Jump to content

nara

Потребители
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

About nara

nara's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

10

Reputation

 1. Много хубаво сериалче. А, това, че е 5 епзиода. Идеално!
 2. Ето ме и мен с коментар за концерта. Аз бях сама в Лондон, мой приятелки бяха в друг град, a няколко дни преди концерта се запознах с Рали във фейсбук. Aз се врътях напред-назад около четири часа преди концерта, почакахме си едно хубаво на опашката, Лайт мотивът ми за цялото изживяване беше - "Е, не очаквах". Не е като да не съм виждала Темин три пъти на живо и ЕXO веднъж, но винаги мога да съм много, ама много изненадана. Всичко беше на макс - солата безупречни, общите песни също страхотни, ефекти, хореография, просто всичко. След I can't stand the rain, която изпяха два пъти, направо ме заболя за горките момче, защото накрая на втория път едвам дишаха. Аз лично си имам моите фаворити, но бях впечатлена от всеки един представил се на тази сцена. Няма да се впускам в подробности, защото поста няма да ми стигне. Ще споделя само едно нещо, което ми направи впечатление. До мен имаше двойка момче и момиче. Стори ми се, че момчето не е крайно запалено, момичето изглеждаше като die-hard фен. На третата песен и двамата вече пееха. Аз седях в потрес и си мислех "Какво направихме на горкото момче". Толкова силно ми се стори цялото нещо. През целия концерт дори за момент не ми стана скучно, дори когато момчетата се бутаха едни други кой да показва сладки физиономии. Определено по-големите в групата си имаха някакви вътрешни шеги, които така и не разбрах. Важното е, че на тях им беше крайно смешно. Харесах всички изпълнения. В главата ми заради запомнящ се ритъм се забиха Bass Go Boom на Lucas и Confession на Kai. Най- любима песен от албума ми е No Мanners, която разказва историята на една болезнена раздяла. А, какво изпълнение на живо само!!! Видео тук Споменах го към 1000 пъти, но екип на НАСА търси шапката ми в онази наскоро образуваната галактика, защото изхвърча толкова надалече. На финала беше Jopping, на която всички буквално се разковаха, изпълняваха така все едно имат намерение да почиват следващите 2-3 седмици. В допълнение: 1. Адмирации за екипа стилисти. Бяха свършили невероятна работа. 2. На концерта имаше 4 типа лайт стикове - Shine, NCT, EXO и SuperM всичките с радио управление. Това направи шоуто запомнящо се от към светлинии ефекти. Само си го представете зала за 20 000 човека, цялата залята в червено и всички скандират Kim Jongin. Гарантирано, дори човек да е от камък ще се впечатли. 3.Излязоха почти веднага за бис (след кратко видео) и не се наложи да ги викаме. Това ме зарадва, защото "биса" на кейпоп концерти винаги е планиран и е част от програмата. В тази връзка на всеки концерт си мисля "Не, не можете да не излезете пак, защото имате още 3 песни от последния албум" XDDD. Ако ви се отвори възможност да ги видите. Препоръчвам с две ръце.
 3. Новият клип е супер.Както всички до сега . Най -много ми харесва факта че в по - голямата част от клиповете имат сценарий, а относно песните ... трудно е да се опише.Фенщината ми стигна до там че си избродирах ABC на една от чантите (за жалост надписа си отиде, доказателство за уникалните ми шивашки способности) и вече дори брат ми знае какво е Acid Black Cherry. Има българска група във фейсбук Acid Black Cherry Bulgaria който иска да заповяда.
 4. nara

  2ne1

  Винаги ми е било интресно как ще звучи балада в тяхно изпълнение.Различно е от повечето песни им песни, но бих казал че ми харесва.
 5. Аз гледах епизода днес със субтитри сериала ме грабна от самото начало.Тъй като нямам кабелна телевизия не можах да чуя дублажа които всички така "хвалите" а като се замисля маи и не искам.Въпреки че e само първи епизод историята ме грабна и смятам да продължа да я следя
 6. Указания за ползване на "горещ телефон" за психиатрична помощ: 1-800-…. Ако сте обсесивно-компулсивен натискайте 1 постоянно. Ако сте зависима личност, помолете някои да натисне 2. Ако сте множествена личност, натиснете 3, 4 и 5. Ако сте съдист не стискаите толкова силно телефона ще го счупите. Ако сте параноик, не натискайте нищо - ние знаем кой сте и какво искате. Изчакайте малко на линията за да можем да трасираме обаждането ви. Ако сте шизофреник, слушайте внимателно и един глас ще ви подскаже кой номер да натиснете. Ако сте депресиран, няма значение кой номер ще натиснете. Никой няма да отговори.
 7. nara

  Yuya Matsushita

  Мерси песента наистина е много хубава.
×
×
 • Create New...