Jump to content

Amaia

Потребители
 • Posts

  87
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Amaia

 1. Моля ви, коригирайте броя на сериите в началната информация, защото жестоко се прецаках. Помислих, че са излезли всички и се нахвърлих да го гледам, а сега ще трябва да чакам края другата седмица.
 2. Прекрасен сериал, прекрасни актьори. Обожавам такива житейски истории, които показват различните страни на живота. А краят беше точно на място, за да си припомним всички герои с техните истории и вълнения и да приключим всичко с усмивка и надежда.
 3. Току що попаднах на трейлъра и информация, че премиерата е насрочена за 20 юли. Нямам представа дали от този микс от извънземни, портали във времето, съвременност и Корьо ще се получи логически издържан филм, но аз с нетърпение го очаквам. С толкова много мои любими актьори и любим жанр със сигурност ще го гледам с удоволствие.
 4. Онлайн с български субтитри тук.
 5. Отрицателните мнения са много важни, защото дават по-завършена представа за качествата на филма/сериала. След като прочета всички коментари, отрицателни и положителни, и видя кой ги е оставил, защото вече съм си изградила представа кой какво харесва, мога лесно да реша дали да гледам даден сериал или филм. Неприятно е когато се пишат много крайни отрицателни мнения, базирани на лични предпочитания към даден актьор или жанр. Тогава в четящия, особено ако харесва конкретния филм, остава едно много неприятно чувство. Така че най-важното е да се спазва добрия тон и уважението към съфорумците. Тук сме да се забавляваме!
 6. Това беше най-странния филм, който някога съм гледала. По-голямата чест от времето се чудех защо са са вложили толкова усилия и средства, за да го направят и в същото време се хилех на глас. Имаше и няколко затрогващи момента като песента на жените, която на мен специално много ми въздейства. Като цяло съм доволна, че го гледах. Остави ме усмихната. п.п. Специални благодарности на тези, които качват преведените филми и сериали онлайн. Напоследък нямам възможност да свалям от сайтовете и онлайн опцията е единствената ми възможност за гледане. Благодаря!
 7. Кога успявате да изгледате по 50 серии?! Аз, напоследък, едва успявам да отделя време за една - една и половина на вечер . Завиждам!
 8. Този сериал го отлагах, за да мога да му се насладя без едноседмични паузи и сега му дойде времето. От изгледани два епизода мога да кажа, че въздържанието определено си заслужаваше. Актьорската игра е брилянтна. Два часа пълно блаженство пред телевизора и довечера ме очакват още два .
 9. И на мен много ми допадат призраците и начина по който са показани. Това, че за тези, които ги виждат те изглеждат съвсем нормални, а за останалите - просто са невидими. Изглежда ми много логично. В края на краищата защо призраците трябва да се разхождат наоколо бледи, по долни ризи и с провиснали коси? Ако някой е срещал призрак, моля да сподели как е по-правилно да се изобразяват във филмите!
 10. Хайде и аз на клона. След като чинно чаках драмите, които ме интересуват да свършат или да доближат финалните епизоди, вместо да започна някоя от тях, налапах кукичката и ще чакам нови епизоди.
 11. И някои от жените няма да го гледаме .
 12. Абсолютно съм съгласна. Тук най-важна беше любовта. И то не просто някакви романтични заигравки или безумна страст, а силна и дълбока любов. Любов, която устоява на ударите на живота и жестокостта на историческото време.
 13. Не си само ти Ужасно ме дразнеше частта с мюзикъла. Стоеше като абсолютна кръпка. Почти всичко превъртях.
 14. Не си струва. Аз се напънах защото бяха само 6 серии, но накрая се чувствах прецакана. Много е странен - ту мюзикъл, ту романтика, ту крими, ту фетъзи. Чанг Ук се разхожда наоколо и се усмихва отнесено, без да ти стане ясно психически проблеми ли има или е свръхчовек. Основното послание за мен е, че не трябва да се опитваме да се набутаме в калъпа на обществото, а всеки човек има своя собствена стойност и може да бъде успешен без да покрива очакванията на другите за него. Обаче тотално са се издънили в предаването на това послание. Като цяло много претенциозен опит за нещо стойностно, но без добър резултат.
 15. Да изтупаме праха от това сериалче. Класическа крими-екшън-комедия. Ценното е, че не се вземат прекалено насериозно с крими и екшъна, а комедията е много приятна и с интелигентно чувство за хумор. Имаше култови сцени. Например търчането по моста на бодигарда и VIPа - погледите, ъглите на заснемане, музиката - за мен са много добър пример за самоирония на клишетата използвани в драмите. А на мен такъв тип хумор ми доставя много голямо удоволствие. Имаше и бъзик с любимата ми сцена с целувка от "Потомци на слънцето". Актьорите се справят страхотно и са големи сладури. Ако ви се гледа нещо за разтоварване, без големи драми и претенции за велико изкуство, но оставящо след себе си усмивка - давайте. п.п. В Netflix ще е наличен до 9 юни, така че не отлагайте.
 16. Връща се моряк вкъщи, а там го чака изненада: - Как така имам бебе? Четири месеца бях на остров Крит, шест месеца в Атлантическия океан, четири месеца в Китайско море, общо четиринадесет месеца, а тук ме чака дете... Жена му: - Ами, миналата седмица ми го донесе някаква учителка от Крит.
 17. Когато лекарите в клиниката работят на конвейер прескачайки от стая в стая и вместо редовен профилактичен преглед направят изкуствено осеменяване и това може да се случи . Поне така го бяха решили в Jane the Virgin. Чудя се дали корейците ще измислят нещо по различно и забавно. И нещо още по-невероятно.
 18. "Приятели" По всяко време на денонощието. На която и серия да попадна. Преди години го гледах докато хранех децата на детското столче, сега синът ми си пуска "Приятели" за компания, когато се храни сам .
 19. Агент 007 корейски вариант . Ама тези са цял екип, пък и си осигуриха и прокурор. Защитават справедливостта с всички възможни средства. Най-вече изтребвайки лошите.
 20. Може би това е една от причините: Как Русия скри интернет под златния щит. Юристът Дамир Гайнутдинов пред Свободна Европа
 21. Ревността има откъде да се появи. Но откъде събра смелост да командори и да му държи сметка къде ходи
 22. За тези които поназнайват руски По време на запой Чапай изчезнал и се появил след това увит в бял чаршаф. Петка му казал: - Чапай, ты Джевахарвал Неру? - Впервым не Неру, а Веру и во вторым не твоя работа кого я джевахарвал.
 23. Е да де! В даден момент може да се гледа само един сериал. Затова има смисъл статистиката да се прави при зрители, които имат достъп едновременно до всички канали.
 24. За всеки влак си има пътници и за всеки сериал си има настроение. Някои хора разпускат след напрегнат ден като гледат "Фермата", пък аз - със забавен, нереалистичен и пълен с клишета корейски сериал. Едно време като ми свършеше сесията, след няколко изпита висша математика, съпромат и др. подобни, се прибирах при мама и изгълтвах едно след друго няколко книжлета "Арлекин", които при нормални обстоятелства не поглеждам. Не се оправдавам. Просто казвам, че в този момент за мен сериала е добър и ми е приятно да го гледам. И за протокола: гледах Squid Game и ми хареса. Много.
×
×
 • Create New...