Jump to content

Tina S

Потребители
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

2 Последователи

Относно Tina S

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Tina S's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

55

Обществена Репутация

  1. Много красив и нежен сериал! Благодаря на преводачката не само за буквичките, но и за резюмето! Обикновено, като видя, че някой е обречен изпитвам колебание дали сама да си я причиня тази мъка (знам, че ще се плаче), макар че често ми действа жизнеутвърждаващо. Та, важно ми беше уточнението, че не е трагичен, това ми помогна да не се колебая, а да си го пусна. Изненадах се, че темата има малко коментари, изненадах се и от това как е направен този сериал. С годините съм свикнала като видя, че е китайски, корейски и т.н. да имам определени очаквания и когато нещо излезе от "кутията" искрено аплодирам. Радвам се, че ми дадоха свободата да избера сама какъв край предпочитам и много ми хареса как подкрепиха с тази песен финалната сцена и въпроса- дали е фантазия (спомен) или реалност?
  2. Замислял ли си се, че "студено" идва от спецификата на заболяването, което играе? Често дистанцираността се възприема като студенина. Трудна роля играе, не е перфектна, но в моите очи се справи добре. Дори да е "партийната повеля", в случая е ок. Харесва ми, когато наболели теми се показват с човешко лице. Ясно е, че историята е художествена измислица, по корейски разказана, без да има претенцията за достоверност, но пък ни дава възможност да се докоснем до света на "различните". И както е измислица, така имаше и силни моменти, които още вибрират в мен и ме накараха да отворя темата и да видя какво се случва тук. Разбирам, че един и същи сериал може да се хареса или не от различни хора и в това няма нищо лошо - напротив, обаче, продължавам да се чудя - теб какво те афектира толкова, че в продължение на 2-3 страници активно изразяваш неодобрението си?
  3. Подминавах този сериал заради главните, защото поради някаква причина ми бяха антипатични. Обаче, от скука си го пуснах и хм, оказа се приятен. Разбира се, имаше нелепости и клишета, но и малки, простички уж моменти, които мен лично ме докоснаха. Имаше нещо, което ме изненада и това беше, че през по-голямата част, не бях сигурна с коя искам да бъде Дже Хун и някак си бях спокойна с всеки възможен развой (дори и с Канг Че Ри), а това рядко ми се случва.
  4. Много се радвам, че Нетфликс пускат все повече корейско и то такова, което излиза извън рамката - браво! Обичам филми и сериали със силни женски образи и тази, тук, ми напълни душата.
  5. Колебаех се дали да го гледам и го започнах без големи очаквания, но всъщност ми беше интересен и ми хареса. Не ми остави усещане за неяснота и объркване в сценария , напротив.
  6. Как се казва сериала на Мима? Щом на определен интервал от време влизам да проверявам за втори сезон - значи, от моя гледна точка, си струва.
  7. И аз още го мисля. Като цяло съм склонна да приема избора, който Хи До направи, но си права, че не успяха да ни убедят в това.
  8. Отново - огромно благодаря на преводачите! Ю Ми ще ми липсва... Дано скоро направят 3-ти, а защо не и 5-ти сезон, добре им се получава. :-))
  9. Обикновено чакам да излязат всички епизоди, а ако има превод и всички буквички, обаче, за Юми - нямам грам търпение. С огромно удоволствие си пускам първи епизод.
  10. Този филм го усетих, както ми действа морето - като душевен нивелир. Не мога да кажа, че е нещо особено, нещо велико, а по-скоро е красиво разказана история, в която, също като морето и като в живота, нищо не е статично. Има своите приливи, отливи, бури и спокойни дни.
  11. Едвам стигнах 11 епизод. Давах време и чаках да ме спечелят, обаче, ужасно ми е скучно. Не разбирам този спорт, а и не усетих да правят опит да ми го обяснят и въвлекат, а по-скоро, спорта и "романтиката" са обстоятелството, което подпомага основната идея, която е откровенна пропаганда. Питам се, защо е толкова гледаем?!? Можи би, аз изпускам нещо, не знам. Бих го догледала единствено, ако е дублиран и го ползвам за фон, докато си правят нещо друго.
  12. В началото ми хареса и ме забавляваше, но до към 9-ти епизод. После, за мен, нещата се промениха и честно казано - на инат го изгледах. Искам да предупредя тези, които гледат само с бг суб. Отбелязано е, че има такива и в AvistaZ има, да, обаче са на ниво - Google преводач.
  13. Различно и идейно - хареса ми! Краят не го очаквах, все си мислех, че нещо ще се промени, но 10 минути по-късно се успокоих и го приех. По-раздразнена съм, че свърши и трябва да чакам втори сезон. Кхх. Благодаря на преводачите, за буквичките , защото те ме мотивираха да надникна, а в последствие се запалих.
  14. Красиво и меланхолично. А музиката, особено инстументалите, за мен бяха истинско попадение.
×
×
  • Създай нов...