Jump to content

Amaia

Потребители
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

78 манджу

About Amaia

 • Rank
  Млад герой

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Благодаря за бързия превод! Предчувствам голямо удоволствие след няколко часа ....
 2. Абсолютно съм съгласна с казаното .... Филма е истинска перла в жанра си.
 3. Изчаквах излъчването на сериала да завърши, за да мога да му се насладя без големи прекъсвания. И малко се увлякох в чакането.... Но не съжалявам за чакането. В почивните си дни си устроих истинска "Джун Ги - фиеста". Хареса ми всичко - и интригата, и играта на актьорите, и финала. И Джун Ги и Мун Че Уон заформиха страхотен дует. Без да са сладникаво мелодраматични ме убедиха в силата на чувствата, които изпитват един към друг. Интригата през цялото време беше на ниво ( С няколко дребни развлачвания, за да станат 16 сериите). Препоръчвам филма с две ръце! Благодаря на преводачите. Превода беше на много високо качество, направо професионален!
 4. Това е един от малкото корейски сериали, които съм зарязала. Добутах го до осма серия (не е като да не съм му дала шанс ). Започнах го с големи очаквания, но нещо в постъпките и мотивацията на героите изключително много ме дразнеше. А съм изгледала докрай доста сериали, пълни с откачени персонажи, които действат абсолютно ирационално.
 5. Благодарение на вашите постове обърнах внимание на този филм и не съжалявам . Току що го изгледах и ми оправи деня.
 6. Много хубав филм. Забавен, трогателен и в същото време засягащ сериозни въпроси. А Park Seo Joon и Kang Ha Neul са много добри като неопитни, малко наивни, но изпълнени с решителност да защитават тези, които се нуждаят от защита. Благодаря за онлайн опцията!
 7. Прекрасен филм! Очаквах да е хубав, но не очаквах, че толкова ще ме стисне за гърлото. Непременно трябва да се гледа.
 8. За първи път се сблъсках с него в "Ловци на роби" и веднага ми направи впечатление. Уникален образ изгражда. Отвратителен и неприятен, но накрая ти е мъчно за него. Детайла с чопленето на ноктите на краката и след това зъбите с една и съща клечка още е жив пред очите ми и ме кара да настръхвам от отвращение.
 9. Що е то "аджума" и има ли го в България...
 10. Много ми хареса. Изпълни ме с топло и спокойно чувство. И то точно моментите, в които почти нямаше действие. Тогава сякаш напълно се потапях в настроението, което владее героите. Музиката, поезията, всичко това изгражда неповторима атмосфера. Този филм не е за хората, които очакват бързо действие и големи драми. Не очаквайте нищо от него, просто му се насладете.
 11. Премиерата на новия филм му "Space sweepers" се отлага заради Covid 19. За сега се насочват към нови дати 30 септември - 2 октомври ( корейския празник Chuseok - еквивалент на Денят на благодарността). Официална информация: цък
 12. Тази вечер за пръв път в живота си ще гледам btv lady. Много съм любопитна как ще звучи на български. Дали ще ми достави удоволствие или ще се вбеся и ще го изключа след десетата минута .
 13. Зарибихте ме да си го пусна и не съжалявам
 14. И аз продължавам да гледам, защото съм любопитна за сюжетните решения, свързани с паралелните вселени и забавянето на времето, но продуктовото позициониране направо ме убива. Толкова е очеизвадно и начесто, че понякога ми се иска да замеря телевизора с нещо. За пръв път в корейски сериал любовната история въобще не ме вълнува. Там всичко е ясно. Ще се обичат, но за доброто на световете си накрая ще се разделят. Или мацката ще загине от ръката на предателя, спасявайки краля. Всъщност взаимоотношенията между всички останали герои са ми много по-интересни отколкото романтиката между главните.
 15. Най-вероятно ще бъде дублиран и това ще намали удоволствието, но въпреки всичко го очаквам с нетърпение.
×
×
 • Create New...