Jump to content

bond

Потребители
 • Posts

  3,334
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  86

Everything posted by bond

 1. Проблемите продължават.
 2. Красавец, ама не мога да поместя снимката както трябва. От другата платформа става, но се трият след няколко дни. Надявам се, че щом кликнете на линка, ще се види снимката. Аз не я виждам и ето още един вариант. Дано не се изтрие.
 3. Като чуя за Партията майка и с дълбоко чувство се усмихвам.
 4. Вероятно мястото на този филм не е тук, но мисля, че не е фатално, че избирам тази тема. И аз отговарям шеговито на основния въпрос в този филм: Жената е Ребро адамово.
 5. За Сяо Джан всички сме съгласни. Не харесваме режисьорите и начина по който го карат да играе. За таланта на момчето сме единни в мнението си. Но, както казваш, всеки търси и харесва различни неща. Радва ме, че има толкова фенове с разнообразни вкусове към работата му. Аз например много харесвам Континента, макар да съзнавам, че драмата е подходяща по-скоро за нивото на децата. Ама я харесвам.
 6. Хокеистите са много сладки. Аз съм фен на сестричката. Много е бойна. Не ме дразнят изобщо, а който не ги понася да превърта. Нали мишките са за това. Аз се радвам на играта на Сяо Джан. Нека не се обиждат феновете на останалите му сериали, но след Уей Ин, тук виждам пълнокръвен образ, създаден от него. Досега не бях напълно доволен. Може би с изключение на Континента, но то си беше детска приказка.
 7. Завиждам ти на търпението. Цялата четирилогия я зарязах още в средата на първата част. Не е моето.
 8. Аз гледам бавно. Но ще наваксам. Драмата ми харесва. А майката на главния си личи, че на младини е била красавица. И сега е много хубава жена.
 9. Още един герой намразих. Чичото. Това ми е най-неприятното поведение на мъж. Дано и аз в нечии очи да не изглеждам така.
 10. Краката на масата са американски приоритет. Но ние бързо се учим и веднага ползваме добрите лайфхакове.
 11. Осми епизод: Ето така се водят преговори. Браво на дамата.
 12. На мобилен съм, като дойдох на работа, естествено се включих към друга клетка и се оправи. Ама аз на работа целувки мога да раздавам и от служебния компютър. У дома само телефона позволява лайкове, останалите ми устройства не щат да чуят, че ви харесвам.
 13. Видях няколко снимки Сяо Джан на кон и косата му се вее. Научило се е да язди момчето. Много беше хубав на въпросните кадри.
 14. Очевидно така е станало, но с рестарт не се получи. Все същото хващам. Утре ще се преместя на друга клетка и като се прибера у дома дано се е сменило IP- то. А за служебната сайтова любоФ - за вас, дами, винаги. Но за лайкове ще почакате.
 15. Браво, бе. Аз лайкове само от телефона можех да раздавам, без да броя служебния компютър, а сега сте ме сложили бан на телефончето. Моля, всички да имат предвид, че мислено, с желание и любов лайквам постовете.
 16. Сестрата и гаджето да не подготвят вуйчото за ъгъл на триъгълника. Ама са сладури.
 17. Не разбрах какво не им харесахте на хокеистите. Току-що ги срещнах, но сестра и е хокеистка и доколкото разбирам, тя цапардоса на паркинга мъжа и заради изневерите му и развода. Нормално според мен. Главната нали каза на Сяо Джан, че сестра и била също като него импулсивна. Хокеистите са част от семейството.
 18. Дано познаеш. На мен ми се струва, че вкусовете на масите се измениха към по-лошо. Вече рядко се срещат младежи с сравнително добра обща култура. Ако аз съм творец с усет към красивото и стойностното, не бих творил точно сега. За наше съжаление много творци мислят така.
 19. Хубаво е там, където ние..., а не нас...!
 20. Според мен не снима филми, защото киното е в упадък. Световното. Зрителите на стойностни филми сякаш намаляха.
 21. Не знам как съм я изтървал тази книга, но суперлативите, които прочетох, ме накараха да се снабдя с четирете романа от поредицата и сега ги чета. Ами какво друго ми остава, освен да проверя дали не хвалят за няма нищо.
 22. Love letter, как се сети за този филм? Обожавам го. От всички филми, не само японски, този ми е най-любим. Перфектен. Ненадминат. Поне за мен.
 23. My Dear Boy. Исках линк да ти дам, но нищо не работи при мен. Пиши дали ти е харесал.
×
×
 • Create New...