Jump to content

Amaia

Потребители
 • Posts

  110
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Amaia

 1. Има ли някоя добра душа да го качи за онлайн гледане. Не всички серии се свалят от Zamunda. А пък Мастерса нещо въобще не ми се отваря.
 2. Да изтеглим темата малко нагоре Прекрасен сериал за разпускане и почивка след натоварен ден .
 3. Подкрепям с две ръце! gig911 описал си всичко точно, ясно и логично
 4. Това е една от причините да харесвам много корейското кино. Начина по който преливат от лековата комедия в драма и накрая в душата ти остава едно сладко тръпчиво усещане - едновременно усмивка и тъга.
 5. Много приятно филмче. Ким Ю Джонг отново неотразима.
 6. Това не е първият корейски сериал, в който някой от героите изпива 1-2 бутилки уиски и после се разхожда наоколо и обяснява колко е пиян, така че вече съм им свикнала. А актьорчето каза, че е пил много малко, всичко е изпила мацката.
 7. И аз така Ко Кьонг Пьо ми е симпатичен във всички сериали, в които съм го гледала още от Reply 1988, но тук за пръв път кара сърцето ми да подскача. И Минчето много ме вълнува. Изобщо, мога да кажа, че много ми харесва начина по който е заснет сериала. Ще продължа да му се наслаждавам .
 8. Ще го дават тази неделя (02,10,) от 7:20 сутринта по телевизия AMC. Ако на някой не му се спи и се чуди какво да прави .
 9. Hyeri ми е любимка от Reply 1988. Ще трябва да видя тук как ще се представи .
 10. Съгласна. В сериалите се набляга на това че двама герои са се срещнали преди при някакви обстоятелства, но в реални я живот кой помни лицата на чиновниците с които се е срещал докато си върши работата. Аз не (Извинявам се на всички, с които ме е сблъсквал живота. Просто съм лош физиономист)
 11. Е-е-е заинтригувахте ме. Ще трябва да го започвам
 12. След този възторжен отзив едва се въздържах да не си го пусна, но успях да стисна зъби и да търпя. Такива сладурски неща обичам да приемам в големи дози наведнъж, дори и да рискувам да получа диабет
 13. Много свеж сериал. Не се учудвам, че непрекъснато е бил на първо място в класациите. Темите, които засяга може и да са поръчкови, но всичко е поднесено с много такт и се гледа с лекота и усмивка. Засега се наслаждавам на фабулата и на играта на актьорите. Надявам се до края да е все така. п.п. Без да се заяждам, името на адвоката е У - У Йонг У, и от ляво на дясно, и от дясно на ляво все У Йонг У
 14. Досега, когато съм била на романтична вълна и съм подхващала нещо с Park Min Young, не съм оставала разочарована. Така че го слагам в списъка. Обаче ще си го пазя за някой дъждовен ноемврийски уикенд, за да мога да го изгълтам наведнъж .
 15. Ако някой е във Варна и има време в четвъртък може да го види на голям екран тук.
 16. Благодаря за побутването. Напоследък съвременните драми нещо не могат да задържат вниманието ми, така че след този положителен отзив защо да не дам шанс на исторически романс. Обещавам да споделя впечатления.
 17. Благодаря за информацията. Рядко си пускам този канал, но сега се зарових и установих, че вчера са давали The Man From Nowhere ( бълг. превод на заглавието "Непознатият"). Вече ще го следя внимателно . Определено има какво да се гледа.
 18. Чудесно филмче! Романтика, страст, нежност - има си всичко без и за секунда да става сладникаво. Определено ще се гледа пак, когато имам нужда от доза усмивки в мрачен ден.
 19. За сега, това е любимият ми сериал за 2022.
 20. Много симпатично сериалче. Гледа се леко и бързо, и оставя усмивка след себе си. Има си всички клишета на корейските сериали, но не досаждат и действието върви бързо. Благодаря, че напомнихте за него. Загледах го когато излезе, но не очаквах, че ще ми допадне толкова и все го прескачах. Благодаря на всички замесени за българските субтитри и онлайн версията .
 21. Каквито и слабости да има, това е моята първа корейска любов и винаги ми трепва сърцето, когато някой го спомене. Още си спомням колко замаяна бях докато гледах Сонг Джунг Ки и Сонг Хе Кьо заедно на екрана и се чудех откъде са се взели такива хубави и сладки!
 22. Моля ви, коригирайте броя на сериите в началната информация, защото жестоко се прецаках. Помислих, че са излезли всички и се нахвърлих да го гледам, а сега ще трябва да чакам края другата седмица.
×
×
 • Create New...