Jump to content

SadAngel

Потребители
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

75 манджу

2 Followers

About SadAngel

 • Rank
  Млад герой
 • Birthday July 21

Profile Information

 • Пол
  Male
 • Местожителство
  Земята

Recent Profile Visitors

504 profile views
 1. Не знам дали трябва да пиша тук, но ми стана интересно за живота на корейците преди 90-те години. Въобще преди да навлезе кейпоп-а и културата на демокрацията. И като човек, който обича историята се разрових за информация. Прочетох, че след края на Корейската война управляващите, службите в Южна Корея стават твърде фанатични на тема комунизъм (въобще всичко свързано със северната им съседка и управлението на Ким Ир Сен). Знаех, че по това време Северна Корея се развивала с доста по-бързи темпове от южната си сестра. И дори останах учуден след като разбрах, че демокрацията се появява дост
 2. Поплаках си на финала на сериала, няма да ви лъжа. Да, не е някой гениален шедьофър на филмовото изкуство, а нещо по-разтоварващо. Явно съм фен на по-масовите продукции. Преди време изгледах My Father Is Strange и си казах: "Няма да намеря друга семейна драма, която да ми допадне". Така че се радва, че успях. Винаги ми е харесвал този тип сериали - да ги наречем "неангажиращи". Сериали тип "сядам през уикенда, изглеждам няколко епизода и после пак". Ако не сте фенове на простите семейни отношения и разтягането на лукуми, по-добре не го гледайте. Тогава препоръчвам някой японски филм. Пр
 3. Мисля че този сезон ми е най-любим. Нямам търпение да видя любимите си сцени анимирани. Едно нещо не ми харесва - смяната на екипа. Личи си! Анимето не е същото като преди, но явно ще трябва да свикваме с промените. Благодаря за превода! Развам се, че има любители на My Hero в България. Няма да си седя сам да коментирам.
 4. Преди време видях драмата и се радвам много, че има тема за нея. Не съм я почнал още, но като гледам коментарите, определено ще я изгледам. А и участва любимият ми актьор Chun Ho Jin. Много ми хареса ролята му на учител в My Strange Hero.
 5. @ukio Съгласен съм с теб. Надявам се да имам достатъчно време да изгледам още. Оставам фен на цялото азиатско кино, с предимстата и недостатъците им. Въобще цялото им изкуство. От музиката, хиперреализма та чак до кинематографията.
 6. Интересно сериалче. Спрях го преди няколко месеца. Надявам се да имам време да го изгледам докрай.
 7. В сърцето ми са останали много японски продукции. Наистина се удивлявам как са ме грабнали с истинността и дълбокия им смисъл. Истински съм ревал на Snow Prince, истински съм се радвал на To Each His Own. Ако корейците са майстори на сериалите, то японците, по мое мнение, са на филмите.
 8. @cucyta Много харесвам Габрово. Изкарва свестни хора - Ран Босилек, Васил Априлов, Тодор Бурмов - голям респект към града и гражданите му.
 9. Напоследък съм на лунна тема. Липсва ми само сонатата на Бетовен! Любимото ми от Дебюси! И едно от любимите ми OST-a.
 10. My Hero Academia - обожавам работата на Kohei Horikoshi.
 11. Японците имат някои вредни навици, но не бива да ги гледаме етноцентристки. От няколко години се интересувам от японска история и култура. Имал съм и няколко интересни и бих казал конструктивни разговора с мои приятели от Япония и Ю. Корея. Не бих сравнявал двете държави. По мое мнение, в Корея хората са много по-свободни и толерантни и заради това нивата на самоубийства там са по-ниски от тези в Япония. В Корея има има много повече американско влияние, докато Япония някак винаги е била по-изолирана. Вероятно заради това все още има високи нива на сексизъм и работохолизъм, макар че работохолиз
 12. Безсмислена, глуповата и в стил американска отживелична комедия. Харесва ми!
 13. Свежа, истинска и ненатоварваща история. Изгледах сериала преди няколко месеца. Съгласен съм, образът на Дженифър е невероятен и идеалено допълнение към сериала. Някак беше хем комичен, хем тъжен. Нямаше типичното баване, макар че имаше моменти, където ми се искаше да мине по-бързо. И обстановката беше точно в мой стил, уютна и приветлива. Сравнявам я с тази от Father Is Strange. П.П. Главният наистина ме изненада. На корейците им трябва да една нова прическа и се променят драстично.
 14. Симпатичен, ненатоварващ и приятен за отбиване на време сериал. Започнах да го гледам, защото Yoo Seung-Ho ми направи добро впечатление в My Strange Hero (Kang Bok-Su е запомнящ се образ). А и главната изглежда добре с къса рокля. Вече съм на 14 епизод, надявам се краят да не ме разочарова.
×
×
 • Create New...