Jump to content

bond

Потребители
  • Мнения

    3492
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    98

Всичко публикувано от bond

  1. Главната е само на 1000 години, което много далеч от Мимините 70-80 хиляди. Древният бог не е чак железен като Дедо, поддава се на чувства. Но сериалът е интересен и годеникът много допринася към добрата атмосфера. Всъщност годеника ми е любимец, момчето се раздава максимално.
  2. bond

    Hide (2024)

    Аз ли бъркам нещо или това в края на втори епизод означава
  3. Не го преварявам нещо този сериал. Гледам и постоянно се разсейвам. Не ме грабва въпреки каста.
  4. Търгувайте си вие тук, ама държавата иска данък и регистрация. Не съм запознат с материята, но тези дни четох това. Може да представлява интерес, а може и да не представлява. Във втория случай приемете извиненията ми, че се бъркам където не трябва. Регистрация в НАП при търговия с криптовалути
  5. bond

    Hide (2024)

    Изгледах първа, стандартен трилър. Стандартна актьорска игра, то няма и какво толкова да се играе, но Бо Йонг и полицаят дават надежди. Засега нищо специално, но в този вид сериали не е ли прието изненадите да идват накрая?
  6. bond

    Hide (2024)

    Никога не пропускам И Бо Йонг. Уважавам много тази актриса.
  7. Питагорова теорема - 24 думи. Отче наш - 66 думи. Закон на Архимед - 68 думи. Десетте Божии заповеди - 179 думи. Декларация за независимостта на САЩ- 1300 думи. Конституция на САЩ с всичките 27 допълнения - 7200 думи. Директива на ЕС за продажбата на зеле - 26711 думи.
  8. @k-drama-monk, честит рожден ден и от мен! Жив и здрав!
  9. И други прилики с Прасковите има. Интересно докъде ще я докарат. Жанила на моменти мааалко преиграва, но не е фатално.
  10. Мои деца да са всички тези принцове, пак бих ги бъркал. Абе китайци - приличат си, особено като им обръснеш половината глави. Сериалът обаче упорито задържа вниманието ми.
  11. Започна малко като за деца, но литнаха още в първите кадри, а аз много обичам да ми летят. 13-тият пак болнав го раздава. Засега гледам.
  12. Предимно женски. Казват, че боли, а ние на болка и температура/телесна/ над 36,5 не държим.
  13. Тук трябва да ме викате. Щом няма продължение на Агентите, ще гледаме двойката тук. 13-тият принц сам по себе си е легенда. А Жанила си ми е любимка от Пътешествието на Цветето. Тя и там по едно време беше демоница.
  14. Не го отписвайте момчето още. Може пък да не става. За нея разбрахме, че ни за айдъл, ни за актриса става. С този наш позитивизъм само напред и нагоре. Моля за извинение всички почитатели на актьорите и актрисите в този сериал. Това е предварителна неправилна настройка от наша страна и всички се надяваме на добра игра и хубава история.
  15. Навиците и да краде са ми симпатични, нея не я знам. Само да не е някаква лигава любовна история с елементи на Стогхолмски синдром, че няма да го понеса.
  16. На мен крадлата май ми е по-интересна. И много се надявам, че няма да тръгне да краде мъже наред.
  17. bond

    FlexxCop (2024)

    А със субтитри няма ли? Имам предвид български или английски.
  18. Жена ще си краде принц. Браво на нея. Аз пък изобщо не съм чувал нито за Сухо, нито за полу. И рядко виждам актьорски качества в айдъли, ама а дано. За проверка на драмата така или иначе си трябва трети експерт за нормална комисия.
  19. Странно нещо е това бирата. Доставя удоволствие и на влизане и на излизане.
  20. Имам слабост към тази актриса още от времето на Потомците. Срува ми се, че малко е недооценена, но аз си я харесвам. И ще разочаровам дамите, но главният не ми е голямата любов. Талантлив е, но нещо в неговата игра ни ми достига. Няма да ме биете, нали?
  21. Малко вяло започна първа серия. Нещо като сводка на живота им към момента. Надявам се нататък да е добре, че началото, поне за мен, малко понакуцва.
  22. За краката съм съгласен, но като актриса ме трогна. Играе и не се ослушва. Гледам засега с удоволствие. Дано задържи интереса ми.
  23. Мъжете никога не връщат закупени дрехи. Как да кажат на продавачката: "Не ми става!" Тате, защо булката винаги е в бяло? - Е па, бяла техника сине - пере, готви, мие, чисти.
  24. Засега ще се въздържа да коментирам момчетата, но момичето е друго нещо. Не знам коя е тази актриса, но ще следя развитието и. Има голям потенциал и дано не го пропилее.
  25. Живи и здрави да сте @felicyti и @Vanchela! Честит рожден ден, мили момичета!
×
×
  • Създай нов...