Jump to content

NellyQ

Потребители
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 тофу

1 Follower

About NellyQ

 • Rank
  Глупаче
 • Birthday January 29

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Трейлърът изглежда просто великолепно! Определено изглежда доста нетипично (и доста по-интересно) в сравнение средностатистически БЛ сериал, а защо не и от средностатистически лакорн! Макар и само трейлър, актьорската игра за мен е отлична, харесва ми чувството за хумор и загатването на bdsm елемента ме хвана неподготвена. Очаквам го с нетърпение да видя какво ще сътворят!
 2. В този епизод вече се показа, че колкото и да са пораснали - Тарн и Тайп са си Тарн и Тайп! Радвам се, че най-накрая има раздвижване в сюжета след няколко не толкова...запомнящи се (?) епизода. Финалната сцена я гледах поне 4 пъти, не съм мислила, че тази страна на Тайп ми е липсвала толкова . Не съм се съмнявала в актьорските заложби на Gulf, но с играта си в този епизод се изстреля в личните ми топ 5 на талантливи тайландски актьори. Та като съм започнала да пиша, защо пък да не изкажа и цялостно мнение за сезона досега? Имам нестихваща любов за слънчицата Техно и Чамп от първи се
 3. Много свеж сериал, не съм гледала нищо подобно! Тау е страшен сладур, както винаги , а Мild ме отвя, нищо общо с ролите, в които съм я виждала и се справи чудесно! Joss е ново лице, но също се справи добре с ролята си! Много ми хареса и начина, по който е сниман сериала, изглежда много красиво и оригинално, много подхожда на историята. Само се чудя така ли не намериха някоя тениска за Joss, която да не му е къса (не че се оплаквам)
 4. Разкошен сериал! Всеки епизод ме изненадваше, постоянно имаше непредвидими обрати, актьорската игра беше на ниво, особено Gun - това момче просто ме отвя, цялата му аура се променя и нямаше нищо общо с ролите, в които съм го виждала. Препоръчвам The Gifted с две ръце ~!!
 5. Khaotung най-накрая получи главна роля и ще си партнира с любимеца ми Podd - не мога да бъда по-щастлива! И Mike и Toptap отново ще бъдат двойка! Определено очакванията ми са високи!
×
×
 • Create New...