Jump to content

JoJolina

Потребители
 • Posts

  268
 • Joined

Everything posted by JoJolina

 1. И аз смятам да го видя, като се насъберат малко повечко преведени епизоди. Има дого (озвучавано от Канджиро Цуда?), какво друго му трябва на човек, хаха.
 2. В моите източници доста го хвалеха това сериалче, затова мисля да го пробвам тия дни, жанровете са мой тип. Судаччи-то пусна нещо като тренд с тая ми ти перм прическа, че видях дори китайски актриси да го имитират
 3. Бонус епизодчето е в драма адиктите от известно време. Камисама но Екохиики само ми погали крастата още повече за японската природа и ми трябваше нещо, с което да си я начеша Надявам се и аз за продължение, филм, или каквото и да е, само да има нещо
 4. Загледах го това сериалче, много ме радва засега Спокойно, приятно и с много ядене и наслаждаването му по японски. Идеално за зяпане, докато се мотаеш в неделя и си пиеш сутрешното кафе.
 5. ?! Не знам в кой свят живеят хората, но явно не и в съвременния.. :p Наистина, пробвай сериалчето!! Няма да се опитвам да го хваля и да вадя суперлативи по негов адрес, каквото и да кажа думите ми няма да му дадат правда (джъстис), но ще опитам поне малко да зачекна по повърхността. Всички деца в каста (не бях гледала и запозната с никой от тях преди това) започнаха доста плахо, преиграваха на моменти и бяха леко дървенички, няма какво да си се лъжем. Но (не, едно голямо НО ще сложа тук!) към края вече така се бяха слели в ролите си, че плачех и се смеех с тях едновременно. Детето на Кубозука - толкова чар в него, искри, емоции... мой човек! Много се радвам, че може би първата му голяма роля е точно в такъв сериал, застъпен с модерни и наболели теми в днешното общество, въпреки че идеята си е изцяло японска манга от начало докрай. Казах, ли Кента е мой човек? Аааааааа, буквално мой чи - на една и съща дата сме родени! Стана ми мило и драго като го видях, знаех си вътрешно, че сме свързани. Локацията на която са снимали/разположили училището е идеална, как ми се иска някой ден да посетя това местенце с храмчето. Саундтракът - страхотен! Открих нова звезда в японската музика - кой е този Суда Кейна, кой? Как не съм го чувала преди, този човек знае как да накара сърцето на човек да запее и да затанцува! Фурукава страхотен....а КУЧЕНЦЕТО!? Фуджошче докрай Не знам, единствено мога да кажа, че съжалявам за всеки, който няма да се докосне до това творение.. дори и да не харесвате БЛ или фантасмагории (защото си има доста), в него има толкова истински човешки взаимоотношения, че няма начин някой от героите (дори и второстепенните) и премеждията им да не ви грабне...... .....освен, ако не сте от друга планета.
 6. Честит рожден ден на симпатягата Артър! 22 годинки откара, хаха. Дано, дано, дано (важните неща трябва да се казват по 3 пъти ) тая година да е неговата и, ако не Иморталити, да видим поне "Запалката и Фустата на принцесата" . Gold Panning мина кажи-речи незабелязано, но това не значи, че драмата беше лоша. Никак даже, един от фаворитите ми за драма на годината е
 7. Корейски е туун-а. И на мен ми е интересно как точно ще го екранизират и кой ще се заеме с това. Хорър психо-трилър с елементи на БЛ (макар и delusional) и много насилие. Надявам се да не го sugarcoat-нат само, иначе не се и съмнявам, че ще излезне нещо добро, въпреки цензурата.. знаем, че те умеят добре да пресъздават както хорърите, така и човешката психология. И да, стана страшно известен както в Корея, така и на Запад. ТокиоПоп, ще го издадат в книжен вариант, за добро или зло. Ще видим
 8. Много ми е трудно да я изгледам тази драма. Епизодите вървяха толкова бързо в началото, но тази втората арка с учениците едвам я издържам. Мисля, че ми останаха още 2 епизода до края. Надявам се поне в последния епизод да си дойдат нещата на мястото, иначе ще трябва да я запиша като едно от най-големите ми разочарования при джей-драмите.
 9. Фънимейшън се съгласиха да simulcast-ват поредната донгхуа адаптация по новела на Priest - Lie Huo Jiao Chou / Drowning Sorrows In Raging Fire / 烈火浇愁. Последното промо видео към донгхуата, която ще излезне на 7ми октомври
 10. Хубав епизод, показа колко къмпетитив натура е БоБо За мен в този епизод, обаче женските половинки (xD) блеснаха повече от всичко! Момо и Ибуки <3 Но да, много много жалко за другата къмпетитив натура
 11. Благодаря, за който там се наеме да катери линковете за идните епизоди. Коментара ми за предния епизод беше един - дойдох за БоБо, останах за Хенри! За гледалите епизода, знаят какво се случи с Хенри,няма да обяснявам - на мен лично мнението ми е, че той няма достатъчно силни доводи защо иска хората в отбора си! Тия свалки *макар и забавни* идват малко като отчаяние + че е и новичък, много от денсърите не знаят какъв точно е стилът му и дали ще си напасне с техния. Бобо няма к'во да го коментирам - бетон е дяволчето!
 12. Ха! Спокс хора, Фъни не ги грее какво се случва в Китай (дали кражби на сюжет, дали прекален хайп на данмей). Не са обявили, че ще я спират, платили са за нея + че един от предните епизоди го бяха офлянкали с един ден и фенките /колкото и малко да сме/ ги направихме на 2 стотинки, че не ни предизвестниха.. от тогава ги е страх. 9ти епизод излезна преди минути. Налазвайте, който го гледа. Обаче, билибили, определено си правят лоша реклама, с тия спирания по никое време. Следващият сезон малко ще сме на тръни... не отиват много надобре нещата с данмея като цяло, а Нетфликс и Фъни са голямото спасение за БЛ драмите и донгхуа. Не трябва да се прецакват така евентуалните инвеститори
 13. О, аудио новели! Тука е истината. Така се радвам, че тия неща съществуват и (чакай да не ме чуе П-М), но поне тук може да се насладим на оригиналния замисъл на авторите без цензура. На мен лично аудио новелата на Mo Dao ми е най-любимият вариант от всички източници. Много харесвам и Qiang Jin Jiu, въпреки че доста бяха скипвали през историята, но пикантните моменти си бяха там Silent Reading също не беше зле. Ако някой ден, наистина спрат БЛ в Китай, се надявам всичките мангаки/автори да се изселят в Япония и да се радват на добър живот и купища адекватни фенове, които заслужават.
 14. Значи, от това, което аз разбирам е, че тая донгхуа ще е предисторията на тия 4ри мастъра на нашите шоунени. В епизод 6 и 7 дадоха/загатнаха малко от нея, обаче тука ми е леко каша все още кой кой е. Може би замислят да го пуснат след като завърши тоя сезон (който е 32епизода, в момента сме на 7). Което ще е правилния вариант, защото ще мога да гледам напред-назад м/у двете и навържа историите на всички замесени лица Драмата обаче.. уау! Манго ТВ ще я правят тоя път. Хммм. Новелата ми се иска и на мен да е БЛ, за съжаление не я намирам никъде, за да го потвъря, обаче в Ютуб има нещо като озвучена манхуа? и в нея поне освен много лек броманс, другото липсва, хаха.
 15. Благодаря ви за отзивите! Някакво подобрение има ли това аниме? Или да го зачерквам от графата за гледане.
 16. Честно да си призная, аз съм дълбоко разочарована от това аниме. Не знам доколко следва мангата, ама ако я следва достойно, се отказвам да я чета тотално (а имах огомното желание). Търпя тоя безсмислен двоен фенсървиз, търпя.. ама и историята не ми е много интересна, въпреки че започна много добре. Мочизуки, оценявам, че си опитала нещо различно, обаче и жалко, че е на светлинни години от Пандора.
 17. Не знам за Никълъс и дали неговото е свързано с наскорошните чистки, обаче Артър е искал да си е пълноправен китайски гражданин още откакто е навършил 18 (през 2018та). Юли, мисля, му приеха искането и се беше похвалил официално. Така или иначе, той ако си има сошъл секюрити номера, може да си работи и живее в Америка свободно.. а Китай (като Япония) като не позволятат двойното гражданство, явно е преценил, че е по-добре за него в тоя случай. Колкото до Саймън, браво на бързата и компетентна намеса на неговата агенция. Не търпят буламачи никакви. Това обаче, специално в Туитър отвори толкова много стари рани за Джъ Хан, че трябваше да не си гледам нотификейшъните/да стоя настрана от социалната мрежа.
 18. Загледах първите 2 епизода. Доста прилични бяха, кратки и не усетих кога свършиха. Верно, че го подхванах заради Кудо Ас'ка, че много го харесвам, обаче сестричките бяха в светлината на прожекторите. Интересна мистерия се очертава. ОСтава й още един епизод на преводача.
 19. Тая драма я хвалят. Гледала се е много от всякакви възрастови групи, лесна била за заснемане и най-вероятно може да има втори сезон. Освен това видях, че и готвят и аниме адаптация също скоро Браво!
 20. @Chenqingвсички фенове задружно ги изнудихме , но да, извадиха и на Първи епизод субтитрите. Леле, Артър какъв пъзльо беше във втори епизод, смях се на глас. Как може да играе "Хъски", а да го е страх от ей-такова малко кутре? Не мога Ама много добре изимитира лама-та. Забавен епизод. Трябва да видя и 3ти като го преведат. Дано да не отложат снимките на Lighter & Princess, много се надявам да има някаква откриваща церемония или поне да видим нещо малко от снимачната площадка. Иморталити сме го оставили да отлежава като старо вино в избата, но съм сигурна че като дойде време да го изпием, ще е голям празник Малко ми е мъчно, че в момента върви промоция в Китай на KFC, която е била замислена да излезне по едно и също време с драмата (а драма няма), но пък лотус сладкиша на Шизун изглежда толкова вкусен, да си оближеш пръстите. Артър на кавъра за септемврийския брой на списание Men's Uno (което излиза на 10.9) (тази поза описва целия Иморталити фендъм в момента, няма какво да се лъжем )
 21. Не бих казала, че съм особен фен на актьора, но е приличен. Обаче в тази новата му драма (Chоng Zi) какъв сблъсък на БЛ фендъми, тц-тц. Ще е интересно да се види като излезне.
 22. Благодаря за темичката, Лазе! Ния малко я коментирахме в темата за Лиу Сюе И, но доста странна драма се оказа. Преди да се появи в и-нет пространството я имаше в телефонната апликация на Манго ТВ, но субтитрите бяха доста зле. Претенциозна драма на пръв поглед, обаче и не достатъчно убедителна. Дублирането ме дразнеше. Трябваше да оставят главния да си говори с неговия си глас, или да го дублират навсякъде.
 23. Минавам само да постна линковете за епизод 4, който върви в момента. Street Dance of China S4 --> Ep. 4, Pt.1 Street Dаnce of China S4 --> Ep. 4, Pt.2 Приятно гледане!
 24. Ок, грешен пейст просто.. на името на града съм писала провинцията. В бързината и докато търсех снимки така става.. PS: Не съм поправяла или връщала нищо, специално за провинцията и града. Едитвах си други неща, като линкове за драмите и подобни. Не разбирам какво се случва...
×
×
 • Create New...