохолизма, целеустремеността, любопитството към новите неща и най-вече не робуването на клишета. Нашият малък, вече голям гений. Браво!!!
  6. Да, наистина доста интересен. Chen Xiao си го харесвам от известно време, но тук много ми допадна и главната актриса - Mao Xiao Tong. Страхотна химия между двамата. И сериалът е от типа, които обичам да гледам. Стратегии, разследване, интриги. Почти неусетно си стигнах до края, като в нито една серия не си и помислих да превъртам или да го зарежа.
  7. След като чух Daechwita ( има няма преди 3 седмици за първи път ) нямах търпение да чуя нещо ново от Agust D. Daechwita e абсолютен шедьовър, а Haegeum е в нейният стил и също толкова добра. Определено предпочитам Min Yoon-gi повече като Agust D, отколкото като Suga. В соловите си проекти двамата с Джимин изригват с откровенност и талант ( без да омаловажавам творчеството им като група ). А клиповете - Daechwita и Haegeum са като мини филмчета, супер яки. Много добро обяснение на текста и значението на песента - https://bit.ly/41r6rj6
  8. Много странно усещане докато гледах. Тотално извън представата ми за китайско кино. Все едно гледам филм на някой от старите европейски майстори. Жълто-черният фон, играта със светлосенките. На места имах чувството, все едно е снимано с екшън камера, толкова реалистично. Без транзишъни, чисти кадри и то какви. Всеки кадър е фотографски. Дори историята не ми беше особено важна, филмът е кадри и музика. Изкуство в най-чистият му вид. Без захаросани филтри. Режисьорски филм.
  9. Направо не е за вярване. Както не можеше да се намери онлайн, изведнъж се появи и то с български субтитри. Предварително благодаря на преводачите.
  10. И в тази връзка, някой гледал ли е вече Hidden Blade 无名? Не мога да го намеря онлайн на никакъв език.
  11. В "Like crazy" гласът на Джимин е толкова сладък, нежен и мелодичен. И двете му песни и клиповете към тях са страхотни.
  12. Наистина култово изпълнение. Гледах цялата зала в зелено и си мислех как ли са се чувствали другите изпълнители от това тотално надмощие на Ибо и неговите фенове. (Така ми се иска някой ден и аз да съм на негов концерт). Но като се има предвид, че той генерира почти 60% от приходите на Yue Hua, те хората заради него ходят на такива мероприятия. Добре, че поне стана акционер, след като я пуснаха на борсата. Както се казва утре - вдругиден и шефче може да стане. Нищо чудно, има заложби, момчето.
  13. С една единствена слушана песен на BTS до този момент - Dynamite, изведнъж чувам Set me free Pt.2 на Jimin. Моето съвсем безпристрастно и не Army мнение е че песента е страхотна. Толкова обсебваща. Клипът, хореографията, гласът на Jimin, нищо, че е с auto-tune. Не знам дали защото я чух случайно и нямах никакви очаквания, но се влюбих в тази песен. И сега си редувам Rover със Set Me Free.
  14. D1D1

    EXO

    Хаха, D.O. колко е безизразен само.
  15. D1D1

    EXO

    Браво на Дара и екипа, създал песента. Съвсем официално са вписани като автори. https://colorcodedlyrics.com/2023/03/13/kai-kai-rover/, т.е SM или Кай са купили правата на песента. На мен лично и двете версии ми харесват. Просто Кай е световноизвестен изпълнител и покрай тази песен много хора ще чуят и парчето на Дара, което е голяма реклама. Освен това, колкото и да харесвам Дара, Кай е къде къде по-секси.
  16. D1D1

    EXO

    След тази информация рязко ми се доходи на концерт на Бекхьон някъде по света.
  17. Опияняващо красиви актьори ( двамата главни ) с много добро взаимодействие между тях. Увлекателен сюжет и един ужасяващо прекрасен Wang Duo, който, въпреки че се появява доста към края, придава на целият сериал щипката пикантност.
  18. Този сериал започнах да го гледам след като прочетох добрите коментари в руските сайтове и съм много доволна, че ги послушах. Красиво направен, като някаква приказка. Задължително трябва да се гледа с високо качество, а лично аз дори го гледам и със слушалки. Естествено има обичайното за китайците отвличане от основната тема, леко разводняване и вкарване на допълнителни сюжети и персонажи, но мен в случая това не ме дразни особено. Като идея ми напомня Sword Snow Stribe. Пак имаме един наследник-бунтовник, който се впуска в различни приключения, заедно с приятелите си, но тук ефектите са една идея на по-високо ниво. За мен този сериал е една аудио-визуална наслада с философски елементи.
  19. Аз изгледах и 3-те епизода. На мен засега ми харесва, обичам драми за отмъщение, особено, когато е студено.
  20. Подслушването с чаша е един доста стар, но ефикасен метод за подслушване. Поне преди да се появят съвременните подслушвателни устройства. Цитат - Много лесно – като детска игра. Не са необходими и никакви допълнителни приспособления. Трябва просто да поставите чашата с отворената страна към стената, а ухото прилепете до дъното на чашата! И аз мисля, че Сю Кай прави хубава роля. Не може само да играе героично - драматични роли. Като цяло двамата са леко странна, но и интересна комбинация. Ян Ми, въпреки, че съм я гледала толкова много, знам и физиономиите и продължава да ми е интересна. Добра интрига се получава с колежката.
  21. D1D1

    EXO

    Отварям тубата и първото, което ми е подбрал YT за слушане е I Don’t Even Mind. Ами какво да кажа, много е готино парчето.
  22. D1D1

    EXO

    Нали си падам повече по изпълненията на живо - ето и едно на Кай отпреди 2 дни.
  23. D1D1

    EXO

    @kandala И аз благодаря за включването. За мен не е проблем да си говорим на "ти", особено щом споделяме едни и същи интереси. Нещата, които най-много са ме впечатлили досега са 3 концертни изпълнения, т.е има и още, но това са най-най. Първото - https://bit.ly/3GmXujo - Paper Cuts, където Бекхьон показва една трогателна емоция и гласовете на тримата са прекрасни. Второто - https://bit.ly/3EhgZXA Love shot. Кай по принцип е най-сексапилният член на EXO, но тук е потресаващо секси. Третото, което мога да слушам по 10 пъти на ден е това https://bit.ly/3EDhcpJ. Тук всичко е перфектно. Вокали, хореография, визия. Особено ми е любим момента, след 10та минута, когато Чен и Бекхьон демонстрират гласовите си възможности. Много се радвам, че вече има с кой да споделям любовта си към EXO и когато имам възможност ще надниквам за новини.
×
×
  • Създай нов...