Jump to content

Rina

Потребители
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Rina

Rina's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

40

Обществена Репутация

  1. Недостатъчно добра игра на актьорите, поне това което съм видяла до тук. Не им се е получило и ако не беше популярността на Сяо Джан, вероятно почти никой нямаше да гледа този сериал.
  2. Още един превод на романа на Мо Сян Тун Сю. Преводът на български е по-бавен, но пък за сметка на това доста по-добър. Може да четете тук: Wattpad
  3. Предварително благодаря за тайландската версия. Бих я гледала. Между тайландците има красиви жени и мъже, особено тези със смесена кръв.
  4. Съвсем наскоро започнах да гледам филми и сериали в този жанр. Но няма да съм аз ако не потърся и книгите. Така лека полека прочетох доста новели. Искам да споделя с вас една от тях, която ме разтърси из основи. Знам че вероятно не е тук мястото, но тук влизат любителите на жанра. Новелата, за която говоря е написана от ирландец, вероятно с руски корени, защото е написана на руски. За съжаление я няма на английски, за български няма защо да говорим. Състои се от две части. Любовната история на две момчета от два съвсем различни свята е предадена толкова талантливо, че плаках и четох, настръхвах и четох, главата ме заболя, очите ме заболяха, сърцето ме болеше през цялото време, но четях като омагьосана. Силна, страстна, перфектно написана. Има еротични сцени, разбира се, но няма, както четох в друга тема и ми хареса сравнението - "немско порно с водопроводчик". Току-що я приключих и бързам да я споделя с вас. За съжаление само с тези, които разбират руски език. Но ако знаете този език, не пропускайте това удоволствие. В началото има малко неправилен руски /2-3 страници/, но е използван за да покаже ниското социално ниво на единия герой, който едва едва е завършил гимназия в бедните квартали на Лондон. Авторът е роден и живее в Ирландия. Съвсем свободно говори за еднополовия си брак. Но не споделя нищо повече за личния си живот, освен, че партньорът му е илюстратор и съавтор на някои от книгите му. Първа част Втора част
  5. Аз малко не го разбирам този актьор. След успеха на The Untamed започна да съди представляващата го компания. По мое мнение с право, защото не се съгласили да участва в драмата. Казали му, че няма да се справи с ролята. Но той на своя глава приема и всички видяхме, че се справи. Но делото беше прекратено и същата компания продължава да го представлява. С нейно съгласие той създава свое студио XZ. Сега бъркотията оправя студиото му, а компанията мълчи. Та питам се какво всъщност е положението при Сяо Джан. Кой точно печели от славата му и какво печели. Съгласна съм, че много бързо от никой стана световно известен, но не съм съгласна, че му е рано. 28—29 години са си точно навреме. Колкото до талант - има. Опит му липсва. Ще се научи да не играе само себе си. Ако се измъкне от този батак, разбира се.
  6. Китайско американец досега май не съм гледала. Не познавам актьора, то аз кого ли познавам, но изглежда добре.
  7. И аз се нареждам при чакащите. Дано си заслужава.
  8. Действителността в Северна Корея показана тук е доста добро копие на социалистическата действителност. Аз съм още по средата на драмата, но много ме подразни факта, че
  9. Аз също съм на изгледани девет. Имам въпрос защото съм лоша физиономистка.
  10. Няма казарма вече. Но май моряците бяха 3 години. На мен ми е много интересно как ще се извъртят нещата. Все по някакъв начин ще трябва да свържат двата сериала щом са избрали това име.
  11. Раздвижи се темата на момчето. С или без химия. Радвам се на успеха на Сяо Джан и ако този нестихващ интерес съм личния му живот продължи, ползата ще е повече от вредата. Поне така ми се струва. Чернобил го гледах преди време. Каква химия там, то е толкова страшно, че настръхнах цялата. Единствено ми се щеше руснаците да си го бяха направили.
  12. Гледах го и аз. Публиката направо издивя.
  13. Доплака ми се като видях как се отнасят с тях. В кой век живеем? А и къде ги видяха тези забранени искри между тях, че направо показно ги разделиха. И Бо дори не го допуснаха до червения килим. Това което аз виждам са две млади момчета, които заедно се радват на първия си голям успех. Горките “бог” и “крал” на Уейбо.
  14. А дано. Красавец е Пак Хе Джин. Ще му ходи костюм на инспектора по сливанията и придобиванията.
  15. И моят баща има огромна библиотека. И си ги пази все едно са по-ценни от децата му. Бащи, какво да ги правиш. Освен да ги оставиш да си четат.
×
×
  • Създай нов...