Jump to content

D1D1

Потребители
 • Posts

  37
 • Joined

 • Last visited

About D1D1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

D1D1's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

70

Reputation

 1. Пробвай пак, аз току що си влязох съвсем нормално. Засега няма проблем. Също така, в https://doramalive.ru/, може да избираш от къде да го гледаш, има и други плеъри, в случай, че вконтакте има проблем.
 2. Въобще не я съжалих. Много ме дразнят такива слаби и лигави женски персонажи. Ее, после за по-добър привкус на сериала я направиха гаднярка.
 3. Този сериал се оказа много приятна изненада. На пръв поглед нямаше нещо, което да ме привлече - неизвестни (поне за мен) актьори, романтика (най-нелюбимият ми жанр). Все пак реших да изгледам една серия и тогава да преценя. Сега ми остават 3 серии до края и вече мога да дам оценка. Въпреки, че е романтичен сериал, няма нищо блудкаво. И мъжкият и женският персонаж са силни и интересни. Сюжетът е увличащ, има както забавни моменти, така и неща, които те карат да се замислиш. Страхотна химия между двамата главни актьори и в допълнение музиката е прекрасна. Скоро видях, че и китайците са го оценили подобаващо, защото се радва на добър рейтинг.
 4. Този анонс възбуди любопитството ми.
 5. Изключително съм съгласна с по-горното твърдение. Това, което отличава Ибо от останалите безброй красиви лица в шоубизнеса е амбицията, твърд характер и безкрайното желание да се учи. Той се учи постоянно и от всички. Също така искреността. Той въобще не държи да се харесва на масите и може би точно поради тази причина масите го харесват. Освен това ще изкажа едно лично мнение. Говорим за развлекателен бизнес, т.е. аз, като зрител, не държа да гледам най-брилятните актьори, а искам да гледам актьори, които харесвам. Има достатъчно добри актьори, които обаче не могат да привлекат аудитория, просто защото нещо друго им липса, я харизма, я визия. Ибо те кара да се влюбиш в него, а дали играе перфектно или не, ми е все едно. Щом успява да ми въздейства, значи си е свършил работата. Освен това се вижда прогреса и в музиката му и в играта му. Така че 加油 王一博 !
 6. Моля, но все пак това е личното ми мнение, всеки си има различен вкус за сериали.
 7. Много увлекателен сериал. Почнах го ей така, на майтап и вече съм на 12та серия. Rain го бях гледала само в Ninja assassin и първоначално ми беше странно да приема, че това е същият актьор. Що се отнася до Kim Bum , едва ли има любител на корейските сериали, който не е гледал Boys Over Flowers и по-скорошният Tale of the Nine-Tailed. (Очаква се тази година сезон 2 и 3). Двамата са много добър тандем, има забавни моменти и колкото и темата да е банална на мен лично ми допадна сериала.
 8. Честно казано не си спомням да съм гледала дублиран тайвански филм. Наистина е много дразнещо това с дублирането, но напоследък повечето са почнали да използват истинските гласове на актьорите. А що се отнася до филмите на Итън, преди време си спомням, че ми отне цяла вечност да намеря в интернет пространството Paradise in Service. Филмът с една истинска сексуална сцена. Накрая май си го гледах в оригинал, щото го нямаше с никакви субтитри.
 9. Малко извън темата за Ethan Ruan, но не мога да се въздържа да не коментирам руският акцент на Борис. Руснаците бих ги познала само от 2 думи по акцента, без значение дали говорят английски, мандарин или друг език. Като го слушам дори с моят базов китайски мога да разбера повече, отколкото когато говорят китайци. Добре, че Итън не е пуснал тайванския, че тогава нищо няма да се разбере. Макар че, ако не ме лъже паметта преди време го гледах в един стар филм с Еди Пън и там си говореха с тайвански акцент.
 10. Първа серия беше много добра. Като цяло много харесвам японски филми/сериали, където има борба с мечове и този се очертава точно такъв.
 11. От изгледаните 2 серии доста ми допадна. За разлика от тайландските BL сериали, където се набляга много на физическите контакти, тук си има съвсем приличен криминален сценарий и броманса е толкова лек и фин, че може да мине даже за нормален сериал (поне засега). Двамата актьори са много симпатични, въпреки че аз лично повече харесвам Inukai Atsuhiro, може би защото играе лошото момче. Това си е направо глътка въздух в морето от тайландски подобни сериали.
 12. Хаха - при тази комбинация Сяо Джан ще се бори с Хенри за последното място. Всъщност дори няма да има борба. Пеенето му се отдава много повече от танцуването. Но то няма как да си перфектен във всичко.
 13. Изгледах първите 2 серии, но все още не мога да кажа, че съм зарибена. Започнах този сериал само заради Arthur Chen. Това момченце освен, че е много симпатично, но и доста талантливо. Все пак имайки предвид родителите му, той си е закърмен с филмовото изкуство от малък. Иначе сюжетът изглежда интересен. Обстановката е мрачна и мръсна. Хубавото е, че епизодите са само 12, иначе китайците като почнат да провлачват по 50-60 епизода и ти се отщява да гледаш.
 14. Много се радвам, че след известна пауза отново мога да видя Ethan Ruan в действие. Този актьор може да бъде ужасно секси, да играе психо или пък да е неземно одухотворен. Интересна комбинация със Song Zu Er. Нея я гледах в Novolang : Eagle Flag. Тя има излъчването на невинно, но и доста палаво дете. Като цяло кулинарната тема не ми е особено интересна, особено след няколко BL кулинарни сериали през 2021, ноооо как да устои човек на чара и сексапила на Ethan Ruan. След 5 изгледани серии мога да кажа, че ще продължа нататък. Леко и приятно сериалче. Освен това ми е интересно да видя как ще се развият взаимоотношенията между главните герои. ( то е ясно как, ама все пак )
 15. Изгледах и последната серия и съм напълно удовлетворена : - от актьорската игра - от сценария. Хем във всяка серия се случват разни неща, които са си сами за себе си, хем това е като ход в една по-голяма игра на шах. Освен това хем има бойни сцени, хем това не е основното. - от музиката - дори синьо-зеленият филтър на кадрите ми се струва уместен тук. (Четох, че някои китайци това ги дразнело, но на мен ми допадна) Искам 2-ри сезон.
×
×
 • Create New...