Jump to content

Amaia

Потребители
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

62 манджу

About Amaia

 • Rank
  Глупаче

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. За първи път се сблъсках с него в "Ловци на роби" и веднага ми направи впечатление. Уникален образ изгражда. Отвратителен и неприятен, но накрая ти е мъчно за него. Детайла с чопленето на ноктите на краката и след това зъбите с една и съща клечка още е жив пред очите ми и ме кара да настръхвам от отвращение.
 2. Що е то "аджума" и има ли го в България...
 3. Много ми хареса. Изпълни ме с топло и спокойно чувство. И то точно моментите, в които почти нямаше действие. Тогава сякаш напълно се потапях в настроението, което владее героите. Музиката, поезията, всичко това изгражда неповторима атмосфера. Този филм не е за хората, които очакват бързо действие и големи драми. Не очаквайте нищо от него, просто му се насладете.
 4. Премиерата на новия филм му "Space sweepers" се отлага заради Covid 19. За сега се насочват към нови дати 30 септември - 2 октомври ( корейския празник Chuseok - еквивалент на Денят на благодарността). Официална информация: цък
 5. Тази вечер за пръв път в живота си ще гледам btv lady. Много съм любопитна как ще звучи на български. Дали ще ми достави удоволствие или ще се вбеся и ще го изключа след десетата минута .
 6. Зарибихте ме да си го пусна и не съжалявам
 7. И аз продължавам да гледам, защото съм любопитна за сюжетните решения, свързани с паралелните вселени и забавянето на времето, но продуктовото позициониране направо ме убива. Толкова е очеизвадно и начесто, че понякога ми се иска да замеря телевизора с нещо. За пръв път в корейски сериал любовната история въобще не ме вълнува. Там всичко е ясно. Ще се обичат, но за доброто на световете си накрая ще се разделят. Или мацката ще загине от ръката на предателя, спасявайки краля. Всъщност взаимоотношенията между всички останали герои са ми много по-интересни отколкото романтиката между главните.
 8. Най-вероятно ще бъде дублиран и това ще намали удоволствието, но въпреки всичко го очаквам с нетърпение.
 9. Този актьор в момента го гледам в A Gentleman’s Dignity и много му се кефя колко различен образ прави от хладнокръвния и безмилостен убиец, който е скатал всички чувства дълбоко в някое тайно чекмедже в сърцето си.
 10. Това ми е основен проблем когато тръгна с голямата кошница. Затова вече много внимавам да не го правя. Въпрос на психическа подготовка . Иначе сериала го гледах в реално време по Netflix, наслаждавах му се, но когато започнаха да излизат преводите и си го пуснах отново, установих, че цели серии ми се губят. Сюжета е абсолютно изсмукан от пръстите. Просто актьорите са страхотни е голяма наслада да ги гледаш.
 11. Нещо интересно. Лицевата слепота действително съществува, а не е измислица на сценаристите. Състоянието е известно като „прозопагнозия“ или „лицева агнозия“. Цък.
 12. Зарибихте ме! Тъкмо имам нужда от нещо за разпускане след работа.
 13. Хьон Бин е наслада за окото в този сериал. Темата за геймърството и виртуалната реалност ме вълнува и може би затова сериала много ми допадна. Според мен ролята на ПШХ беше по-скоро поддържаща. Бини изнася сериала на гърба си и мен лично много ме кефи в тази роля.
 14. В момента гледам сериала. С наслада гледам всеки епизод, но с още по-голяма наслада чета коментарите, които са се вихрили, когато е излизал. Съжалявам, че тогава не съм била фен на корейските сериали и кино за да се включа и аз . Няма да пиша суперлативи за актьорите, хумора и сюжета, пишещите преди мен са казали почти всичко, което бих казала. Само ще обърна внимание, че 33 страници коментари вероятно могат да бъдат показател за това, че сериала има за какво да се гледа и ако някой /като мен/ все още не го е гледал, бързо да поправи грешката си
×
×
 • Create New...