Jump to content

hertrivia

Екип Субтитри
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от hertrivia

  1. hertrivia

    TRENDZ

    Здравейте! Аз наминавам да оставя една транскипция на едно упътване за фенчант на Trendz към песента им New Dayz. Който има желание и време нека погледне, а ако познавате и още хора, които ще дойдат на концерта се чувствайте свободни да го разпратите и на тях. фенчант – Google Диск Що е то фенчант? В к-поп света това са думите, които феновете скандират заедно в определен момент от песента. Към фенчант спада и изреждането на имената на членовете в групата също в определен диапазон. Аз лично гледах видеа от предходните концерти и имаха доста силна публика. Знаеха и фенчантите, и самите песни, имаха страхотна атмосфера, та това ми е и мотивът за този мой опит да запозная тези, които ще идват с поне един от фенчантите. Линкът е от гугъл диск, тъй като самото видео е голямо, а социалните мрежи заглушават звука. Благодаря за вниманието и отделеното време! Хубав ден на всички!
  2. Всичко е до лична интерпретация. Трябва да се гледа и извън кутията :p
  3. Малката е наивна, а господинът - психар. Тъй като врътнах оригинала съвсем набързо, презкачайки доста части, очаквам с нетърпение развитието на персонажа на психолога и взаимоотношенията му с главната ни героиня. Това е единственият ми лъч светлина в тази драма. Нямам търпение и синчето да се осъзнае. С една дума очаквам с огромен интерес да го съсипят господин "ама аз ги обичам и двете." Честно ви казвам аз съм добро същество, обаче този сериал ме кара да се обърна на 360 градуса всеки път като го гледам.
  4. И аз съвсем случайно ги открих, което прави всичко още по-сладко, хаха. Групата изпълняваща третата песен всъщност участа в корейското шоу i can see your voice и пяха с mamamoo. Останалото е история.
  5. Малко песнички за размишление върху q-popа
  6. Имам нужда да коментирам след току-що изгледания 5-ти епизод. Както един приятел описваше едни без да коментирам какви змии: Ако равнището на водата е ТУК ГОРЕ, а дъното е ТАМ ДОЛУ, тогава ТОЗИ БОКЛУК Е ОЩЕ ПО-НАДЪЛБОКО ОТ САМОТО ДЪНО. Та, мисълта ми е, че искам буквално да мина през екрана и да му извия врата. Няма какво да се коментира за него. На всички ни е ясно какъв НЕЩАСТЕН БОКЛУК е този персонаж. Актьорът доста добре си върши работата, щом ме кара да го псувам през 3 секунди и не знам дали е от героя или самият актьор издава супер негативна енергия чак радиира през екрана. Да мина нататък, не помня как бяха нещата точно в оригинала, ноооооо. ТОЗИ НОВОДОШЪЛ ТОПЪЛ, ТОПЪЛ психиатър ГО ОДОБРЯВАМ!!!!!!! От първата секунда ги събрах вече ;д Тази негова ОЗАРЯВАЩА цялата драма ЕНЕРГИЯ, ако само него показват, аз няма да се оплача ;ддддд Сега очаквам да видя как ще се развият нещата със сина. В английския сериал много ме издразни с цялата тая обсебеност едва ли не от баща си и пренебрежението си към майката. Тъй като корейската култура ми е доста по-високо в очите от западната ОЧАКВАМ ДА ИМА ДРУГ РАЗВОЙ по отношение на сина, че и на целия сюжет!!! ;дддд СПОЙЛЕР за 5-ти епизод ако не сте гледали и не обичате да знаете какво става спрете тук. ;дд Щом ми влияе така тази драма, значи всички си вършат работата на високо ниво!
×
×
  • Създай нов...