Jump to content

bond

Потребители
  • Мнения

    3479
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    97

Всичко публикувано от bond

  1. bond

    FlexxCop (2024)

    А със субтитри няма ли? Имам предвид български или английски.
  2. Жена ще си краде принц. Браво на нея. Аз пък изобщо не съм чувал нито за Сухо, нито за полу. И рядко виждам актьорски качества в айдъли, ама а дано. За проверка на драмата така или иначе си трябва трети експерт за нормална комисия.
  3. Странно нещо е това бирата. Доставя удоволствие и на влизане и на излизане.
  4. Имам слабост към тази актриса още от времето на Потомците. Срува ми се, че малко е недооценена, но аз си я харесвам. И ще разочаровам дамите, но главният не ми е голямата любов. Талантлив е, но нещо в неговата игра ни ми достига. Няма да ме биете, нали?
  5. Малко вяло започна първа серия. Нещо като сводка на живота им към момента. Надявам се нататък да е добре, че началото, поне за мен, малко понакуцва.
  6. За краката съм съгласен, но като актриса ме трогна. Играе и не се ослушва. Гледам засега с удоволствие. Дано задържи интереса ми.
  7. Мъжете никога не връщат закупени дрехи. Как да кажат на продавачката: "Не ми става!" Тате, защо булката винаги е в бяло? - Е па, бяла техника сине - пере, готви, мие, чисти.
  8. Засега ще се въздържа да коментирам момчетата, но момичето е друго нещо. Не знам коя е тази актриса, но ще следя развитието и. Има голям потенциал и дано не го пропилее.
  9. Живи и здрави да сте @felicyti и @Vanchela! Честит рожден ден, мили момичета!
  10. Бива ли да отиде 1 месец по-рано и да не ме дочака. И бяло определено много му отива.
  11. При такава актриса кой ти гледа логиката на сериала. Ама аз не съм го препоръчвал. Писах само, че ми харесаха първите десетина серии, императора и главната. Дори още не съм стигнал до края, но ще го догледам.
  12. Последната серия я гледах 3 дни и да обобщя за цялата драма: посредствена актьорска игра, а сценарист и режисьор не другаруват с главите си. Не знам какво точно ми стана, но явно съм се затъжил за тъпи сериали и затова останах до самия край.
  13. Непоказвани до сега кадри от репетиция за среща с фенове.
  14. Честит рожден ден, @snowmoon! Пожелавам ти всичко, от което имаш нужда. Жива, здрава и винаги влюбена
  15. В нашето семейство, винаги се извинява, този който не е прав. И никога - която не е права!
  16. И аз. Не само нея, но и като цяло ми стана скучно.
  17. Рускините вече гадаят с кого ще остане главната. Ще помоля да ме викнете да гледаме заедно, че какъвто съм разсеян пак ще закъснея.
  18. Нищо не става от този сериал. Аз все още превъртам сериите на бързи обороти. Отчаяна работа. Ела да гледаш Амай отива на война.
  19. - Отче, искам да се изповядам. - Намери си друг поп, защото от твоите изповеди вече се чувствам като съучастник!
  20. Браво на актрисата - влага душа и сърце в играта си. Наистина се справя отлично като преоблечена в мъж. Това много малко го могат.
  21. Личи му, че е за връзване. От сериала съм много доволен. Днес го започнах, но не мога да се спра.
  22. Какво е това опърпано величество още в първи кадри? За първи път виждам китайски император в такъв вид, но е свежо.
×
×
  • Създай нов...