Jump to content

bond

Потребители
 • Content Count

  1,136
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Everything posted by bond

 1. Честит рожден ден, @lazeto! Пожалавам ти здраве, щастие и много любов! Ние тук си те обичаме и сме ти благодарни за всяка тема и помощ. Наздраве!
 2. Влиза в ритъм. Изобщо не нервничи, пее спокойно и изглежда си е починал добре. Време е за нов проект.
 3. Мъже се качват в автобус. Единия вади пистолет и високо обявява: - Това е обир! Жените ще бъдат обрани, а мъжете изнасилени! Баба от седящите в близост се обажда: - Сбърка чедо, ще обирате мъжете, а жените ще изнасилите. Мъжки глас от задните редове: -Ти не учи хората как се прави обир.
 4. Страхотно нещо са обувките на висок ток. Обуеш ги - красива си! Събуеш ги - щастлива си!
 5. Данъчната служба на Великобритания не е приела данъчната декларация на един мъж, защото е отговорил "очевидно" неправилно на един от въпросите. В отговор на въпроса: – Имате ли някой на ваша издръжка? Мъжът е отговорил: – 2,1 милиона нелегални имигранти, 1,1 милиона наркомани, 2,2 милиона "безработни" просяци, 900 000 престъпници в над 85 затвора, повече от 650 идиоти в Парламента и Европейската комисия като цяло. Данъчната служба е счела този отговор за неприемлив. На което, мъжът отговорил: – Кого съм пропуснал?
 6. Живееш си, живееш си и изведнъж хоп на 30 и кусур. Ама не ти, а децата ти и доктора, дето ти мери кръвното.
 7. Кимура малко поостарял, но все така харизматичен. Хубавите японски сериали вълнуват по един особен начин. Благодаря за българските субтитри.
 8. Трябва да изживееш живота си така, че да те е срам да разказваш, но да ти е приятно да си спомниш.
 9. Сериалът може да не е уау, но тя си е уау. Очевидно аз не съм единственият, който я харесва.
 10. Според мен нито Сигнал, нито 14 дни. По-скоро е това.
 11. От кал да е, ама Иван да е. Честит имен ден на всички празнуващи днес! Наздраве!
 12. Дарен си е малко по-тъмничък. Не е само от грима, но той определено засилва тена му. Може би така трябва да бъде по сценарий, все пак е отраснал в гората под слънцето.
 13. Напълно съгласен. Според мен упадък се наблюдава навсякъде, дори в японските сериали и филми. Много ми е трудно да намеря какво да гледам и да остана доволен от изгледаното. Не знам световното филмово производство на каква публика залага, но със сигурност не на такива като нас. Затова старите драми са толкова ценни. Особено тази. Искрено се надявам, че във форума няма потребител, който да е пропуснал One Million Stars Falling from the Sky.
 14. Корейците не биваше да се захващат точно с този шедьовър. Сигурно съм го писал вече, но нямам намерение да ги проверявам какво са сътворили и едва ли някога ще си променя мнението. Знаете кой корейски актьор е в главната роля. Не че не го харесвам като актьор, но да се сравнява с Кимура е смешно. Поне на мен ми е смешно. Това си е типично японска история и според мен много добре пресъздадена на екран. Сериал и актьорска игра, които се помнят цял живот.
 15. Благодаря за информацията. Ако някой е чел романа да сложи в спойлер различния край. Ако не, аз като се поосвободя малко ще погледна.
 16. Нали Сяо Джан си каза в едно интервю, че са постигнали страхотна химия помежду си. Само да не ме нападнат пак, че съм шипър, но химия не означава непременно романтика. Руснаците са пуснали онлайн съкратената версия, която е предназначена за чужденци, с руски субтитри. Мен не ме удовлетворяват 20 епизода, но някой може да се интересува. Досега я имаше само с английски. Хвърлих едно око, руските субтитри са добри и на тази версия. ЛИНК
 17. Останаха ми още 15 епизода и ще съм го повторил без да превъртам нито един кадър. Много съжалявам, че малко хора са гледали този сериал. Не се среща всеки ден добре направена драма. И не се плашете от многото епизоди, заслужава си. Накъсах се да гледам и продължавам да се дразня от седмия принц. Дразнеше ме преди, дразни ме и сега. Много неприятен образ. Вярно че тронът затъмнява съзнанието и привлича като нищо друго, но този персонаж сякаш е създаден да има кого да мразим.
 18. - Татко, защо петелът кукурига? - Той кукурига, когато някой лъже. - Но той кукурига в три часа след полунощ, когато всички спят. - По това време се печатат вестниците.
 19. Гледах го на живо. Много беше вълнуващо. Знае ли някой какво пишеше на онези листи, които им раздадоха на края. Стори ми се нещо като предсказания или късметчета за Новата година.
 20. Честит имен ден и Честит рожден ден на всички, които празнуват днес! И да не се напиете много, че идват още доста януарски празници! Бъдете здрави!
 21. Весело посрещане на Новата година! Утре ще спя сигурно до обяд и затова малко предварително:
 22. На всички фенове на И Бо пожелавам щастлива Нова година!
 23. Надявам се да е по-добра от китайската. Корейците се справят по-добре с този вид истории.
×
×
 • Create New...