Jump to content

bond

Потребители
 • Content Count

  1,223
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Posts posted by bond

 1. Кривите крака на корейките ме са най-голямата мъка от самото начало. Вече изобщо не обръщам внимание, но преди много ме дразнеха. 

  Текьон не би се съгласил на незначителна роля, така че от този храст със сигурност нещо ще изскочи. Аз очаквам да изкочи нещо и от онзи монах, който си стои спокойно върху 

  Spoiler

  златото.

   

 2. Това съкровище няма ли да се подстриже и вече да си избере сериал. Един от малкото актьори, които умеят да си избират проекти. Говорят, че характерът му бил ужасен. Дами, не ме бийте, не го говоря аз, но го чух от сигурно място.

  • Like 1
 3. Подобни на японския Moon Lovers

  Lady's House

  Youth (2018)

  Jang-Soo Store

  Be With You

   

  Подобни на корейския Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo

  Startling by Each Step

  Heirs From Another Star 

  Go Princess Go

   

  Това излиза от сайтовете като се потърсят подобни на горните сериали. Избери си.

   

 4. 20 hours ago, Lawandula said:

   не знам как ще я даяня цял сериал 

   

  Абсолютно невъзможна мисия. Корейците някак си в последно време успяват да развалят сума сериали с потенциал. Понякога само с една неудачно избрана актриса и успехът е пълен. Това моме вече почти ме отказа да гледам. 

  • Haha 1
  • Upvote 2
 5. По повод втория сезон, реших да хвърля едно око на първия. Отлично направен сериал, въпреки спорния и недолюбван от повечето жанр. За сетен път се убеждавам, че за хубав филм или сериал няма значение жанра. Изобщо не харесвам главните актьори, но не мога да си изкривя душата, много добра игра.

  И да попитам: Период на излъчване пише май - юни, а на плаката горе - март. Кога ще бъде излъчен?

 6. Ох, адвокатката! Много дразнещо същество. От първия кадър, в който я видях, постоянно се страхувам да не я натресат на момчето. Сигурно така ще стане и сигурно любовната история ще развали сериала. Не ми се вярва между двамата да се получи дори малко химия.

  • Upvote 1
 7. Гледал съм интервюта на Рейн на английски, а И Бьонг Хон го гледах на Оскарите. Първият е платил много на репетитори по езика и много добре говори, дори американското глезене докарва, а вторият е учил в Англия, доколкото знам и дори сам да си признава, че има силен акцент, говори много добре. Има и други, които пък са израснали в САЩ и Канада, но на първо четене за тези се сетих. Като цяло, обаче си прав, липсват им звуци и не се оправят с европейските езици. Китайците се справят много по-добре.

 8. Не е точно Кръстника, но сравнително добре започна. А Винченцо не са го осиновили миналата година, по-вероятно е да са го осиновили преди един час. Италианският му е на ниво "едночасово обучение", но това не е за чудене при корейците. Идея нямам защо не ползват дубльори и да повишат качеството на драмите си в частта, където героите говорят чужди езици.

  • Haha 3
 9. Ако се плашите от годините си, обърнете ги в пари и ще видите, че изобщо не са много.

   

  Теория на оптимиста:
  - Наклонената кула в Пиза не пада, а става.

   

  Spoiler

  Оженили се манекен и манекенка. Първа брачна нощ. Лежат в леглото 5, 10, 20... 40 минути...
  Накрая той не издържал и казва:
  - Нещо не разбрах, днес някой ще ни чука ли или не?

   

  • Haha 4
 10. В Китай се накъсват да снимат, но остава впечатлението, че половината от заснетото не вижда бял свят. Дано неговите сериали нямат такава съдба.  Освен това чакаме и военната драма с Джони. Поне аз я чакам, де.

 11. Тъкмо се чудех къде изчезна нашето момче, а то на рожден ден ходило. Знаеш ли нещо повече за това как са се намерили Сяо Джан и    Черна пантера и как се е стигнало до съвместно изпълнение? Предполагам, че песента е на групата и не е нова.

 12. Гледан много много отдавна. Но до днес си спомням, че бях особено впечатлен от играта на децата. Вече не помня кои деца актьори бяха, но чувството го помня и досега.

×
×
 • Create New...