Jump to content

bond

Потребители
 • Content Count

  1,223
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Everything posted by bond

 1. Доста добро начало. Показаха малко екшън и хвърлиха един куп загадки, включително любовна. Сега ще плетем и разплитаме. Затъжил се бях за Мима и Бин Бин. Много добре изглеждат и двамата, подходящи роли за тях.
 2. Зле не зле, тук се е наредила една огромна опашка за този сериал.
 3. Аз пък като никога нямам време и съм още в средата на сериала. Но ще наваксам, само да мине офанзивата на работното ми място и колкото ми остане за една вечер ще го изгледам.
 4. Кривите крака на корейките ме са най-голямата мъка от самото начало. Вече изобщо не обръщам внимание, но преди много ме дразнеха. Текьон не би се съгласил на незначителна роля, така че от този храст със сигурност нещо ще изскочи. Аз очаквам да изкочи нещо и от онзи монах, който си стои спокойно върху
 5. Онзи ден гледам двама млади се целуват и им викам: - Не е редно така бе, момчета!
 6. Това съкровище няма ли да се подстриже и вече да си избере сериал. Един от малкото актьори, които умеят да си избират проекти. Говорят, че характерът му бил ужасен. Дами, не ме бийте, не го говоря аз, но го чух от сигурно място.
 7. Ти сама май много не вярваш на това с метаморфозата. Аз поне не съм от силно вярващите.
 8. Тя се престарава да преиграва. И изобщо не е смешно, ако това е целта.
 9. Подобни на японския Moon Lovers Lady's House Youth (2018) Jang-Soo Store Be With You Подобни на корейския Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo Startling by Each Step Heirs From Another Star Go Princess Go Това излиза от сайтовете като се потърсят подобни на горните сериали. Избери си.
 10. Алкохолът не решавал проблемите. Чаят също не ги решава, но алкохола поне се старае. - Не се наспах! - Причина? - И причината не се наспа!
 11. Абсолютно невъзможна мисия. Корейците някак си в последно време успяват да развалят сума сериали с потенциал. Понякога само с една неудачно избрана актриса и успехът е пълен. Това моме вече почти ме отказа да гледам.
 12. Най-красивият в света. Дами, не залепвайте за екрана!
 13. По повод втория сезон, реших да хвърля едно око на първия. Отлично направен сериал, въпреки спорния и недолюбван от повечето жанр. За сетен път се убеждавам, че за хубав филм или сериал няма значение жанра. Изобщо не харесвам главните актьори, но не мога да си изкривя душата, много добра игра. И да попитам: Период на излъчване пише май - юни, а на плаката горе - март. Кога ще бъде излъчен?
 14. Ох, адвокатката! Много дразнещо същество. От първия кадър, в който я видях, постоянно се страхувам да не я натресат на момчето. Сигурно така ще стане и сигурно любовната история ще развали сериала. Не ми се вярва между двамата да се получи дори малко химия.
 15. Гледал съм интервюта на Рейн на английски, а И Бьонг Хон го гледах на Оскарите. Първият е платил много на репетитори по езика и много добре говори, дори американското глезене докарва, а вторият е учил в Англия, доколкото знам и дори сам да си признава, че има силен акцент, говори много добре. Има и други, които пък са израснали в САЩ и Канада, но на първо четене за тези се сетих. Като цяло, обаче си прав, липсват им звуци и не се оправят с европейските езици. Китайците се справят много по-добре.
 16. Не е точно Кръстника, но сравнително добре започна. А Винченцо не са го осиновили миналата година, по-вероятно е да са го осиновили преди един час. Италианският му е на ниво "едночасово обучение", но това не е за чудене при корейците. Идея нямам защо не ползват дубльори и да повишат качеството на драмите си в частта, където героите говорят чужди езици.
 17. Ако се плашите от годините си, обърнете ги в пари и ще видите, че изобщо не са много. Теория на оптимиста: - Наклонената кула в Пиза не пада, а става.
 18. В Китай се накъсват да снимат, но остава впечатлението, че половината от заснетото не вижда бял свят. Дано неговите сериали нямат такава съдба. Освен това чакаме и военната драма с Джони. Поне аз я чакам, де.
 19. 2002 лалета за нашето Лале! Честит рожден ден!
 20. Тъкмо се чудех къде изчезна нашето момче, а то на рожден ден ходило. Знаеш ли нещо повече за това как са се намерили Сяо Джан и Черна пантера и как се е стигнало до съвместно изпълнение? Предполагам, че песента е на групата и не е нова.
 21. Нормално. Мъжете все си мечтаят да бъдат супер герои. Сариал точно като за нас.
 22. Ако имах дете, с удоволствие щях да гледам с него. Много красива приказка, подходяща за всяка възраст и всички видове романтици.
 23. Гледан много много отдавна. Но до днес си спомням, че бях особено впечатлен от играта на децата. Вече не помня кои деца актьори бяха, но чувството го помня и досега.
×
×
 • Create New...