Jump to content

Atemues

Потребители
  • Мнения

    49
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Atemues

Последни посетители

513 профилни разглеждания

Atemues's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

104

Обществена Репутация

  1. 2 години го чаках Woo Do Hwan да излезе от казармата, така че сега ще гледам всичко, в което участва. Да плакна очи на макс, пък то асно, че сюжета не е моето.
  2. За съжаление навсякъде спрягат, че ще е последен сезон и мисля, че ще съкратят доста неща от сюжета, но......анимацията поне е върховна. ^^
  3. Честно казано от сезон на сезон все по-малко анимето ми хващат окото за гледане. Това е едно от малкото. Не съм чела мангата и надали ще имам време скоро да я започна, но засега първия епизод ми беше интересен. Ще видим останалите как ще вървят.
  4. Atemues

    Juan Siliang (2021)

    Главните герои са брат и сестра, а анимацията е убийствено добра. Сюжета също е различен и интригуващ за момента, така че засега гледам с интерес.
  5. TU TAM Част 1 TU TAM - Линк Част 2 CANH BA - Линк Short Movie NUOC CHAY HOA TROI (REBORN) - Линк Пълен плейлист с видеа от поредицата - Линк ||<> <> <> <> <> <> <> <> <> <>||||<> <> <> <> <> <> <> <> <> <>||||<> <> <> <> <> <> <> <> <> <>||||<> <> <> <> <> <> <> <> <> <>|| Страна: Виетнам Година: 2019 ~ Инфо: Поредица музикални видеа, дело на колаборацията между Nguyen Tran Trung Quan (виетнамски певец и продуцент) и Denis Dang (творчески директор и актьор), които в края на 2020г. достигат до 1-во място в YouTube във Виетнам. По-специално, "Tu Tam" е и първият музикален видеоклип на Nguyen Tran Trung Quan, достигнал до първото място в YouTube, както и китайски уебсайт за споделяне на видео - Bilibili. Личен коментар - Попаднах съвсем случайно на видеата и реших да споделя, тъй като не видях да съществува тема за тях. Ако все пак има, се извинявам за дублирането. Доста приятно изненадана съм от усилията, вплетени в продукцията на тези видео клипове. Дизайна на костюмите, сюжета на видеата, играта на актьорите във всеки един клип, сценографията, специалните ефекти, музиката и текста са изключително зарибяващи и пленителни. Личната история за зараждането на идеята за проекта между Nguyen и Denis също е доста затрогваща. Заслужават си популярността, на която се радват. На 17 Септември 2020 се е очаквал нов клип от поредицата, но за съжаление така и не намерх инфо защо е отложен. Предполагам заради Ковид, но пък доста коментари в социалните мрежи сочат, че е на път, макар и да отнеме още известно време.
  6. Atemues

    Ne Zha (2019-2021)

    Честно казано, както White Snake на същото студио - уникално визуално, но иначе като сюжет не е нищо особено. Nezha от 2019 поне пое в различна посока спрямо легендата, от която е заимстван така обичания от китайците персонаж и създаде герои, които човек наистина може да разбере, на които може да съчувства и дори да обикне. Тук е клишираното Nezha срещу всички лоши, като ги трепе един по един. Единствения по-интересен герой е Краля на маймуните. Затова определено не бие по популярност интерпретацията от 2019. Очаквах доста повече откъм сюжетна линия, развитие на действието и самите герои.
  7. Срещат се един тъп ъгъл и един прав ъгъл. Правия казва на тъпия: - Много си тъп Тъпия отговаря: - Прав си.
  8. D.Gray Man. Следя мангата от години и до момента няма друго, което да ми грабва така вниманието както като сюжет и герои, така и като арт. Катсура Хошино е претърпяла невероятно развитие в начина си на рисуване, а героите й са доста оригинални и интригуващи. Историята си е трагична, но ми харесва колко умело авторката може да внесе малка доза хумор за да смекчи депресиращите моменти в сюжета без да изглежда не на място и дразнещо. Даже напротив. Обожавам авторката и произведението. Иначе относно BL жанра - следя заглавията на Ayano Yamane. Най-вече Crimson Spell. Арта е толкова красив и изпипан във всеки детайл, че не мога да откъсна очи от мангата. Героите също са интригуващи, а и факта, че е фентъзи също доста спомага да ми допадне. ^^
  9. Atemues

    D.Gray-Man (2006-2016)

    Едно то малкото анимета с толкова много епизоди, които следя и до ден днешен. На първите серии най-много се кефя, най-вече заради актьорския състав. Гласът на Канда е най-сполучлив сравнение с продължението. Оттам насетне следя мангата с нетърпение и ме е яд, че ъпдейтва само 4 пъти в годината, но и това е нещо. Само да не я спрат. Историята след глава 200 навлиза в големи кулминационни моменти. Изключително много се наслаждавам и на арта и колко видимо Катсура Хошино развива и подобрява стила си на рисуване с всяка една нова глава.
  10. Atemues

    Ne Zha (2019-2021)

    Директно свързано с Nezha 2019 - Поствам линк към комикса, отнасящ се към предисторията на Ao Bing и семейството му. Ъпдейтва на всяко 8-мо и 21-во число на месеца. Историята е прекрасна, доста завладяваща и красиво илюстрирана. Направо ме е яд, че не видяхме дори и малка част в първия филм, но успехът му е феноменален, така че очаквам да компенсират с втория. Legend of Aobing
  11. Atemues

    Ne Zha (2019-2021)

    Да вметна само, че New Gods: Nezha Reborn изглежда умопомрачително добре като концепция и анимация, но е на различно студио и няма нищо общо с филма от 2019. Правили са се паралелно с година разлика в продукцията. Втората част на Nezha 2019 е планувана за 2024. Студиото зад тазгодишния филм е правило филма White Snake. Гледам всички всевъзможни клипове и трейлъри, следя и официалната weibo страница и направо нямам търпение да излиза вече. Едва ще дочакам Февруари! Ако се направи отделна тема за филма ще споделя някои яки неща от официалните китайски канали.
  12. Хем мразя, хем обичам навика на Тенсент да съобщават премиери ден, два преди излъчване. А честита ни премиера.
  13. Радвам се, че вече имаме отделна тема за драмата. Чакам я с нетърпение. Не залагам огромни надежди, както с The Untamed, но определено ще се гледа! Най-малкото ми е интересно да гледам И Бо и Сяо Жан в отделни проекти.
  14. Atemues

    Fanren Xiu Xian Chuan S1-3 (2020-2023)

    Анимацията е върховна, а главния герой ми прилича на 3D версията на Xiao Zhan. Общо взето го гледам заради тези две направления. Но бюджета за анимацията е бил чудовищен. Изключително реалистична графика и ефекти.
×
×
  • Създай нов...