Jump to content

Psychedelic

Потребители
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Psychedelic

Profile Information

  • Местожителство
    Пловдив

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Psychedelic's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

7

Обществена Репутация

  1. От кога го чакам този сериял. Браво за превода. Ще има да се гледа цяла зима. :))
  2. Дано някой има интерес да започне превод на този исторически сериал. Благодаря! Goryeo-Khitan War (2023-2024)
  3. Здравейте! Дали някой ще се наеме да го превежда? :))
  4. Здравейте! Случайно някой да е довършил превода на серияла? Или поне руски субтитри,ако има ще мога да го преведя! Благодаря!
  5. Здравейте на всички! Имам предложение за превод на два Исторически сериала ,където мненията за тях са доста високи. За съжеление сериалите са с доста серии и незнам дали ще имам успех с молбата ,защото всичко отнема доста време в тва забързано ежедневие.Но все пак ще пробвам. Ето ги и тях : Emperor Wang Gun (2000-2002) -император Уанг Гън, основател на династията Корьо. Age of Warriors (2003) Лек ден на всички
  6. Здравайте!!! Случайно някой да знае от къде мога да намеря руски субтитри за филма ? Мисля да почна превода,но никъде немога да ги намеря .Благодаря!
  7. Има но мисля ,че са превеждани с гугъл преводача с малко корекции. Ако не намеря руски за да преведа субтитрите,то ще се наложи да продължа гледането с наличните:)
  8. Здравейте! Някой случайно има ли руски субтитри от 22 до 70 серия?? Няма български превод ,а искам да направя..Благодаря!
  9. Здравейте !Повече от година аз и жена ми сме фенове на Корейското кино ( предимно историческите сериали) .В нашите торент тракове сийдвам редовно това което съм успял да сваля,но има доста сериали където ги има само в Avistaz.Някой ще може ли да ми прати покана ? Ще ви бъдем много благодарни!! Пощата ми е: Psychedelicct@gmail.com
  10. Благодаря. Някой пусна сийд и успях да ги свяля.:)
  11. Здравейте.. Ще можете ли да качите някъде другаде субтитрите,че сайта не работи.. Благодаря
  12. Здравейте. Случайно някой да е сийдър в торент сайтовете където са качили филма. Искам да го гледам, ама няма как да го сваля. А онлайн му липсват част от сериите. Благодаря.
×
×
  • Създай нов...