Jump to content

sss

Потребители
  • Мнения

    49
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от sss

  1. Императорът от Xu Kai Cheng ли се играе? Ако е той, аз също го намирам за леко странен. Нормални килограми е и някак изглежда недодялан до всички тия елфи около него. Не съм започнала още този сериал, чаках превода и на последния епизод, но преди дни приключих A Female Student Arrives at the Imperial College (2021) - там в главна роля е Xu Kai Cheng и ми е прясно впечатлението. И какво, финалът е кофти ли?
  2. Бързо прибрах кърпата, само след два епизода. Розов, като съвременните е. Няма големи драми, но ми липсваха и приключения, разследвания. Който иска да разпуска с нещо, става. И хубави актьори има.
  3. Явно не си стигнала до 12 ти епизод. Започна се вече, ще вадя голямата кърпа за бърсане на сълзи. Или ще ускоря гледането докато стигна до нещо по-така.
  4. Изгледах пет епизода. Красиво и спокойно, но неприятностите започват да се очертават. Сега се чудя, дали още в първата четвърт или първата третина нещата рязко ще се прецакат по китайски.
  5. Заради главния може и да гледам. Забелязах го в Heavenly Sword and Dragon Slaying Sabre (2019).
  6. Почти ме нави да гледам. Не съм фен на съвременните сериали, но главният беше пак в главна роля в The Imperial Coroner (2021) и ми хареса. Участва и в Novoland: Castle in the Sky 2, където пък Uvin Wang е в главната роля. И Chen Xun е симпатяга, ще има материал за гледане.
  7. На 12ти епизод съм. Сериалът е хубав, но вярно, главните не съвсем. Той е поносим, обаче нея не я харесвам и в Love and Redemption (2020). В Ever Night (2018) ми се стори красива, но ясно колко е "хубава" главната. Актьорът в главната роля може да не е и много лош, но ролята му е на болнав, посивял на ръба на живота младеж и това не помага на актьора. Главната и тя току нещо е ранена и също изглежда измъчена. Само това не ми харесва в сериала дотук, но явно китайците обичат поне единият от двойката да е болен и често на легло.
  8. И двамата съм ги гледала и ги харесвам. Той май е и партньор в живота на моята любимка Chen Yuqi. С нея участва в Heavenly Sword and Dragon Slaying Sabre (2019), гледала съм го и в Time Flies and You are Here (2021). А Ju Jing Yi има добра филмография за любителите на фентъзи и исторически сериали. Гледала съм я в Novoland: The Castle in the Sky (2016), The Legend of White Snake (2019), In a Class of Her Own (2020), The Blooms at Ruyi Pavilion (2020). Затова чакам да преведат финалния епизод, да прочета дали финалът е китайски и ако не е, веднага залепвам.
  9. На трети епизод съм. Пиша сега, защото прочетох какво ще стане на финал и не ми допада съвсем. Но дотук е свежо и забавно сериалче. Всички герои са като от винтидж картинка. Даже и не съвсем положителните са симпатични. Главният е красавец с много изразително лице, но сякаш съвсем е отслабнал откакто го гледах за последно и е станал прекалено изразителен. Останали само само нос, очи и устни. Хубави, да, но трябва да се виждат и други части от лицето.
  10. Свалям, защото някои сериали си пазя за повторно гледане. А и едва успях да хвана Miss S (2020). Оставаха два дни до изтриването, когато видях предупреждението. Има вече изтрити сериали, които едва намирам или не намирам в различните платформи за онлайн гледане. Затова, отдалеко, че да е леко.
  11. Нагласих се да гледам, но като няма превод на последните два епизода, ще чакам. И аз се интересувам какъв е начина за теглене от VK. Аз тегля с една добавка, която е "лекувана", както се изразяват руснаците. Internet Download Manager Нелекуваната вече не може да тегли.
  12. А, не че ме притеснява, не ми харесва и все там гледам. При други не съм забелязала такова "месце".
  13. И на мен ми хареса. Единствено се питам дали Yu Meng Long е пипал горната си устна. Боде ми очите на иначе толкова хубаво лице. А актьорът има добри роли във вуксии. И е добър в работата си.
  14. В момента гледам 22ри епизод и ми става все по-интересно. Харесва ми играта на актьорите, нямам забележки и за ефектите, гледала съм с много по-лоши. Има идея в сюжета, обичам да има и много герои, както в Колелото на времето. И тук така, а допълнителния плюс за мен е, че в този сериал не са пропуснали и по-порасналите фенове на жанра. Има доволно много екранно време за по-възрастните герои, които са толкова добре подбрани, че повярвах във възможността за любов след 45г Единият ми е любимец от Ice Fantasy (2016). Доста фенки е спечелил в тая история. И от лошите чичковци има за гледане, но след като са лоши, няма да им се възхищавам.
  15. Руснаците са готови с превода и скачам с двата крака. Прочетох за финала, а пък отдавна се каня да гледам някъде този мъж. Има смисъл, има. . Търся му местенце по-нагоре в списъка ми. За сериала - ще видим докъде ще го докарам. Главната не е лоша, вече сме се срещали няколко пъти, а и с други от актьорите.
  16. И двамата са ми симпатични, той от Вечната любов, а тя от Miss the Dragon (2021). Гледала съм ги и на други места. Сюжетът не е от любимите ми, но ще е интересно да гледам Bambi Zhu и Xing Zhao Lin, като двойка. Поне докъдето ми стигнат силите. След горния коментар, имам надежди да се добера до финала.
  17. Сериали с костюми или т.нар. "исторически" не пропускам. Даже и да са с така нехаресваната от мен Rosy Zhao. Но Xu Kai Cheng си е ОК.
  18. Първите три епизода са много приятни. Особено главния. И другият е ОК, но не видях хубав gif с него.
  19. О, Liang Jie във второстепенна роля. Досега само в главни роли съм я гледала. Сериалът звучи много интересно. Според мен Zhang Xin Cheng е добър актьор, ще се гледа.
  20. В Miss the Dragon (2021) главната Но пък може и моето не бедно въображение да е дорисувало сцените и стигнало до извода, че става дума за прераждане. И за други сериали имам спомен, че си говорят за три прераждания, но не мога да ги цитирам в момента. В главата ми има почти само летящи, дългокоси красавци, но не се сещам точно откъде са долетели.
  21. Този главен е много интересен. Заради него изгледах много бързо Love a Lifetime (2020), толкова не ми хареса Allen Ren. В The Destiny of White Snake (2018) пак едва го изтърпях, но гледах заради другите актьори, сюжета и т.н. И в Under the Power (2019) тотален обрат . Изстрелях актьора до трето място в личната си класация от 226 претендента. Подейства ми като бавна отрова, от малки дози, сега търся сериали с Allen Ren.
  22. Eee, обичайно първата четвърт е цветя и рози. Тук нещата бързо приеха драматичен обрат. Иначе увлекателно, красиви актьори. Само главната не ми хареса още в Meteor Garden (2018), но ще я изтърпя. А третото колело ми е много симпатичен Will Song. Ей така като стане ми е много трудно.
  23. Лошо, като гледам, Hunan TV има много сериали с костюми, тъй наречените "исторически". Даже някои от любимите ми са излъчени от тази телевизия. Да не ми пипат Youku, надявам се, че проблемите наистина са заради "съмнителен" капитал, а не заради забраната да се показват женствени мъже и препоръката да се прави пропаганда на любимата партия. Има ли обща тема за обсъждане на китайската действителност, сериали и т.н.?
  24. Пропусках го заради "само" 55те епизода. На 7ми съм. Надявам се да продължи все така забавно и интересно, въпреки че знаем какви са китайците. След първата четвърт, всичко тотално се прецаква. Обаче главната е много забавна беля О, нещо важно.
  25. И аз го чаках в още два сериала, а те станали пет. А този от темата руснаците още не са започнали да го превеждат. Имат преводачески екип СюйКайМания, но ЛиМания, не. Май ще гледам само картинки.
×
×
  • Създай нов...