Jump to content

SadAngel

Потребители
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 тофу

About SadAngel

Profile Information

 • Пол
  Male
 • Местожителство
  Земята

Recent Profile Visitors

79 profile views
 1. Не съм вярвал, че ще видя Тайп толкова отмъстителен. Направо не го познах. Знаех си, че това момче крие истинската си същност. Ще се опитам да налучкам (вие знаете, че се въздържам да изгледам всичко веднага, че пак ще изпадна в депресия, защото нямам какво да гледам) та... Лонг ще се преструва на близък с Тайп, ще се опита да го настрои да прави глупости. Едновременно ще се опита да настрои Тарн против Тайп. Кажете ми дали съм на прав път... Вече освен да въртя теории нищо друго не ми остана. А струната на китарата ми си седи скъсана. AAAAA... забравих да се похваля. Вчера си купих пръстен за палеца!!! Някъде бях чел, че носенето на пръстен на палеца символизира богатсво, сила и власт. Аз като нямам нито едно от тях, поне се радвам, че ми отива.
 2. Филмът е трогателен, пълен с истина и разказва историята на една невинна и неосъществена детска любов, която оставя вечни спомени и болка. Засяга темата за социалните различия в японското общество. Принципно почти никой филм не ме разплаква, но този разби металното ми сърце на парчета, събра ги и ги разби на още по-малки. През цялото време бях във филма и исках да променя всичко, но нямах силата. Нямам думи да опиша всички емоции, които съм изпитал докато го гледам и обмислям. Не искам да причиня моята болка на никого, но повярвайте ми Snow Prince трябва да се изгледа поне веднъж.
 3. Гледах някъде, че е запланувано за следващата година, но не съм сигурен точно кога. Важното е, че отново ще продължим да се наслаждаваме на "вечния хомофоб" и "перверзния му съквартирант".
 4. Аз също се изненадах, че има хора, с които да споделя тази прекрасна драма. Още не съм изгледал първи сезон, а вече нямам търпение за втория. Надявам се да излезе по план следващата година. Това е първия ми досег до тайландското кино и съм крайно очарован, не толкова от актьорската игра, а по-скоро от факта, че постоянно оставам изненадан. Мисля, че всички сме на мнение, че двамата са страхотни заедно.
 5. Свежо сериалче! Наистина много си пасват двамата. Едвам не се сдържам да си го изгледам с английски субтитри. Ама си казах, че до края ще си го изгледам на български. Не съм изпитвал такова вълнение от доста време. Докато гледах първите 3 епизода направо щях да полудея (започнах да бия възглавницата). Последно се хилих като момиче, когато гледах Bromance преди една година. Направо настръхвам като Mew приближи Gulf. Определено двамата имат много химия по между им. П.П. Вече всеки път щом пия sprite и ям пица се сещам за драмата и не мога да спра да се хиля като идиот! Някой друг да е като мен?
 6. Предполагам, че и аз се нареждам на опашката с молба за покана. Не съм много запознат... имейл: marvel3322@gmail.com
 7. И аз я гледам. Мислех да пиша по-рано, но все не ми стигаше времето да го направя. Наистина страхотна драма. Влюбих се в Донг Шик като персонаж. Знаех какво ще се случи и въпреки това ме държа в напрежение през цялото време. Някъде наистина бях изненадан от случващото се и от доста комичните развръзки, които ме забавляват често докато го гледам. В началото не разпознах Yoon Si-Yoon с тази прическа, която много му приляга. Наистина прекрасна драма, която, ще изгледам повторно.
 8. Не работа в Sub Team-a, но все пак благодаря за положителните думи. Радвам се, че има хора, които гледат и оценяват MHA. Наистина сюжетът се развива доста бурно. Скоро започва Festival Arc-a и вероятно сезона ще завърши с битка между Deku и новия злодей. Spoiler alet!!! Не знам дали те интересува, но до момента мангата има 259 глави и като гледам наближава война между герои и злодеи в края на първата година на Deku... П.П. Благодаря на екипа за блестящата работа по превеждането на анимето.
 9. Мисля, че филмът е много добре изигран. Гледах го преди година и споменът за него е още пресен. Успях да усетя чувствата между тях и лично мен много ме грабна. Имаше някои сцени, които не са добре режисирани (какво пък разбирам аз). Бях разтърсен в средата, някои части наистина могат да те трогнат. ? Някой друг почувства ли болката на Шима докато го гледаше ?
 10. Следя мангата и анимето от самото начало. Стигнал съм до 256 chapter. Засега мога да ви кажа само, че пети и шести сезон ще бъдат епични. Очаквайте нови злодейски философии, сили и разкриване на доста теории. С всеки сезон главният герой (Деку) ми става още и още симпатичен. Смяната на екипа не навреди на анимето, напротив мога да кажа, че четвърти сезон засега е много добре анимиран. Не е изпусната нито една важна част, а оригиналния стил е запазен. Препоръчвам анимето силно! Докато го гледах се върнах назад във времето, когато исках да стана супергерой.
 11. Наскоро почнах да го гледам. Като гледам отзивите са добри, нямам търпение да го изгледам докрай!
 12. Не мога да намеря българските субтитри някой може ли да ми помогне.
×
×
 • Create New...