Jump to content

Amaia

Потребители
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

154 мочи

About Amaia

 • Rank
  Посветен

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. И на мен ми хареса. Изгледах го наведнъж, без никакво превъртане. Наистина сякаш няма някакви нови и оригинални идеи и въпреки всичко те държи пред екрана и в напрежение. Всичко е много добре заснето. Хан Со Хи много повече ми хареса в тази роля, отколкото в Nevertheless. Шапка ѝ свалям, че за няколко месеца влиза в два толкова различни образа. И аз се присъединявам към препоръката.
 2. За съжаление това не е виц, а факт. И ужасно ме натъжава
 3. За пореден път съм възмутена от оплакванията за липса на превод. Преводачите на български език работят изцяло на доброволни начала, лишавайки се от свободното си време и не получавайки нищо за труда си. Всички те са хора със собствен живот и задачи. Болест или друго неблагополучие могат да променят плановете им. И те с нищо не са длъжни на нас, които безплатно се възползваме от труда им. Да хленчите, че има непреведени филми и серии е най-малкото неблагодарно.
 4. Хареса ми! Остави ме с усмивка на устата и ведро чувство в душата след като завърши. А какво повече можем да искаме от един филм в жанра "комедия" .
 5. Много харесвам актьорите в главните роли. Дано да ме зарадват заедно в интересен и приятен за гледане сериал.
 6. Много симпатичен филм. Остави ме с приятно чувство в сърцето и усмивка на устата.
 7. Ето за това отношение към работата, с която сте се захванали - свалям Ви шапка ! Благодаря за труда! Знам английски, но чакам да се насладя на българския превод. Знам, че чакането ще си заслужава.
 8. Благодаря за превода и че го качвате онлайн. Благодарение на тази опция мога да гледам навсякъде ( напоследък всяка седмица съм на различно място)
 9. Моля, пуснете малко сийд в Мастърса, че от два дни стои на 75%. Прецака ми се диска и загубих много филми, а този специално много искам да го пусна на една приятелка.
 10. Преди година и половина, когато започнах да гледам корейско, това ми беше третия сериал. След всички суперлативи, които изчетох за него бях леко раздвоена. Хем ми хареса, хем не видях нищо чак толкова велико в него. Сега след изгледани сигурно повече от 100 сериала, реших да го повторя и вече втори ден съм на седмото небе от кеф. Всяка минута ми носи удоволствие. Интензивността на действието. Мимиките на актьорите. Обратите. Всичко е просто съвършено. Едва ли ще остана само с едно повторно гледане .
 11. Само 40 дни останаха . Ей сега ще минат.
 12. Току що повторих сериала, че имах нужда от нещо за оправяне на настроението. Ако има и други с такъв проблем - не се колебайте.
 13. Всичко написано се покрива напълно с моето отношение към сериала. Не ми доскучава. Не тръпна от нетърпение да дочакам следващата серия, но с удоволствие я пускам, когато излезе, за да видя какво са сътворили. ( Спокойно бих могла да мина и без съседите, но подозирам ,че за в бъдеще ще изиграят ключова роля.)
 14. След изгледана осма серия твърдо го възприемам като комедиен сериал. Смятам така да го гледам до края
×
×
 • Create New...