Jump to content

Silver_girl

Потребители
  • Мнения

    64
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Silver_girl

  • Рожден ден 06/11/1992

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Плевен

Contact Methods

  • Skype
    silver_girl2

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Silver_girl's Achievements

Посветен

Посветен (3/10)

6

Обществена Репутация

  1. Душата си давам, да гледам този сериал . Дори само Джун Ки щеше да е достатъчен, но и Мин, че пък и Сънг Хо.... И на всичкото отгоре е и исторически сериал.... Направо получих сърцетуп. Някой знае ли кога се излъчва първа серия?
  2. Историци, събудете се XD ! Препоръчайте ми нещо с не повече от 30тина серии, естествено разтърсващо и с доста бой, мъки и страдания. Ако финалът пък е и щастлив ще е добре, но след целите мъки и страдания едва ли има такъв корейски сериал
  3. Хора, кефи ме сериала. Малко скептично подходих, че са все младички, но ми събуди интереса, пък и наистина има какво да наслади окото Надявам се да се развият нещата добре и не прекалено депресарско от любовна гледна точка щото четириъгълниците не свършват добре, пък на Сеунг Хо героят, колкото и да ми е симпатичен, имам лошото предчувствие, че най - зле ще свърши XD. Yeo Jin Goo е страшен наистина - като поотрасне ще се избият да му предлагат роли пък сиг и хубавец ще стане.
  4. http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=10541 ама никак не е лошо и мисля е подобно на това което търсиш http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=6357 - това не отговаря съвсем, но е мое лично любимо и като кажеш конспирация се сещам директно за него а е и доста шантаво в същото време.
  5. Направо така си се получи А бях супер нахъсана - песента от ост-то страшно ме запали (If I leave) пък й съм фен на историческите драми, ама за 124 серии задните ми части ще приемат формата на фотьойла - хах, просто ще продължа в търсенето на някоя прочувствена историческа драмичка.
  6. На мен ми хареса драматизма в 6та сериая Пак си е типичната отпускаща романтична тийн историйка, но малко с привкус на истинска драма. Пък и, интересното е, че тук за пръв път сякаш развиват толкова и историите на страничните герои, а не се върти всичко около главните - може би именно защото този сценарий вече не е толкова интересен. Във всеки случай и на родителите, и на професорите са ми инт съдбите, а пък барабаниста кърти мивки просто - страшен е. В CN BLUE въобще не го забелязвах пък той бил голям сладур. Особено ме кефи другите като си говорят скришом, че е леко чалнат и да не му се обръща внимание XD
  7. Благодаря, merisa, ама тия 124 серии ме унищожиха - мислех, че е филм. Ще видим как ще се боря с него.
  8. Не е - и на мен този ми изскача, а доколкото разбрах е страхотна историческа драма - Ако някой иска да погледне - Прекрасна песен.
  9. Не знаех къде да попитам, но много ми се искам да гледам - The last empress а никъде не го намирам. Някой може ли да ми помогне с линкче? Даже в asiatorrents го няма.
  10. Случайност, че се сетих днес да видя форумната страничка на Джин - бях забравила, че има рожден ден, но да му е честито Дано на 27 пожъне много успехи и да заема повече екранно време, че ми липсва. Ах, ах, ах Джин сигурно ще си остане най - голямата ми азиатска любов...
  11. Много я харесах в Гумихо. За пръв път корейска актриса ми се понрави толкова - наистина е хубава.
  12. Даааааам одобрявам положително. Страхотно си беше сериалчето и смях имаше и рев достатъчно. Хареса ми, че не бяха прекалили в нищо. Нито лошата мацка беше супер зла и не им подливаше толкова вода, нито Роуз беше ревнив гадняр. Любовната история си беше свежа и приятна. Това беше един от малкото пъти, в които гледах заради историята и даже забравих да зяпам мъжете кой готин и кой не. И на мен актрисата ми хареса най - много. В други филми не ми беше правила впечатление, но тук беше хем сладка, хем игра чудесно. Пък за образите на директора и лелята просто няма как да не се спомене. Големи шемети. 2010 определено зарадва с прекрасни сериали и филми.
  13. 1. Chuno - няма нужда от коментар 2. My girlfriend is a Gumiho - макар че не съм го изгледала още
×
×
  • Създай нов...