Jump to content

Gabriella

Потребители
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Gabriella

 1. Това беше поредния сериал, който отбягвах дълго време. Не ми допадаше идеята да отделя 16 часа от времето си, за да изгледам нещо с подобен сюжет.. Но в крайна сметка ги изгледах и съм доволна от сериала. Не мога да го включа в любимите си, но все пак... Наистина си мисля, че главната не даде всичко от себе си или просто ролята й беше такава.. Но за сметка на това аз ли съм единствената, която наистина, наистина много хареса главния? Включително червената му коса (не мисля, че на друг би му отивала толкова, колкото на него) и приятния му глас. Държеше се инфантилно на моменти, но беше толкова сладъъъък. На моменти имах чувството, че говори на мен, а не на главната. Освен това и двмата ми изглеждаха притеснени, стигнеше ли се до момента за целувка. Продуцент И ме дразнеше малко в онези моменти, в които непрекъснато се появяваше и звънеше на главната. Другата сценаристка също бе дразнеща. А докторчето... Голям красавец. Мениджърът и забравената актриса също ми допаднаха като двойка и се надявах да покажат повече сцени с тях, но за жалост, не бяха много. Като цяло останах с приятни чувства след всички епизоди и с усмивка.
 2. Всичко, което съм гледала със Сън Ги никога не ме е разочаровала, а дори очаровало. Да, харесвам го, когато се прави на идиот. Да, харесвам го, когато плаче, че дори и мен ме кара да плача с него. А, когато успява да ми въздейства по такъв начин, няма значение колко е красив.. Нямах кой знае какви очаквания и може би затова ми хареса изгледаното. Това е вторият ми корейски филм (по принцип избягвам корейските филми, за да мога да изгледам повече сериали) и ми хареса много повече от първия, който бях изгледала. Мога да кажа, че не съм фен на Че Уон, но тук ми хареса ролята й и начина, по който я изигра. Беше приятен и сладък филм. Хареса ми до такава степен, че ми се иска да ги видя двамата главни отново заедно в някой проект.
 3. И Джонг Сок ми е слабост, но Пак Шин Хье винаги ме е спирала да започна да гледам сериала. Нелепото е, че всеки неин сериал, който съм изгледала, винаги ми е харесвал. Но тук е малко силно казано, че “Пинокио” ми хареса, по-скоро е 50 на 50. В началото наистина успяха да привлекат вниманието ми, но след това интереса ми започна да спада. Честно казано си мисля, че можеха да приключат и само с 16 епизода. Повярвах и на двамата главни за чувствата, изглеждаха сладки заедно. Дори няма да коментирам рибешките целувки на ПШХ. Не знам тя самата ли се придържа към тях или й казват.. Но историята между Че Ин А и Со Бом Джу ми хареса много повече и ми беше по-въздействаща, отколкото между Че Ин А и Ки Ха Мьонг. Да не говорим, че Ки Ха Мьонг ме дразнеше, колкото и да харесвам И Джонг Сок. Що за отмъщение беше това? За мен лично бе трудно да гледам Jin Kyung в такава негативна роля. Вероятно защото вече съм гледала и други нейни проекти, в които е била пълна противиположност на ролята й тук.. Но отново беше много красива. Дори ПШХ изглеждаше много добре през по-голяма част от сериала. Мисля, че всички се справиха добре с актьорската игра, но въпреки това нещо ми липсваше..
 4. Приключих с гледането на сериала още преди няколко дни, но от тогава двамата главни не ми излизат от главатааа. Обожавам ги, толкова са ми сладки. А и отношенията им след като се събраха.. Lee Sung-kyung ме впечатли тук много повече с актьорската си игра, отколкото в другите два сериала, които съм гледала с нейно участие. Не очаквах да ми хареса всичко толкова и останах приятно изненадана като цяло.
 5. Гледам (редовно) корейски сериали малко повече от година и вече е много трудно да се впечатля от нещо. Приемам за грешка дългото отлагането на този прекрасен проект. Въпреки че харесвах Хьон Бин и Ха Джи Уон (след сериала ги харесвам още повече), нещо все ме спираше да започна да гледам. Вероятно фантастиката. Но тук за мен бе в умерени количества. В този случай може би дори ми се искаше малко повече да останат с разменените тела. Както и да е, като цяло съм силно очарована от сериала и персонажите. Саможертвата на Ким Джу Уон беше доказателство за силната му любов. Двете майки бяха непоносими вещици. Оска и режисьорката.. смятам, че имаха доста интересна история, за която за жалост не успяхме да разберем толкова много. Определено е в моя списък с любими сериали.
×
×
 • Create New...