Jump to content

sss

Потребители
 • Posts

  49
 • Joined

 • Last visited

About sss

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  България - Шумен
 • Любими сериали
  Ashes of Love, Eternal Love, The Legend of White Snake (2019), Maiden Holmes (2020), Miss S (2020)
 • Любими филми
  Enormous Legendary Fish (2020), The Thousand Faces of Dunjia (2017), Inference Notes (2017)

Recent Profile Visitors

315 profile views

sss's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

55

Reputation

 1. Императорът от Xu Kai Cheng ли се играе? Ако е той, аз също го намирам за леко странен. Нормални килограми е и някак изглежда недодялан до всички тия елфи около него. Не съм започнала още този сериал, чаках превода и на последния епизод, но преди дни приключих A Female Student Arrives at the Imperial College (2021) - там в главна роля е Xu Kai Cheng и ми е прясно впечатлението. И какво, финалът е кофти ли?
 2. Бързо прибрах кърпата, само след два епизода. Розов, като съвременните е. Няма големи драми, но ми липсваха и приключения, разследвания. Който иска да разпуска с нещо, става. И хубави актьори има.
 3. Явно не си стигнала до 12 ти епизод. Започна се вече, ще вадя голямата кърпа за бърсане на сълзи. Или ще ускоря гледането докато стигна до нещо по-така.
 4. Изгледах пет епизода. Красиво и спокойно, но неприятностите започват да се очертават. Сега се чудя, дали още в първата четвърт или първата третина нещата рязко ще се прецакат по китайски.
 5. Заради главния може и да гледам. Забелязах го в Heavenly Sword and Dragon Slaying Sabre (2019).
 6. Почти ме нави да гледам. Не съм фен на съвременните сериали, но главният беше пак в главна роля в The Imperial Coroner (2021) и ми хареса. Участва и в Novoland: Castle in the Sky 2, където пък Uvin Wang е в главната роля. И Chen Xun е симпатяга, ще има материал за гледане.
 7. На 12ти епизод съм. Сериалът е хубав, но вярно, главните не съвсем. Той е поносим, обаче нея не я харесвам и в Love and Redemption (2020). В Ever Night (2018) ми се стори красива, но ясно колко е "хубава" главната. Актьорът в главната роля може да не е и много лош, но ролята му е на болнав, посивял на ръба на живота младеж и това не помага на актьора. Главната и тя току нещо е ранена и също изглежда измъчена. Само това не ми харесва в сериала дотук, но явно китайците обичат поне единият от двойката да е болен и често на легло.
 8. И двамата съм ги гледала и ги харесвам. Той май е и партньор в живота на моята любимка Chen Yuqi. С нея участва в Heavenly Sword and Dragon Slaying Sabre (2019), гледала съм го и в Time Flies and You are Here (2021). А Ju Jing Yi има добра филмография за любителите на фентъзи и исторически сериали. Гледала съм я в Novoland: The Castle in the Sky (2016), The Legend of White Snake (2019), In a Class of Her Own (2020), The Blooms at Ruyi Pavilion (2020). Затова чакам да преведат финалния епизод, да прочета дали финалът е китайски и ако не е, веднага залепвам.
 9. На трети епизод съм. Пиша сега, защото прочетох какво ще стане на финал и не ми допада съвсем. Но дотук е свежо и забавно сериалче. Всички герои са като от винтидж картинка. Даже и не съвсем положителните са симпатични. Главният е красавец с много изразително лице, но сякаш съвсем е отслабнал откакто го гледах за последно и е станал прекалено изразителен. Останали само само нос, очи и устни. Хубави, да, но трябва да се виждат и други части от лицето.
 10. Свалям, защото някои сериали си пазя за повторно гледане. А и едва успях да хвана Miss S (2020). Оставаха два дни до изтриването, когато видях предупреждението. Има вече изтрити сериали, които едва намирам или не намирам в различните платформи за онлайн гледане. Затова, отдалеко, че да е леко.
 11. Нагласих се да гледам, но като няма превод на последните два епизода, ще чакам. И аз се интересувам какъв е начина за теглене от VK. Аз тегля с една добавка, която е "лекувана", както се изразяват руснаците. Internet Download Manager Нелекуваната вече не може да тегли.
 12. А, не че ме притеснява, не ми харесва и все там гледам. При други не съм забелязала такова "месце".
 13. И на мен ми хареса. Единствено се питам дали Yu Meng Long е пипал горната си устна. Боде ми очите на иначе толкова хубаво лице. А актьорът има добри роли във вуксии. И е добър в работата си.
 14. В момента гледам 22ри епизод и ми става все по-интересно. Харесва ми играта на актьорите, нямам забележки и за ефектите, гледала съм с много по-лоши. Има идея в сюжета, обичам да има и много герои, както в Колелото на времето. И тук така, а допълнителния плюс за мен е, че в този сериал не са пропуснали и по-порасналите фенове на жанра. Има доволно много екранно време за по-възрастните герои, които са толкова добре подбрани, че повярвах във възможността за любов след 45г Единият ми е любимец от Ice Fantasy (2016). Доста фенки е спечелил в тая история. И от лошите чичковци има за гледане, но след като са лоши, няма да им се възхищавам.
 15. Руснаците са готови с превода и скачам с двата крака. Прочетох за финала, а пък отдавна се каня да гледам някъде този мъж. Има смисъл, има. . Търся му местенце по-нагоре в списъка ми. За сериала - ще видим докъде ще го докарам. Главната не е лоша, вече сме се срещали няколко пъти, а и с други от актьорите.
×
×
 • Create New...