Jump to content

Atemues

Потребители
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

62 манджу

About Atemues

 • Rank
  Млад герой

Recent Profile Visitors

125 profile views
 1. Жив и здрав до след 2 години. Дано след излизането му да го гледаме в нова главна роля.
 2. Толкова зор да се затвори тоз пусти портал и накрая.... Найс.
 3. Като изключим, че постоянно огладнявах докато гледам беше изключително приятен. Лично аз гледам често кулинарни риалити предавания и направо ми се къса сърцето като ги гледам толкова млади, амбициозни, търсещи одобрение как се бъхтат над печките за тия пусти звезди, но това е реалността в тяхната индустрия. Иска ми се и спин оф серийките за Шохей да бяха качени онлайн някъде, но уви....ударих на камък.
 4. Еми той трябва да влезе до началото на другата година, така че има още 5, 6 месеца за снимки. Ако приеме обаче тази роля със сигурност след нея влиза. Като цяло сюжета ми изглежда интересен. Но много зависи дали сценария ще е качествен. Много драми имат добър замисъл, но изпълнението ако куца цялата работа отива на кино. Заради него ще гледам разбира се, но се надявам на качествена продукция. Не просто да разчитат на него като рекламно лице, което ще им покачи гледаемостта. Елемента за самоубилия се при мистериозни обстоятелства по-голям брат доста се повтаря от Бясно куче. Като гледам кой е сценариста, той има само 1 драма зад гърба си, която не съм гледала, но коментарите на феновете са или само положителни, или доста отрицателни. Няма средно положение. Трябва да й хвърля един белтък скоро. ^^
 5. То след превюто на последния епизод където го дават за малко в безсъзнание с окървавено лице повечето фенове се молят главно за същото!
 6. Едва вече хващам нишката с всички тези двойници никнещи тук и там, като Клонираните атакуват но живнах отново само заради сцените с У До Хуан. Трогателна работа.
 7. Още по-яко е да ги гледаш как пеят заедно. Добри са да му не види. ^^
 8. Аз лично от самото начало виждам повече химия между бодигарда и краля, отколкото между него и детективката. Освен това героя на У До Хуан няколко пъти натъртва, че двата свята са несъвместими и колкото и да допада на доста сюжета за любов между два свята, след всички тези беди, които причинява екскурзията от единия свят в другия и целия стремеж портала да се затвори, накрая ако ми изтипосат и сватба и клишираното "и заживели дълго и щастливо като крал и кралица" честно казано ще се разочаровам. Бодигардът и колегата на детективката са най-неоправдани относно чувствата си към главните герои. По-скоро се надявам за хепи енд за тях, колкото и грубо да звучи. ^^
 9. Не знам дали ще е с отворен край за втори сезон. Доколкото знам драмите на Kim Eun Sook досега са си били винаги един сезон, а и тази май има повече гледания извън Южна Корея. В страната рейтингите й спадат. А и онлайн се върти някакъв спойлер, който може би предвещава сватба и обединение на републиката и кралството.
 10. Поне на мен ми изглежда, че дори се старае повече от Lee Min Ho, макар че е второстепенен герой, та само заради него ще го изгледам до край.
 11. Като замисъл - яко. Като изпълнение - не е зле. Като актьорска игра - наясно съм, че краля го играе актьор с получени награди, които да влачи след себе си от тук та чак до Корея, ама нещо не ме грабва. Липсва ми чувство, повече емоция и страст на някои важни сюжетни моменти. У До Хуан обаче се старае много. Хем играе двама, които са абсолютно различни темпераменти, хем му се налага докато играе втория да имитира първия и да си личи, че е различен човек. Адмирации! Към Ким Го Ън съм малко безразлична, макар че признавам сцената с прегръдката. Единствения момент, в който да се усети някаква по-съществена връзка между нея и Лий Мин Хо.
 12. Еееее, това значи, че ще го чакаме година, две само за казармата. Ако веднага след това започне да играе отново в някой проект, поне още една година минимум за снимки преди премиера.
 13. Доста го харесвам, признавам си. Харесва ми когато млади актьори като него блестят не само с хубава визия, но и със старание и наистина добра актьорска игра. Надявам се в бъдеще да го гледам в повече сериозни и стойностни проекти. Засега фаворити са ми My country и Mad Dog. Дано съвсем скоро го видя в още увлекателни продукции.
 14. Нямам търпение да пуснат най-накрая Legend of Fei. Изчака ми се чакалото най-накрая да кажат рилийз дата. Едно на ръка заради него, а и си умирам за повече женски водещи роли.
 15. За съжаление The Untmed го изстреля в космоса на медийното полезрение и това повлече както вълна от позитивни, така и лавина от негативни реакции. Известността си има голяма цена. Феновете се превърнаха в критици, които си мислят, че всичко им е позволено в онлайн пространството. И лошото е че не става въпрос само за медийни звезди, замесени са и сценаристи и режисьори на игрални и анимационни продукции. То не е тормоз, то не са даже смъртни заплахи. Отвратителна гледка е. Колкото могат да подкрепят, толкова могат и да съсипят нечия кариера и психика. Обожавам Сияо Жан и се надявам след време да гледа на ролята си в The Unatmed положително, а не с лоши чувства заради ставащото.
×
×
 • Create New...