Jump to content

SadAngel

Потребители
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

65 манджу

1 Follower

About SadAngel

 • Rank
  Млад герой
 • Birthday July 21

Profile Information

 • Пол
  Male
 • Местожителство
  Земята

Recent Profile Visitors

437 profile views
 1. @ukio Съгласен съм с теб. Надявам се да имам достатъчно време да изгледам още. Оставам фен на цялото азиатско кино, с предимстата и недостатъците им. Въобще цялото им изкуство. От музиката, хиперреализма та чак до кинематографията.
 2. Интересно сериалче. Спрях го преди няколко месеца. Надявам се да имам време да го изгледам докрай.
 3. В сърцето ми са останали много японски продукции. Наистина се удивлявам как са ме грабнали с истинността и дълбокия им смисъл. Истински съм ревал на Snow Prince, истински съм се радвал на To Each His Own. Ако корейците са майстори на сериалите, то японците, по мое мнение, са на филмите.
 4. @cucyta Много харесвам Габрово. Изкарва свестни хора - Ран Босилек, Васил Априлов, Тодор Бурмов - голям респект към града и гражданите му.
 5. Напоследък съм на лунна тема. Липсва ми само сонатата на Бетовен! Любимото ми от Дебюси! И едно от любимите ми OST-a.
 6. My Hero Academia - обожавам работата на Kohei Horikoshi.
 7. Японците имат някои вредни навици, но не бива да ги гледаме етноцентристки. От няколко години се интересувам от японска история и култура. Имал съм и няколко интересни и бих казал конструктивни разговора с мои приятели от Япония и Ю. Корея. Не бих сравнявал двете държави. По мое мнение, в Корея хората са много по-свободни и толерантни и заради това нивата на самоубийства там са по-ниски от тези в Япония. В Корея има има много повече американско влияние, докато Япония някак винаги е била по-изолирана. Вероятно заради това все още има високи нива на сексизъм и работохолизъм, макар че работохолиз
 8. Безсмислена, глуповата и в стил американска отживелична комедия. Харесва ми!
 9. Свежа, истинска и ненатоварваща история. Изгледах сериала преди няколко месеца. Съгласен съм, образът на Дженифър е невероятен и идеалено допълнение към сериала. Някак беше хем комичен, хем тъжен. Нямаше типичното баване, макар че имаше моменти, където ми се искаше да мине по-бързо. И обстановката беше точно в мой стил, уютна и приветлива. Сравнявам я с тази от Father Is Strange. П.П. Главният наистина ме изненада. На корейците им трябва да една нова прическа и се променят драстично.
 10. Симпатичен, ненатоварващ и приятен за отбиване на време сериал. Започнах да го гледам, защото Yoo Seung-Ho ми направи добро впечатление в My Strange Hero (Kang Bok-Su е запомнящ се образ). А и главната изглежда добре с къса рокля. Вече съм на 14 епизод, надявам се краят да не ме разочарова.
 11. Много добре изиграна роля. Бих казал даже, че той се справи по-добре от целия екип. Санг Те ми стана любим образ.
 12. Аххх... благодаря ти. Напомни ми за филма. Сега ще трябва да го изгледам пак . Смешна, леко "западна", но истинска история. Това е моето мнение. Създаде ми някакъв уют докато го гледах, а и актьорите се справиха доста прилично.
 13. Изглежда интересно. Ще го изгледам. Благодаря Ви за превода, момичета.
 14. Обожавам този сериал. Беше ми много интересно и запълни ми перфектно времето. Много добре представя живота в корейското средностатистическо семейство. Хареса ми, че имаше препратки към важни социални теми. Всички актьори бяха много сладки. То не бяха семейни сбирки, то не бяха скандали и комични моменти. Направо завидях на този малък свят. Препоръчвам Ви да го гледате, ако сте фенове на семейните сериали.
×
×
 • Create New...