Jump to content

galinmm

Потребители
  • Мнения

    1
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно galinmm

galinmm's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

5

Обществена Репутация

  1. Със сестра ми се записахме на курсове по немски. Просто като хоби. Обаче после какво се получи? И двете ни взеха на работа точно благодарение на немския език!
  2. Брат ми си купи съвсем скоро една чудна мултимедия за кола. Много ми хареса всичко как работи и обмислям да си я взема абсолютно същата. Ще ми свърши страхотна работа!
  3. Ако си търсите красиви и елегантни блузи, мога да препоръчам място, където ще откриете точно това, което ви е необходимо. Много високо качество и отлични цени – кой не си мечтае за нещо подобно!
  4. Трябваха ми гаражни врати за търговска площ и се спрях на така наречените охранителни ролетки. Много са здрави и сигурни. Препоръчвам ги на всеки, който държи на удобството и сигурността.
  5. Открих много ефектно и удобно дамско бельо. Толкова много ми харесаха моделите, че купих и за племенницата ми. Има различни цветове, а материята е просто прекрасна.
  6. Ако някой е решил да си купи мокетени килими, да знае, че няма да сбърка. Не само са красиви, ами и много топлят. Дори имат и шумоизолиращи функции. Ако ви трябва добър екип за почистване на септични ями, който да работи бързо, ефективно и чисто, аз вече ползвам услугите на една такава и мога да я препоръчам с двете си ръце.
  7. Ако си търсите качествени ски ръкавици, не забравяйте, че е хубаво да са с полиуретанова мембрана, защото много добре защитава от излишната влага.
×
×
  • Създай нов...