Jump to content

SadAngel

Потребители
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

85 манджу

3 Followers

About SadAngel

 • Rank
  Млад герой

Profile Information

 • Пол
  Male
 • Любими сериали
  Chief Kim, My Father is Strange, My Strange Hero, What Happens to My Family?, Thirty But Seventeen,
 • Любими филми
  A Taxi Driver, Snow Prince, 1987: When The Day Comes, Salut D'Amour, Always

Recent Profile Visitors

622 profile views
 1. В крайна сметка и двамата намериха щастие. Толкова се радвам, че ми попадна. Благодаря много за буквите! Надявам се повече хора да го изгледат.
 2. Въстанието в Куанджу ми е слабост. Ще се радвам, ако някой има интерес да го преведе. Струва си!
 3. Хареса ми драмата. Принципно, ако става въпрос за криминалета, гледам само американски сериали, но този път реших да направя изключение. Главните бяха голява тайфа. Чак ми се прииска и на мен да се върна във времето при тях. Капитанът ми стана любим герой - просто голям образ. Главната нещо не ме грабна, но пък и не ме дразнеше. Което си е плюс. Въпреки че гледах сериала по-рядко, защото не ми оставаше свободно време, той не ми омръзна. Едно голямо БЛАГОДАРЯ за субтитрите от мен!
 4. Интересен филм. В началото си мислех, че ще е комедия, но явно съм сгрешил. Актьорите се справиха добре. Историята е "леко" предсказуема, но въпреки това е добре да се изгледа.
 5. Една от любимите ми български книги, която с радост препрочитам всяка година.
 6. В началото, когато го видях, не очаквах да е толкова сериозен филм. Много се чудех дали да го изгледам, защото ми бе попадал няколко пъти. Радвам се, че ми попадна, защото наистина този филм е един от най-стойностните, които съм гледал. Силно го препоръчвам на всеки! Трябва да се гледат повече филми, които отразяват реални събития. Ако ви е харесал, препоръчвам - 1987: When the Day Comes, Стойностна история, невероятна актьорска игра - трябва да се изгледа поне веднъж.
 7. Не знам дали трябва да пиша тук, но ми стана интересно за живота на корейците преди 90-те години. Въобще преди да навлезе кейпоп-а и културата на демокрацията. И като човек, който обича историята се разрових за информация. Прочетох, че след края на Корейската война управляващите, службите в Южна Корея стават твърде фанатични на тема комунизъм (въобще всичко свързано със северната им съседка и управлението на Ким Ир Сен). Знаех, че по това време Северна Корея се развивала с доста по-бързи темпове от южната си сестра. И дори останах учуден след като разбрах, че демокрацията се появява дост
 8. Поплаках си на финала на сериала, няма да ви лъжа. Да, не е някой гениален шедьофър на филмовото изкуство, а нещо по-разтоварващо. Явно съм фен на по-масовите продукции. Преди време изгледах My Father Is Strange и си казах: "Няма да намеря друга семейна драма, която да ми допадне". Така че се радва, че успях. Винаги ми е харесвал този тип сериали - да ги наречем "неангажиращи". Сериали тип "сядам през уикенда, изглеждам няколко епизода и после пак". Ако не сте фенове на простите семейни отношения и разтягането на лукуми, по-добре не го гледайте. Тогава препоръчвам някой японски филм. Пр
 9. Мисля че този сезон ми е най-любим. Нямам търпение да видя любимите си сцени анимирани. Едно нещо не ми харесва - смяната на екипа. Личи си! Анимето не е същото като преди, но явно ще трябва да свикваме с промените. Благодаря за превода! Развам се, че има любители на My Hero в България. Няма да си седя сам да коментирам.
 10. Преди време видях драмата и се радвам много, че има тема за нея. Не съм я почнал още, но като гледам коментарите, определено ще я изгледам. А и участва любимият ми актьор Chun Ho Jin. Много ми хареса ролята му на учител в My Strange Hero.
 11. @ukio Съгласен съм с теб. Надявам се да имам достатъчно време да изгледам още. Оставам фен на цялото азиатско кино, с предимстата и недостатъците им. Въобще цялото им изкуство. От музиката, хиперреализма та чак до кинематографията.
 12. Интересно сериалче. Спрях го преди няколко месеца. Надявам се да имам време да го изгледам докрай.
 13. В сърцето ми са останали много японски продукции. Наистина се удивлявам как са ме грабнали с истинността и дълбокия им смисъл. Истински съм ревал на Snow Prince, истински съм се радвал на To Each His Own. Ако корейците са майстори на сериалите, то японците, по мое мнение, са на филмите.
 14. @cucyta Много харесвам Габрово. Изкарва свестни хора - Ран Босилек, Васил Априлов, Тодор Бурмов - голям респект към града и гражданите му.
×
×
 • Create New...