Jump to content

mrnkaloto

Ст. модератори
  • Мнения

    4878
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    130

Всичко публикувано от mrnkaloto

  1. Гледах ви и клипчетата, супер е бил концерта, завиждам
  2. Отмъщението ще донесе ли утеха? Този въпрос се задава доста често и колкото и хората да казват, че не носи удовлетворение, все те дърпа да го направиш. Особено, когато си се сблъскал с огромна жестокост, какъвто е случаят с главната героиня. На нейно място никой не би се отказал от отмъщението. Да не може да избягаш, да не можеш да споделиш, да не може никой да ти помогне, дори собствената ти майка... Безсилието те кара да се побъркаш, но според мен тя не се побърка. Оправдавам героинята за всичките й постъпки, които направи. Хареса ми нейния триумф! Почувствах се удовлетворена заради нея. Брилянтна игра на нашата палава кака, но не само нейната роля беше страхотна. Насилничката беше изиграна дори още по-добре. Как не успя тая жена да се промени, дори след като имаше прекрасно семейство и можеше да предотврати и преглътне отварянето на кутията на Пандора, което, според нея, я върна в изходна позиция, можеше да се смири... или не, не можеше - тя си бе възпитана да вярва, че владее света и всичко й е разрешено. Влизането в затвора е недостатъчно за гадостите, които сътвори. Малко ми беше странен доктора. Какво беше това мазохистично желание да чете писмата на затворника? Мотивът да отмъщава си беше достатъчен и без да си причинява тая психарщина с писмата. В този сериал ми бяха интересни всички герои, това как мислеха и постъпваха. Често се замислях на тяхно място аз как щях да постъпя. Гледах го два пъти. Много ми хареса.
  3. mrnkaloto

    aespa

    Според мен е уговорена двойка, ще ги разделят, когато вече няма нужда от тая реклама и са послушни.
  4. Урааа, заслужено. Браво и благодаря на хората, които са гласували за нас
  5. Присъстваме на погребение, малко обдишаха трупа и го напудриха за месец, но смрадта е силна и ви призовавам да не запушвате нос, а да дадем глас на недоволството си - за първи път хейтът да ме кефи и да е полезен. Не спирайте да ги плюете!
  6. Captain Han 2023 Китай Жанр: драма, романс Епизоди: 23х10 мин Режисьор: Ло Дзян Уей инфо Субтитри: български, английски, руски Участват: Tim Huang като капитан Хан Си Джоу Chen Si Che като Сю Нан Нан Sun Xi Zhi като У Уън и др. Резюме: Сю Нан Нан е журналистка, която е по петите на незаконна търговия с редки животински видове. В ученическите си години, в резултат на нещастен случай, тя претърпява тежка травма на главата и губи паметта си. Нейният бивш съученик У Уън е редактор на изданието, в което работи Нан Нан и все още е влюбен в нея. Младата репортерка, преследвайки истината, се озовава в родния си град Лин, където случайността я сблъсква с капитана на горските рейнджъри Хан Си Джоу. Кой всъщност е загадъчният младеж? Защо в паметта на журналистката започват да изплуват откъслечни спомени? От какво е разтревожен редактор У Уън, когато разбира, че Хан Си Джоу и Сю Нан Нан са се срещнали? Нека заедно да проследим тази заплетена любовна история в мини сериала “Предай се, капитан Хан”. Свали с български субтитри: и Онлайн с български субтитри: Свали с английски субтитри: Онлайн с руски субтитри:
  7. Version (Complete)

    904 сваляния

    Превод: Indira За версия: Captain.Han.S01E01.1080p.WEB-DL.AAC2.0.H.264-MrHulk.mkv
  8. Вече и с превод на български от @Indira Ето и нейното ревю: "Аз съм Амаки Ринко. На 27 години съм. И работя като сватбен агент. Тази пролет ме повишиха в началник екип. Готвя прекрасно. Свиря на цигулка. За своите 27 години успях да постигна добра кариера, възхищението на колегите, благодарността на клиентите и разбира се завистта на хората, които не ме познават толкова добре. Аз съм идеалната жена. Или поне така изглежда... В моя грижливо нареден пъзел на живота ми липсва само едно малко парченце - сексуалният опит." "Аз съм Камисака Ген. На 27 години. Работя като консултант продажби в голяма сватбена агенция. Преди година ме повишиха в мениджър екип, защото винаги водя по брой сключени договори с клиенти. Изглеждам самоуверен, високомерен и студен. Личният ми живот е тайна. Между момичетата в агенцията се носят легенди за моите сексуални умения и подвизи. Всяка от тях мечтае да се събуди до мен, но досега никоя не е получила този шанс." Ще успее ли г-ца Ринко да нареди пъзела и каква е тайната на Камисака Ген, ще научим от 8-те епизода на японския сериал "Г-ца Ринко иска да опита". Търсете линковете за сваляне и гледане онлайн в първи пост
  9. Version (Complete)

    746 сваляния

    Превод: Indira За версия: [MagicStar] Rinko-san wa Shite Mitai EP01 [WEBDL] [1080p].mkv
  10. ФИНАЛ Е16-20 Свали с български субтитри: и Свали всички серии: и За онлайн гледане с български субтитри следете тук:
  11. Е11-15 Свали с български субтитри: и За онлайн гледане с български субтитри следете тук:
  12. Е06-10 Свали с български субтитри: и За онлайн гледане с български субтитри следете тук:
  13. След тежка раздяла с годеника си Хан Дун Лай, Джун Лин напуска родния си град, за да избяга, да забрави и да започне отначало. 6 години по-късно тя се завръща като успяла художничка на комикси, но с натежало от мъка сърце, защото 6-годишният й син Къ Лъ е болен от тежка форма на наследствен диабет и му е нужно спешно лечение. По пътя към болницата палавият малчуган се загубва и случайно среща мъж, който досущ прилича на главния герой от комикса на майка му. В момента, в който разтревожената майка пристъпва в офиса на непознатия мъж, за да прибере детето си, тя среща пред себе си очи, познати до болка. Очите, които навремето са пламтяли от любов, сега я гледат с ледена омраза и презрение. Прикованият към инвалидна количка Хан Дун Лай е решен да си отмъсти с цената на всичко на жената, която го е напуснала в най-тежкия момент от живота му. Колко тънка е границата между любовта и омаразата? Могат ли бъдат забравени голямата любов и всички спомени за нея? Ще даде ли Съдбата нов шанс на двама влюбени и на едно дете да срещне баща си? Е01-05 Свали с български субтитри: и Онлайн с български субтитри: Всеки ден по 5 епизода
  14. Version (Complete)

    1154 сваляния

    Превод: Indira За версия: Just.Spoil.You.S01E01.1080p.IQIYI.WEB-DL.AAC.x264.mkv
  15. Chase the Truth 2023 Китай екшън епизоди 24 Превод: Indira Прогрес: Е01
  16. ФИНАЛ Е19-24 Свали с български субтитри: и Свали всички епизоди: и Онлайн с български субтитри:
  17. Е13-18 Свали с български субтитри: и Онлайн с български субтитри:
  18. Е07-12 Свали с български субтитри: и Онлайн с български субтитри:
  19. Новото предложение на @Indira за вас Очите, които видя срещу себе си, спряха дъха му. "Тя е! Тези очи не могат да бъдат сбъркани!" За части от секундата спомените му се върнаха към малкото, изплашено момиченце, скрито в килера на голямата къща, което от страх дори вече не плачеше. Джу Гуан Уън беше сигурен, както никога в живота си. Това наистина беше тя. Не знаеше коя е, откъде е дошла, защо нахлу в стаята му точно в деня на сватбата... Знаеше само в едно. Тези очи плениха сърцето му на мига и той искаше тази жена за себе си и до себе си. Без значение каква игра играеше тя, той щеше да я играе заедно с нея и да я победи, защото любовта винаги побеждава. За първи път разглезеният богаташ чувстваше нещо подобно. Не го интересуваше нито реномето на уважаваното в цял град семейство Джу, нито огромния бизнес на баща му. Беше готов да се изправи срещу всички, за да защити една непозната. Е01-06 Свали с български субтитри: и Онлайн с български субтитри:
  20. Version (Complete)

    1119 сваляния

    Превод: Indira За версия: Miss.Mystery.S01.1080p.YOUKU.WEB-DL.AAC.H.264-MrHulk.mkv
  21. ФИНАЛ Един сериал, който не ви пуска, с напрежение и обрати, в който си даваш равносметка заслужавала ли си е цената и какво всъщност си спечелил (или може би загубил) Благодарности за нелекия превод на Tae's_Cookie и Cleo. Очакваме още от вас, момичета Е37-40 Свали с вградени бг субтитри: и Всички епизоди на едно място с отделни субтитри: и Следете плейлистите за гледане онлайн:
  22. Version (Complete)

    269 сваляния

    Превод: Tae's_Cookie и Cleo За версия: 罚罪.Chasing.the.Undercurrent.2022.S01.1080p.WEB-DL.H264.AAC-OurTV.mp4
  23. Е33-36 Свали с вградени бг субтитри: и Следете плейлистите за гледане онлайн:
  24. Е29-32 Свали с вградени бг субтитри: и Следете плейлистите за гледане онлайн:
  25. Е25-28 Свали с вградени бг субтитри: и Следете плейлистите за гледане онлайн:
×
×
  • Създай нов...