Jump to content

NellyQ

Потребители
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

2 Последователи

Относно NellyQ

  • Рожден ден Януари 29

Profile Information

  • Пол
    Female

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

NellyQ's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

27

Обществена Репутация

  1. Девети епизод определено е най-добрият досега! Смях се, плаках, имаше сладки моменти, имаше неочаквани обрати.
  2. Perth, милия, не успя да се задържи с една екранна половинка, но пък всичките му партньори са такива сладури (особено Mark Siwat ми е много любим). Plan си е сладкиш и ми е интересно да го видя да си партнира с Perth и дали ще си подхождат повече с него, отколкото с Mean Нямам търпение и за КаоUp, скриха ми шапката в Lovely Writer Не съм сигурна, но мисля, че Million Boys ще е продукция на GMM? Интересно, предвид, че нито един от актьорите не е от GMMTV, и че не беше в представените планирани продукции за 2021г. Нямам търпение да вида какво ще сътворят!
  3. Нямам търпение! Режисьорът никога не ме е разочаровал с продукциите си, и кастът винаги е много много добър - този път също не е изключение!
  4. Влюбена съм в режисьор Backaof още от момента, в който изгледах Dark Blue Kiss, в последствие и другите му продукции (Our skyy, He's Coming to Me, Still2gether). Тук, не само, че не че разочарова, но и ми хареса повече, отколкото очаквах. Начинът на заснемане много ми напомня на корейски сериал от 2016-2017г., не знам дали наистина методите имат нещо общо. Смея да кажа, че Мix се нарежда в личните ми Топ 7 на най-добрите актьори, който съм виждала в BL сериал, макар това да е първата му работа като такъв, и да има само един епизод. Earth ми е страшно сладък, както и останалите познати лица от каста като Aye, White, Khaotung, Drake. Както каза режисьор Бекоф - време е Earth да се докаже и затвърди като актьор! Нещо абсолютно незначително - обожавам акцента в декора на стаята на Тиан - лампичката с буквите, които изписваха Bad Buddy - предстоящия бл сериал на режисьора. Подобни закачки винаги са ми харесвали, смятам, че показват внимание към детайлите. Специалният епизод за „зад кулисите“ много ме впечатли, беше интересно да видя как се е създал сериала. Нямам търпение да видя какво ще се случи оттук нататък, наистина се надявам да ми хареса повече от всички продукции на Backaof!
  5. Трейлърът изглежда просто великолепно! Определено изглежда доста нетипично (и доста по-интересно) в сравнение със средностатистически БЛ сериал, а защо не и от средностатистически лакорн! Макар и само трейлър, актьорската игра за мен е отлична, харесва ми чувството за хумор и загатването на bdsm елемента ме хвана неподготвена. Очаквам с нетърпение да видя какво ще сътворят!
  6. В този епизод вече се показа, че колкото и да са пораснали - Тарн и Тайп са си Тарн и Тайп! Радвам се, че най-накрая има раздвижване в сюжета след няколко не толкова...запомнящи се (?) епизода. Финалната сцена я гледах поне 4 пъти, не съм мислила, че тази страна на Тайп ми е липсвала толкова . Не съм се съмнявала в актьорските заложби на Gulf, но с играта си в този епизод се изстреля в личните ми топ 5 на талантливи тайландски актьори. Та като съм започнала да пиша, защо пък да не изкажа и цялостно мнение за сезона досега? Имам нестихваща любов за слънчицата Техно и Чамп от първи сезон насам. Чамп и докторът са страхотни сладури, радват ме винаги, когато ги видя! Не разбрах откъде се появиха Сър и Пугън и каква точно е целта им, но и те са сладури, така че и с тях нямам проблем. Лео и Фиат... разбирам каква е ролята им за развитието на сюжета, но нямах нужда да ги виждам толкова подробно и толкова много екранно време. За разлика от персонажа си, First ми е страшно симпатичен още откакто го видях в 2gether, макар и екранното му време да беше около 45 секунди за целия сезон. А какъв шок беше за мен, че Ja е бил в ролята на Шин в Until We Meet Again.. Планирам да си направя маратон на сезона на коледа и всеки път, когато някой каже, че Тарн и Тайп са заедно от 7 години да пия по шотче, ей така, да си тествам силите Обожавам стайлинга им и цялостната кинематография на този сезон, много приятни визуално-дизайнерски решения (откъде ми хрумват такива думи - не знам ) За химията между MewGulf и актьорските им умения няма нужда да споменавам . Ако първи сезон за някого не е бил достатъчно страстен, то в този надминават дори MaxTul, което всички знаем колко е трудно . А тази сцена в банята беше... леле майко И като за финал! Само на мен ли ми липсва напрегнатата музика, която звучеше всеки път щом нещо е напът да се случи? (ето тази Тук )
  7. Много свеж сериал, не съм гледала нищо подобно! Тау е страшен сладур, както винаги , а Мild ме отвя, нищо общо с ролите, в които съм я виждала и се справи чудесно! Joss е ново лице, но също се справи добре с ролята си! Много ми хареса и начина, по който е сниман сериала, изглежда много красиво и оригинално, много подхожда на историята. Само се чудя така ли не намериха някоя тениска за Joss, която да не му е къса (не, че се оплаквам)
  8. Разкошен сериал! Всеки епизод ме изненадваше, постоянно имаше непредвидими обрати, актьорската игра беше на ниво, особено Gun - това момче просто ме отвя, цялата му аура се променя и нямаше нищо общо с ролите, в които съм го виждала. Препоръчвам The Gifted с две ръце ~!!
  9. Khaotung най-накрая получи главна роля и ще си партнира с любимеца ми Podd - не мога да бъда по-щастлива! И Mike и Toptap отново ще бъдат двойка! Определено очакванията ми са високи!
×
×
  • Създай нов...