Jump to content

cchiibo

Потребители
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от cchiibo

  1. cchiibo

    Miss A

    Това просто немога да го пвярвам! - те сякаш... това не е нормално, смисъл, че скоро дебютираха, а вече?!? - но го казвам в добрия смисъл, таак че браво момичета - само така! - Вие сте уникални и много талантливи - нямам търпение за други ваши албуми!
  2. cchiibo

    Big Bang

    Chrizolina - права си! Стига с тая Япония - хайде вече в Корей... пък и до Европа някой ден да дойдат! ;d ... иначе последните клипчета, от темаат - са прекрасни! Давайте момчета - само така!
  3. Незнам защо, но този човек май никога няма да го харесам - може би, защото за пръв път го видях, като Рекс в Over The Raonbow - и тогава ми беше уникално противен - сигурно това е причината да не мога да го харесвам... ;d. Иначе не отричам - пее добре!
  4. Това момиче... е върха - стана ми любимка, разбира ес от BOF, но съм гледала и другите и филми и е наистина добра... - просто, който си го може... . Не знам защо съм чела, че била стара за ролята на Джан Ди и тем подобни, но момичето е уникално. . П. п. - Уоу - художничка, тоест и художничка! Леле, супер!
  5. cchiibo

    Big Bang

    Тея момчета ги обожавам - особено J - Dragon - т`ва е един от малко, който само като го видя откачам... просто е уникален сладур , а иначе няма какво да говорим за групата ... те са си велики и ще са ми фоворити до край. ( незнам какво имам предвид под край ).
  6. Като чух последната ти песен, онази която си я пяла, след като си се излекувала от ангина - малейй - пеенето ти и корейското произношение - ти са супер! Незнам сигурно ще станеш световно известна и ти го пожелавам! - продължавай в същия дух, защото ти наистина си уникална...
  7. Муцункат му ... - толкова сладък иии... прекрасен актьор - какво друго, та нали това е нашият Мин Хо! В F4 - като лидер - беше прекрасен - няма какво да говоря - вие си го знаете. В новият сериал, ако мога да го нарека нов - Personal Taste - също, просто е роден за актьор. - Много му отива на момчето да играе роли, като тази на Джун Пьо - ( лично мнение ).
  8. cchiibo

    Miss A

    Тези момичета ще пожънат огромен успех! Това е една група, в коята всички са красиви, всички могат да пея, всички могат да танцуват! - та, то какво друго се иска! Не учаквах, че Сузи е толкова сладка и явно съм грешала - личицето и - ... А, Мин е уникална... Lil Jon - харесал си е още от малка и нямам търпение за дебютът и с него! Джиа - какво да говорим - много красива, а особено с тази коса... . Дано групата да е успешна - много се надявам и мисля, че ще е така! Късмет момичета! - А относно Мин - в клипчето, което тя е на 13 с другата от SNSD - толкова е сладка - *скача и маха с рачички* ... Miss A - !
  9. Филмът е страхотен, то какво да говорим щом става въпрос за Мин Хо! Дамата също много ме радва - добра игра! PariSita - права си за целувките на Мин Хо - като го гледах в BOF - малей сякаш си намше наидея какво е целувка, особено в гафовете, които даваха, когато му казваха - " Не си отворяй устата, просто си докосни устните до нейните и я погледни. " , а той нашия се залива от смях!
  10. Хах, ако някой не е гледал сериала - това е доста странно, де... ;d, защото той е един сред най - популярните и харесвани сериали и наистина си заслужава. Може би постигна най - голям успех, сред HYD и MG... поне аз мисля така, може би защото съм превърженичка на корейското кино и Корей като цяло. Наиситан ми се иска да видя и китайската верся - може да се окоже добра... ! . Впечатли ме Джун Пьо - неговият х арактер докрай ме държа пред екрана - не изпусках нищо, което той каже и ме разбиваше с неговите реплики, държание, поведение и като личност е страхотен. Особено няма да забравя израза - " Бабо, ти си жива! " - ...
  11. sunnset* - same ^^ и при мен се случи нещо такова... аз много си падам по танците и песните и нямаше кака да изпусна възможността да гледам сериала. Актьорскат игра беше невероятна, както самият филм. А относно сюжетът - фаворити са ми Хьок Джу и Хи Су - тово момиче ;d ... но аз мисля, че ролята и е невероятна. В началото Хи Су беше супер - та нали тя накара Хьок Джу да се откаже от побоите?! - и всичко, което се случи около нея беше, защото тя следваше целта си, въпреки всички, тоест беше готова на всички - жертва любов, семейство, приятелство. И все пак - накрая ес осъзна... осъзна, че е изгубила много, но няма връщане... този Рекс - типична звезда - през цялото време ми лазеше по нервите. Санг Ми - сладка, но... не ми допадна като цяло, а Хьок Джу - просто какво да говоря за него... той претърпя толкова... и все тайно се надявах нещата можду него и Хи Су, пак да потръгнат, в края поне се сдобриха и няма да забравя, това, което каза на Хи Су - " Ти винаги ще си специална... " - или нещо от тоя род. За мен беше важно, че Хи Су се осъзна... и все пак трябва да следваш мечтите си, но да не се забравяш! - И за разлика от някои аз наистина харесвам Хи Су, а sunnset нещо не мога да ти схвана поста... ;d. Определено много силна драма - мен доста ме разчуства и ми остава първа в класацията.
×
×
  • Създай нов...