Jump to content

bond

Потребители
 • Posts

  2,816
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  62

Everything posted by bond

 1. Доколкото си спомням, те обявиха още преди сватбата, че чакат бебе. Може и да греша, но сме 21-ви век. Какви са тия папарашки глупости?!
 2. Да им е честито! А папараците не може ли да не акцентрират на това колко месеца са минали от сватбата. Подразни ме липсата на елементарна тактичност.
 3. Сляпо, според мен, беше обществото.
 4. Моето предложание е в темата Ъпгрейд на форума.
 5. Тогава моля рождениците да съобщават сами кога смятат да празнуват.
 6. Така чуваш, защото звукът е между нашето с и ш, произнесено меко, както със сътветния знак в руския език. При това слагаме и тонове и работата става сериозна. Също като Сяо Джан или Шао Джан, сиесие или шиешие. Истината е някъде по средата за произношението на Х по правилата на пинин. По едно време се бях хвърлил на мандарин, но ходих само до 17-ти урок и курсът се разпадна. Толкова знам по въпроса.
 7. Точно за календара питам къде го виждате. Аз не съм добре с помненето.
 8. Ще поръчаме романтични екстри специално за дамската публика. Мен сериалът напълно ме устройва. С или без целувки, засега върви отлично.
 9. Честит рожден ден на всички, които съм пропуснал. И да питам: От къде знаете вие кой кога е роден? Казвайте и на мен, моля.
 10. Раздвоен съм. Засега няма да изкажа мнение. Ще гледам повторно с бг субтитри, когато и ако го преведете.
 11. Очевидно и аз съм я гледал, но не я познах. Тук ролята и не е чак толкова отрицателна. Но ми харесва как играе, бива я в комични ситуации.
 12. Изгледах първи епизод. Доста странно започна. Прекалено тъмна картина, която вероятно означава нещо, но засега не съм сигурен дали драмата е добра или не. С една дума трябва още да се гледа.
 13. Пишман интригантката толкова много ме радва, че забравих всички останали. Не познавам тази актриса, но се справя на ура.
 14. Абе мераклия съм, само да не ми секне меракът. Но Сонг Джунг Ки трябва да бъде проверен. Харесвам го като актьор, но някои от проектите му не са точно по мой вкус.
 15. Изнудвате ме с тези положителни коментари. Добре, ще гледам.
 16. Който няма търпение и разбира руски, може да гледа филма с руски субтитри ТУК
 17. Само на мен ли ми напомня като визия и игра на И Филип?
 18. Уау, той ли е върху дъската или дубльор. Ако е той, поклон до земята.
 19. @dido100, кандърдиса ме. Започвам сериала и ... знам къде да те намеря.
 20. Отличен образ изгражда Сю-то. Малко по малко, бавничко, но му се получава отлично. А аз съм на път да изневеря на Мима с колежката и. Много смешни интриги върти, но пък е красавица. И ако ми обясни някой как може с чаша да се подслушва през стената, ще го черпя една бира или кока кола, според предпочитанията.
×
×
 • Create New...