Jump to content

JoJolina

Потребители
  • Мнения

    268
  • Присъединил/а се

Мнения публикувано от JoJolina

  1. Бонус епизодчето е в драма адиктите от известно време. Камисама но Екохиики само ми погали крастата още повече за японската природа и ми трябваше нещо, с което да си я начеша :lol2:

     

    Надявам се и аз за продължение, филм, или каквото и да е, само да има нещо :)

  2. ?! Не знам в кой свят живеят хората, но явно не и в съвременния.. :rolleyes: :p 

     

    Наистина, пробвай сериалчето!! Няма да се опитвам да го хваля и да вадя суперлативи по негов адрес, каквото и да кажа думите ми няма да му дадат правда (джъстис), но ще опитам поне малко да зачекна по повърхността. 

     

    Всички деца в каста (не бях гледала и запозната с никой от тях преди това) започнаха доста плахо, преиграваха на моменти и бяха леко дървенички, няма какво да си се лъжем. Но (не, едно голямо НО ще сложа тук!) към края вече така се бяха слели в ролите си, че плачех и се смеех с тях едновременно. 

     

    Детето на Кубозука - толкова чар в него, искри, емоции... мой човек! Много се радвам, че може би първата му голяма роля е точно в такъв сериал, застъпен с модерни и наболели теми в днешното общество, въпреки че идеята си е изцяло японска манга от начало докрай. Казах, ли Кента е мой човек? Аааааааа, буквално мой чи - на една и съща дата сме родени! Стана ми мило и драго като го видях, знаех си вътрешно, че сме свързани. :)

     

    Локацията на която са снимали/разположили училището е идеална, как ми се иска някой ден да посетя това местенце с храмчето. Саундтракът - страхотен! Открих нова звезда в японската музика - кой е този Суда Кейна, кой? Как не съм го чувала преди, този човек знае как да накара сърцето на човек да запее и да затанцува!

     

    Фурукава страхотен....а КУЧЕНЦЕТО!? Фуджошче докрай :lol2:

     

    Не знам, единствено мога да кажа, че съжалявам за всеки, който няма да се докосне до това творение.. дори и да не харесвате БЛ или фантасмагории (защото си има доста), в него има толкова истински човешки взаимоотношения, че няма начин някой от героите (дори и второстепенните) и премеждията им да не ви грабне......

     

    .....освен, ако не сте от друга планета. :896767: 

     

    • Харесвам 2
  3. Честит рожден ден на симпатягата Артър! 22 годинки откара, хаха. Дано, дано, дано (важните неща трябва да се казват по 3 пъти :lol:) тая година да е неговата и, ако не Иморталити, да видим поне "Запалката и Фустата на принцесата" :ilovethis:

     

    Gold Panning мина кажи-речи незабелязано, но това не значи, че драмата беше лоша. Никак даже, един от фаворитите ми за драма на годината е :beer:

  4. Корейски е туун-а. И на мен ми е интересно как точно ще го екранизират и кой ще се заеме с това. Хорър психо-трилър с елементи на БЛ (макар и delusional) и много насилие. Надявам се да не го sugarcoat-нат само, иначе не се и съмнявам, че ще излезне нещо добро, въпреки цензурата.. знаем, че те умеят добре да пресъздават както хорърите, така и човешката психология. 

     

    И да, стана страшно известен както в Корея, така и на Запад. ТокиоПоп, ще го издадат в книжен вариант, за добро или зло. Ще видим :)

  5. Много ми е трудно да я изгледам тази драма. Епизодите вървяха толкова бързо в началото, но тази втората арка с учениците едвам я издържам. Мисля, че ми останаха още 2 епизода до края. Надявам се поне в последния епизод да си дойдат нещата на мястото, иначе ще трябва да я запиша като едно от най-големите ми разочарования при джей-драмите. 

  6. Хубав епизод, показа колко къмпетитив натура е БоБо :) За мен в този епизод, обаче женските половинки (xD) блеснаха повече от всичко! Момо и Ибуки <3

     

    Но да, много много жалко за другата къмпетитив натура

    Spoiler

    Нелсън. Малко ми е странно как така все на французите се случват разни неща, ама... ще видим. Дано не е някак нагласено, че ще ми паднат китайците доста в очите 

     

  7. Благодаря, за който там се наеме да катери линковете за идните епизоди. :yes:

     

    Коментара ми за предния епизод беше един - дойдох за БоБо, останах за Хенри

     

    За гледалите епизода, знаят какво се случи с Хенри,няма да обяснявам - на мен лично мнението ми е, че той няма достатъчно силни доводи защо иска хората в отбора си! Тия свалки *макар и забавни* идват малко като отчаяние + че е и новичък, много от денсърите не знаят какъв точно е стилът му и дали ще си напасне с техния. 

     

    Бобо няма к'во да го коментирам - бетон е дяволчето! :896767:

    • Хаха 1
  8. 9 hours ago, Chenqing said:

    И тази донгхуа е спряна след 8 епизода.

     

    Ха! Спокс хора, Фъни не ги грее какво се случва в Китай (дали кражби на сюжет, дали прекален хайп на данмей). Не са обявили, че ще я спират, платили са за нея + че един от предните епизоди го бяха офлянкали с един ден и фенките /колкото и малко да сме/ ги направихме на 2 стотинки, че не ни предизвестниха.. от тогава ги е страх. 9ти епизод излезна преди минути. Налазвайте, който го гледа.

     

    Обаче, билибили, определено си правят лоша реклама, с тия спирания по никое време. Следващият сезон малко ще сме на тръни... не отиват много надобре нещата с данмея като цяло, а Нетфликс и Фъни са голямото спасение за БЛ драмите и донгхуа. Не трябва да се прецакват така евентуалните инвеститори :(

    • Харесвам 2
  9. О, аудио новели! :ilovethis: Тука е истината. Така се радвам, че тия неща съществуват и (чакай да не ме чуе П-М), но поне тук може да се насладим на оригиналния замисъл на авторите без цензура. 

     

    На мен лично аудио новелата на Mo Dao ми е най-любимият вариант от всички източници. Много харесвам и Qiang Jin Jiu, въпреки че доста бяха скипвали през историята, но пикантните моменти си бяха там :896767: Silent Reading също не беше зле. 

     

    Ако някой ден, наистина спрат БЛ в Китай, се надявам всичките мангаки/автори да се изселят в Япония и да се радват на добър живот и купища адекватни фенове, които заслужават. 

  10. Значи, от това, което аз разбирам е, че тая донгхуа ще е предисторията на тия 4ри мастъра на нашите шоунени. В епизод 6 и 7 дадоха/загатнаха малко от нея, обаче тука ми е леко каша все още кой кой е. Може би замислят да го пуснат след като завърши тоя сезон (който е 32епизода, в момента сме на 7). Което ще е правилния вариант, защото ще мога да гледам напред-назад м/у двете и навържа историите на всички замесени лица :lol:

     

    Драмата обаче.. уау! Манго ТВ ще я правят тоя път. Хммм.

     

    Новелата ми се иска и на мен да е БЛ, за съжаление не я намирам никъде, за да го потвъря, обаче в Ютуб има нещо като озвучена манхуа? и в нея поне освен много лек броманс, другото липсва, хаха. :( 

  11. Честно да си призная, аз съм дълбоко разочарована от това аниме. Не знам доколко следва мангата, ама ако я следва достойно, се отказвам да я чета тотално (а имах огомното желание). Търпя тоя безсмислен двоен фенсървиз, търпя.. ама и историята не ми е много интересна, въпреки че започна много добре. Мочизуки, оценявам, че си опитала нещо различно, обаче и жалко, че е на светлинни години от Пандора. 

     

  12. 13 hours ago, vivivan said:

    Артър Чен също се бил отказал... мисля американско има. 

     

    Не знам за Никълъс и дали неговото е свързано с наскорошните чистки, обаче Артър е искал да си е пълноправен китайски гражданин още откакто е навършил 18 (през 2018та). Юли, мисля, му приеха искането и се беше похвалил официално. Така или иначе, той ако си има сошъл секюрити номера, може да си работи и живее в Америка свободно.. а Китай (като Япония) като не позволятат двойното гражданство, явно е преценил, че е по-добре за него в тоя случай. 

     

    Колкото до Саймън, браво на бързата и компетентна намеса на неговата агенция. Не търпят буламачи никакви. Това обаче, специално в Туитър отвори толкова много стари рани за Джъ Хан, че трябваше да не си гледам нотификейшъните/да стоя настрана от социалната мрежа. 

    • Харесвам 1
  13. Загледах първите 2 епизода. Доста прилични бяха, кратки и не усетих кога свършиха. Верно, че го подхванах заради Кудо Ас'ка, че много го харесвам, обаче сестричките бяха в светлината на прожекторите. Интересна мистерия се очертава. 

    ОСтава й още един епизод на преводача. 

  14. @Chenqingвсички фенове задружно ги изнудихме ;), но да, извадиха и на Първи епизод субтитрите. Леле, Артър какъв пъзльо беше във втори епизод, смях се на глас. Как може да играе "Хъски", а да го е страх от ей-такова малко кутре? Не мога :lol: Ама много добре изимитира лама-та. Забавен епизод. Трябва да видя и 3ти като го преведат. 

     

    Дано да не отложат снимките на Lighter & Princess, много се надявам да има някаква откриваща церемония или поне да видим нещо малко от снимачната площадка. 

     

    Иморталити сме го оставили да отлежава като старо вино в избата, но съм сигурна че като дойде време да го изпием, ще е голям празник :)

    Малко ми е мъчно, че в момента върви промоция в Китай на KFC, която е била замислена да излезне по едно и също време с драмата (а драма няма), но пък лотус сладкиша на Шизун изглежда толкова вкусен, да си оближеш пръстите. :) 

     

    6a2d81b7097e98c3.jpg

     

    Артър на кавъра за септемврийския брой на списание Men's Uno (което излиза на 10.9)

    (тази поза описва целия Иморталити фендъм в момента, няма какво да се лъжем :swoon:)

     

     

    • Харесвам 1
  15. On 8/31/2021 at 9:58 AM, Chenqing said:

    Има ли фенове на Джян Чен тук? 

    Не бих казала, че съм особен фен на актьора, но е приличен. Обаче в тази новата му драма (Chоng Zi) какъв сблъсък на БЛ фендъми, тц-тц. Ще е интересно да се види като излезне. :) 

  16. Благодаря за темичката, Лазе! Ния малко я коментирахме в темата за Лиу Сюе И, но доста странна драма се оказа. Преди да се появи в и-нет пространството я имаше в телефонната апликация на Манго ТВ, но субтитрите бяха доста зле. 

     

    Претенциозна драма на пръв поглед, обаче и не достатъчно убедителна. Дублирането ме дразнеше. Трябваше да оставят главния да си говори с неговия си глас, или да го дублират навсякъде. :dunno:

    • Мерси 1
  17. Ок, грешен пейст просто..  на името на града съм писала провинцията. :) В бързината и докато търсех снимки така става.. 

     

    PS: Не съм поправяла или връщала нищо, специално за провинцията и града. Едитвах си други неща, като линкове за драмите и подобни.  Не разбирам какво се случва...

     

×
×
  • Създай нов...