Jump to content

hertrivia

Екип Субтитри
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 тофу

About hertrivia

 • Rank
  Глупаче

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Всичко е до лична интерпретация. Трябва да се гледа и извън кутията :p
 2. Малката е наивна, а господинът - психар. Тъй като врътнах оригинала съвсем набързо, презкачайки доста части, очаквам с нетърпение развитието на персонажа на психолога и взаимоотношенията му с главната ни героиня. Това е единственият ми лъч светлина в тази драма. Нямам търпение и синчето да се осъзнае. С една дума очаквам с огромен интерес да го съсипят господин "ама аз ги обичам и двете." Честно ви казвам аз съм добро същество, обаче този сериал ме кара да се обърна на 360 градуса всеки път като го гледам.
 3. И аз съвсем случайно ги открих, което прави всичко още по-сладко, хаха. Групата изпълняваща третата песен всъщност участа в корейското шоу i can see your voice и пяха с mamamoo. Останалото е история.
 4. Малко песнички за размишление върху q-popа
 5. Имам нужда да коментирам след току-що изгледания 5-ти епизод. Както един приятел описваше едни без да коментирам какви змии: Ако равнището на водата е ТУК ГОРЕ, а дъното е ТАМ ДОЛУ, тогава ТОЗИ БОКЛУК Е ОЩЕ ПО-НАДЪЛБОКО ОТ САМОТО ДЪНО. Та, мисълта ми е, че искам буквално да мина през екрана и да му извия врата. Няма какво да се коментира за него. На всички ни е ясно какъв НЕЩАСТЕН БОКЛУК е този персонаж. Актьорът доста добре си върши работата, щом ме кара да го псувам през 3 секунди и не знам дали е от героя или самият актьор издава супер негативна енергия чак радиира през екрана. Да мина нататък, не помня как бяха нещата точно в оригинала, ноооооо. ТОЗИ НОВОДОШЪЛ ТОПЪЛ, ТОПЪЛ психиатър ГО ОДОБРЯВАМ!!!!!!! От първата секунда ги събрах вече ;д Тази негова ОЗАРЯВАЩА цялата драма ЕНЕРГИЯ, ако само него показват, аз няма да се оплача ;ддддд Сега очаквам да видя как ще се развият нещата със сина. В английския сериал много ме издразни с цялата тая обсебеност едва ли не от баща си и пренебрежението си към майката. Тъй като корейската култура ми е доста по-високо в очите от западната ОЧАКВАМ ДА ИМА ДРУГ РАЗВОЙ по отношение на сина, че и на целия сюжет!!! ;дддд СПОЙЛЕР за 5-ти епизод ако не сте гледали и не обичате да знаете какво става спрете тук. ;дд Щом ми влияе така тази драма, значи всички си вършат работата на високо ниво!
×
×
 • Create New...