Jump to content

mrnkaloto

Ст. модератори
  • Мнения

    4912
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    131

Мнения публикувано от mrnkaloto

  1. О, страхотно инфо за това кадърно момче, много ме кефи. Още повече, че има и корейска, и българска жилка и е избрал България. Голям гъдел ми е.
    С нетърпение чакам всичко ново от него.
    Песента Sorry Not Sorry ми е на телефона. :panda-145:

    • Харесвам 4
  2. преди 32 минути, cucyta написа:

    Абе, ще се пробвам пак както казах, даже си го пуснах веднага след като писах коментар, ама пак ми е мъка. Нищо де, ще дерзая:P

    И аз го мъчих. На два пъти го почвах, все нямах настроение за него. (Нали така се казва, когато не те грабне още от началото, ама все викаш първите въвеждащи серии са тегави, обаче май не.) Кога ли ще проимам...

    • Харесвам 1
  3. преди 50 минути, martisun написа:

    Няколко пъти започвах сериала.л и го зарязвах. Не мога да харесам Gong Yoo и това е.  Накрая се насилих да го изгледам, заради отзивите и не съжалявам. Прекрасен сериал! 

    Имам същия проблем, не го харесвам тоя Гонг Ю. Сериала го почвах, спирах, след година пак и още не може да дръпне, не става. Освен да почна някак от по-развитата история, пропускайки първите няколко епизода, ако са въвеждащи. Това обаче не обезсмисля мъката с Гонг Ю, та не знам...

    • Харесвам 1
  4. Преди 7 часа, helyg написа:

    Както пееше Слави: едно за теб, едно за мен. Обаче се опасявам, че и двамата общаци го раздават. В една група като казах моя, ме поправиха, че е нашият. :rofl:

    Та вече е не с фамилия И, а по български - Общи.

    Е аз да не се редя на опашката тогава, оставам си само с Джони. За други какво са си мислели не знам, но си е мой, никой досега не ми е противоречал и смее ли :28558:

    • Харесвам 1
    • Хаха 3
  5. 4 пъти го гледах. Ще си кажете "Защо ли?. Аха, заради Джони бе!". 
    Не само. Сценарият е страхотен, актьорската игра на всеки един - брилянтна.

    (Който не е забелязал досега Тони Ян, да се поправи, че губи много.)
    Всичко е изпипано, дори при гадните сцени блендата на картината е по-безцветна. Или огнено ярка при нажежените. 

    И как пада полилея, а.... 
     

    Off Topic

    P.S. Да ве, наистина. За Джони нищо не казах. Щото думи нямам, само очи :ilovethis:


     

    • Харесвам 1
    • Upvote 2
  6. Щастливи ли са такива жени, които участват в групи заради едното пуйчене колко високо стоят? Душевността им примирява ли се някой от кръга да си позволява да е арогантен с тях, да ги мачка, да го кара да върши безобразия и да е ненаказан? Или с времето я загубват и стават роби на снобарството.
    Аз няма да търпя. Като героинята ще се противопоставям на тоя изкривен модел.
    С всеки сериал, засягащ подобни теми, си казвам, че май е доста прекалено, поне при нас не съм го срещала това или щото не съм в такива кръгове и групи.
    Иначе по много други неща си приличаме досущ, особено по корупцията и низките страсти.

    • Харесвам 2
  7. На мястото на Сънг Чан и аз нямаше да се поколебая. Умен си беше, що да похабява ресурса си и да не се възползва, за да се развива. А мама и тате пак си ги обичаше, че и ако не бяха със синдрома на бедняка, щяха да живеят добре.
    По-странно ми беше защо сценаристите решиха така леко да примирят Те Йонг, макар да му беше много по-спокойно в бедното семейство. Трудно се отстъпва все пак.
    Много ми допадна и уж лошата Ю Джин, тя имаше стил, беше по-красива и целеустремена от добродушната овца Джу Хи, която така и не харесах.
    Таткото-богаташ беше железарка, отлична роля. И него го разбирах - също умен и също с желание да не пилее способностите си, но нямаше нужда

    Off Topic

    от убийството.


    И накрая кво?
     

    Off Topic

    Градинарче. Е... а парите, за които така мечта?

     

    • Харесвам 2
  8. Дааа, писах и по-рано, умирам си за такива сериали. Тук малко бавно му се получи на момчето, че и много енергия и усилия му отне, но следваше стриктно целта си и не загуби мотивация до края. Хареса ми увереността му да не се отказва пред нищо.

    (За прическата не ми се говори, знам защо са го пуснали така, но не я преглъщам)

    • Харесвам 1
    • Хаха 1
  9. Захаросано с куп реклами, ама приятно сладко. Любимата тема на корейците как произхождаш от нищо и никакво семейство, но с труд, усмивка и много реверанси достигаш до върха в лицето на най-красивия богаташ. На всеки му се гледа това, що да не помечтае. И аз искам Джони... ъ чакай, да се върна в сериала - Джуно.
    Мерси за превода! Пак ще си го пусна.

    • Харесвам 2
    • Хаха 5
  10. Чак неземно красива и еталон за красота... айде има къде по-красиви от нея, но не това е важното в сериала. Зададох си много въпроси и не си отговорих, като например как успя доктора да направи всички тези операции - фантастика. Също и да я обича в истинския й облик, след като е видял новия... има и други добри момичета и не толкова изпуснати с хапване като нашата. Обаче, щото съм си змия, и искрено се радвах как раздаде ритници шамари на всички подигравчии.
    Много си падам по такива успешни отмъщения. :28558:

    • Харесвам 1
  11. Гледайки първите серии се размечтах. Колко е яко да имаш способности, ех, що аз нямам... После ми стана мъчно, че Демончо почна да ги губи, трудно се свиква с това.

    И що не бяха измайсторили по-красива татуировка на ръката, тая много банална? Ох, пак задълбах в някакви дребни неща, но другото за любовта и как спасява телата и душите, си е някак ясно.

    • Харесвам 1
  12. Много ми хареса.

    Героят на Сонг Джун прекалено я обсебваше, макар с добри чувства. Интересно, че ми хареса сериала, но само това помня от него. Гледах го преди два месеца и сега като разглеждам снимките, не мога да се сетя каква беше историята, но стои усещането за нещо приятно и че го изгледах бързо и с кеф.

    • Харесвам 4
  13. Е, ядосвах й се. Защо толкова я беше срам, че е бедна и от простовато семейство? Нима тя си го е избирала? Пък нали беше надмогнала простотията, донякъде и беднотията и пак не успя да живее живота си без лъжи и с достойнство. То това й съсипа живота. И до края не можа да се отърси от нереалността, която си беше съчинила и така и не отстоя себе си. И колкото да й съчувствах в началото и да вярвах, че може да преглътне и да се промени, тя копаеше дъното и не се спря. Жалко, а имаше потенциал.
    Много ми напомни филма Паразит

    • Харесвам 1
  14. Този сериал го избрах по плаката. Нещо друго очаквах, но и така ставаше. на комедия го изкарах. Тази с роклите се оказа шпионин над шпионите.
    И как учената успя да зашие чипа в роклята? Колко време, игла, конец, без никой да я види и тн, ши тоя чип в роклята, е това ме глождеше до края.
    Не беше лошо, но можеше по-накратко.

    • Харесвам 1
    • Хаха 1
  15. Силни жени. Жени които не се страхуват да отстояват желанията си, не се примиряват и блестят. И трите бяха такива. И трите ми харесаха и че всяка постигна своето. А най-много ми хареса оня тиквеник (бащата на детето - боже какъв пример му беше, а колко червив отвътре) как го цапардосаха и навряха в миша дупка. Не се зарадвах от феминистична позиция, той си го изпроси и си го получи. Да не говорим за съпруга-пиянде и пълен мухльо, ще пропусна и сестричката - наперената лигла с проблеми с гнева. Плюскащата бабичка, която не знаеше какво иска. Изневеряващият мизантроп с тайната стая и неувяхваща любов, който нямаше достойнството да покаже какво чувства и да застане като мъж пред разглезеното си семейство... Имаше толкова персонажи, които плачеха за бой. Набиха ги.

    • Харесвам 1
  16. Ох, много старо това. Добутах го до средата и не защото актьорите не стават, напротив, докторът си беше много готин, но за пореден път забелязвам, че старите сериали ме дразнят с едновремешната мода, която сега не ми допада в дрехи, прически, стил... Дори изборът на актьорите, които играха децата - аве прекалено натурални, чак грозни. Таткото беше доста дърт за младото маце, но иначе пък показа емоции.

    Чудех се дали да не видя финалната серия и да разбера последно мацето с кой от братята остана, но реших, че може да се ядосам на избора й.

    • Хаха 1
  17. Не, не го догледах. Не харесвам кучета и кучето, в което се превърна мацката ми беше особено противно. Не знам що се вързах изобщо да го тегля, като знам, че не съм по кучешките истории. Дори да е бил добре нататък, за мен приключи с противното куче.

    • Хаха 2
  18. Ох, все по-трудно преглъщам това с връщането стотици години назад и видиш ли там се крие тайната. Фентъзи елеменът е изтъркан до крайност. 
    И тук не беше по-различно. Черното и бялото, добрият и лошия, падащите в жертва на любовта, оффф
    Без парцалените кадри сериалът щеше да блести. Особено страшен ми идваше лошият демон, натоварваше ме чак и се страхувах да гледам каква поредна низост ще причини. Актьорът и преди е играл такива роли и щом го ненавиждам, значи е перфектен за тях.

    • Харесвам 2
  19. Трябваше повечко да разгърнат частта със сеансите на батко Хони, докато хапва, не само с нея.
    Катастрофата ми беше в повече и някак претупаха финала, след като влачиха втората част. Дразнех се на мацката, че го избягваше.
    Но съм доволна от идеята на сценария, когато четох ревюто на сериала, ми звучеше глупава, но се справиха. 
    Медицинската "сестра" на психиатъра бе голяма скица, тъп ли беше или така си изглеждаше, хахах

    • Харесвам 1
  20. Много комбинативен ум. Чак нереално. Очарована съм какви бяха тия нерви у тая мацка, как не трепваше, как ги измисляше тези машинации. 
    Първата половина на сериала беше много силна. После малко се ядосах, че свалиха темпото на отмъщението и измамите секнаха, а те ми бяха най-интересни. Също се чудех как това хубаво и умно момиче ще се влюби в тоя мръсник, колкото и млада и невинна да е била. То същото важи и за мениджърката на фондацията, при нея  поне нещата завършиха наравно спрямо извършеното и почнах да я харесвам, но късно.
    От бандата симпатична ми беше хакерката, за разлика от Ринго, който освен да покаже владеене на езици в една сцена, през другото време все яде бой, някакъв безволев легльо. Наса пък ми беше груб и невъздържан, прекалено много изпадеше в гняв за няма нищо, което навежда на мисълта, че на него не бива да се разчита, можеше да не го търпят толкова. Адвокатът ми хареса как промени мисленето си, че в началото беше такъв тесногръд ръб.

    • Харесвам 1
    • Мерси 1
×
×
  • Създай нов...