Jump to content

bond

Потребители
 • Content Count

  1,914
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Everything posted by bond

 1. Смело напред и не забравяй да споделиш дали ти е харесал наистина.
 2. Хич ме няма по айдълията. Представа нямам кои групи са известни. Не че знам какви групи имат. Преди години слушах няколко песни на Фуджико Наохито и сега от време на време някой ОСТ. До тук съм с азиатската музика.
 3. До 10-ти избутах още преди време. Сега се опитах да продължа, дори последния погледнах, но не е моето. Дори заради Бай Лу не можах. А Лео не го харесвам по принцип за разлика от Дарси. Но само литературния герой и в изпълнение на Колин Фърт.
 4. На пазара жена към продавачката: - Имате ли якета с трихуела? - Да, заповядайте! Жената мери,плаща и си заминава. От съседната сергия идва продавача. - Я да видя тия якета. Никога не съм виждал яке с трихуела! - На, гледай XXXL! Между братчета. Малкият към големия: - Бате, помоли мама да ни даде пари за сладолед! - Ми, ти я помоли. Тя не е само моя майка, ами и твоя! - То си е така, ама ти се познаваш с нея по отдавна!
 5. Благодаря ти. Поне мъничко надникнах в пиесата.
 6. Предишният сериал на Джаспър не ми тръгна и го зарязах. Тук обаче имам предчувствие за нещо прилично, а може и много добро. Ще му отива да е учен.
 7. Такааа. Всичко се изясни. Останалите шест епизода
 8. Тема трабва да има. Няма значение дали ние харесваме сериала, ще има такива, които ще го гледат. А дори и само информация да потърсят и благодарение на теб и мен си спестят времето, пак е нужна тема.
 9. От сума време чакам да се случи нещо. Утре ще изгледам двата епизода наведнъж.
 10. Първите две серии бяха много приятни. Посмях се, но след това започна да става сериозно. Нещо химията между главните ми бяга, но ще видим.
 11. Ох, не съм фен на изглеждащи като Дилан, ама главната е толкова усмихната, че ме съблазни.
 12. И актьорът, и актрисата в главните роли са изключитално добри. Жалко, че на теб не са ти харесали.
 13. Днес разбрах, че нашият хладилник е женски. Няма яйца.
 14. Актрисата има черен колан по таекуондо. Явно ще пада голямо строяване на чеболското семейство.
 15. Права си, Кева, колкото и да харесвам Бай Лу, не е за мъже този сериал. От снощи се опитвам да го продължа, но не можах. Предавам се. Приятно гледане на дамите!
 16. Благодаря за мнението и препоръката. Четох из нета абсолютно противоположни мнения. Но обоснованите са само положителни и посочват сериала като един от най-добрите за тази година.
 17. Линк към "Всичко започна с целувка" Отначало Ариел Лин ми се стори много грозна, но сега съм и голям фен. Изключителна актриса.
 18. Тайванският е още по-добър. Но вече е доста старичък.
 19. Аз харесвам и двата сериала: този и Убий ме, изцели ме. Според мен третират съвсем различни въпроси, както и коренно различни психични заболявания.
 20. Жанрът ми е от предпочитаните, но не съм сигурен, че китайците са добри в него.
×
×
 • Create New...