Jump to content

Amaia

Потребители
 • Posts

  73
 • Joined

 • Last visited

About Amaia

Recent Profile Visitors

502 profile views

Amaia's Achievements

Посветен

Посветен (3/10)

240

Reputation

 1. Не си струва. Аз се напънах защото бяха само 6 серии, но накрая се чувствах прецакана. Много е странен - ту мюзикъл, ту романтика, ту крими, ту фетъзи. Чанг Ук се разхожда наоколо и се усмихва отнесено, без да ти стане ясно психически проблеми ли има или е свръхчовек. Основното послание за мен е, че не трябва да се опитваме да се набутаме в калъпа на обществото, а всеки човек има своя собствена стойност и може да бъде успешен без да покрива очакванията на другите за него. Обаче тотално са се издънили в предаването на това послание. Като цяло много претенциозен опит за нещо стойностно, но без добър резултат.
 2. Да изтупаме праха от това сериалче. Класическа крими-екшън-комедия. Ценното е, че не се вземат прекалено насериозно с крими и екшъна, а комедията е много приятна и с интелигентно чувство за хумор. Имаше култови сцени. Например търчането по моста на бодигарда и VIPа - погледите, ъглите на заснемане, музиката - за мен са много добър пример за самоирония на клишетата използвани в драмите. А на мен такъв тип хумор ми доставя много голямо удоволствие. Имаше и бъзик с любимата ми сцена с целувка от "Потомци на слънцето". Актьорите се справят страхотно и са големи сладури. Ако ви се гледа нещо за разтоварване, без големи драми и претенции за велико изкуство, но оставящо след себе си усмивка - давайте. п.п. В Netflix ще е наличен до 9 юни, така че не отлагайте.
 3. Връща се моряк вкъщи, а там го чака изненада: - Как така имам бебе? Четири месеца бях на остров Крит, шест месеца в Атлантическия океан, четири месеца в Китайско море, общо четиринадесет месеца, а тук ме чака дете... Жена му: - Ами, миналата седмица ми го донесе някаква учителка от Крит.
 4. Когато лекарите в клиниката работят на конвейер прескачайки от стая в стая и вместо редовен профилактичен преглед направят изкуствено осеменяване и това може да се случи . Поне така го бяха решили в Jane the Virgin. Чудя се дали корейците ще измислят нещо по различно и забавно. И нещо още по-невероятно.
 5. "Приятели" По всяко време на денонощието. На която и серия да попадна. Преди години го гледах докато хранех децата на детското столче, сега синът ми си пуска "Приятели" за компания, когато се храни сам .
 6. Агент 007 корейски вариант . Ама тези са цял екип, пък и си осигуриха и прокурор. Защитават справедливостта с всички възможни средства. Най-вече изтребвайки лошите.
 7. Може би това е една от причините: Как Русия скри интернет под златния щит. Юристът Дамир Гайнутдинов пред Свободна Европа
 8. Ревността има откъде да се появи. Но откъде събра смелост да командори и да му държи сметка къде ходи
 9. За тези които поназнайват руски По време на запой Чапай изчезнал и се появил след това увит в бял чаршаф. Петка му казал: - Чапай, ты Джевахарвал Неру? - Впервым не Неру, а Веру и во вторым не твоя работа кого я джевахарвал.
 10. Е да де! В даден момент може да се гледа само един сериал. Затова има смисъл статистиката да се прави при зрители, които имат достъп едновременно до всички канали.
 11. За всеки влак си има пътници и за всеки сериал си има настроение. Някои хора разпускат след напрегнат ден като гледат "Фермата", пък аз - със забавен, нереалистичен и пълен с клишета корейски сериал. Едно време като ми свършеше сесията, след няколко изпита висша математика, съпромат и др. подобни, се прибирах при мама и изгълтвах едно след друго няколко книжлета "Арлекин", които при нормални обстоятелства не поглеждам. Не се оправдавам. Просто казвам, че в този момент за мен сериала е добър и ми е приятно да го гледам. И за протокола: гледах Squid Game и ми хареса. Много.
 12. Точно същото същото направих вчера и аз.
 13. Никой не коментира тук . Може би защото не се случва нищо драматично. Обаче аз установих, че от всички драми, които вървят в момента най-много се радвам на тази, когато излезе нова серия. Страхотна Ким Те Ри. Надявам се леко да изкара болестта и дапродължи да блести като гимназистка. Много добре ѝ се получава.
 14. Благодарение на коментара на Baioretto обърнах внимание на този филм и прекарах два много весели часа. Благодаря!
 15. Изгледан и харесан. Препоръчвам!
×
×
 • Create New...