Jump to content

Amaia

Потребители
 • Posts

  115
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

Recent Profile Visitors

734 profile views

Amaia's Achievements

Млад господар

Млад господар (4/10)

374

Reputation

 1. Подкрепям. Наложи ми се, поради пътуване, да спра да гледам за няколко дни някъде по средата на сериите и тотално забравих за него. Явно не е оставил и капка интерес в мен. След това се чудех откъде ми е познато това заглавие . Когато се сетих какъв е случая, реших че не си заслужава да отделя време да го догледам.
 2. Може би защото първо гледах този, а К2 след него, на мен Уки повече ми харесва в този сериал (като изключим сцената банята де). Не мисля, че го заслужава. Има какво да се види по-нататък.
 3. В момента по AMC - Confidential Assignment (2017)
 4. Телевизия, канал AMC, в момента...
 5. Скъпи Дядо Коледа, Пиша това писмо на шкурка, защото много добре знам какво направи с миналогодишното....
 6. Корейците пак зациклят на една тема От резюмето това веднага ме подсеща за Crazy Love.
 7. Вече няма да ни се налага да се подсещаме, че корейците смятат по друг начин възрастта си: "Южнокорейците "се подмладяват" заради промени в начина за отчитане на възрастта"
 8. Има ли някоя добра душа да го качи за онлайн гледане. Не всички серии се свалят от Zamunda. А пък Мастерса нещо въобще не ми се отваря.
 9. Да изтеглим темата малко нагоре Прекрасен сериал за разпускане и почивка след натоварен ден .
 10. Подкрепям с две ръце! gig911 описал си всичко точно, ясно и логично
 11. Това е една от причините да харесвам много корейското кино. Начина по който преливат от лековата комедия в драма и накрая в душата ти остава едно сладко тръпчиво усещане - едновременно усмивка и тъга.
 12. Много приятно филмче. Ким Ю Джонг отново неотразима.
 13. Това не е първият корейски сериал, в който някой от героите изпива 1-2 бутилки уиски и после се разхожда наоколо и обяснява колко е пиян, така че вече съм им свикнала. А актьорчето каза, че е пил много малко, всичко е изпила мацката.
×
×
 • Create New...