Jump to content

Tsveti

Потребители
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Tsveti

  1. Здравейте, въпросът ми е дали има тема или място в сайта, в което можеш да поръчаш или предлагаш сериали/филми, които да се преведат, ако има желаещ? Благодаря предварително за отговора и се надявам, че не звучи твърде нахално.
  2. *натиска настоятелно бутона за присъединяване към феновете* Малко са нещата, които мога да кажа за сериала и вече да не са написани. Най-много ме разчувства сцената, в която Тайп разказва за Тарн за случилото му се, когато е бил на единадесет. Като цяло този момент и онзи, в който се разбира защо Тар направи всички лоши неща, които направи... Много тежки + раздялата в единадесети епизод. Също така ми направи впечетление това, че показаха как се чувства един хомофоб заклеймен от останалите. Харесва ми, че показаха и тази гледна точка. Иначе да кажа и за хубавите неща в сериала, че да не ми стане твърде мрачен коментара. Първо - според мен истинската кралица на сериала беше сестрата на Тарн - Таня! Това малко сладко дете е истинско чудо. Сладурка голяма е. Разбира се няма как да пропусна химията между Тарн и Тайп... То това си беше божествено просто. Не само по-пикантните сцени, но и тези, в които просто се гушкаха и се гледаха бяха много красиви! Има сигурно още неща, които да кажа, но просто не се сещам за тях, така че ще е по-нататък. Иначе ето и едно фен клипче от мен за поздрав към вас <3
  3. Меко казано съм очарована и развълнувана от сериала. Много ми хареса колко са сладки персонажите, хумора и като цяло идеята, която се разкрива постепенно. Тайн се опитваше да се отвърве от един преследвач, но сякаш попадна на друг, въпреки че Сарауат трудно бих го нарекла преследвач. Мисля, че ако Тайн не го беше заговорил той трудно щеше да започне разговора. Идеята е много интересно поднесена. Исках да попитам, обаче някой знае ли дали ще има втори сезон или е планирано да е само един?
×
×
  • Създай нов...