Jump to content

bond

Потребители
 • Content Count

  449
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

bond last won the day on January 11

bond had the most liked content!

Community Reputation

761 мочи

About bond

 • Rank
  Пълководец
 • Birthday 03/06/1985

Profile Information

 • Пол
  Male
 • Местожителство
  Varna
 • Любими сериали
  The Untamed

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Честит рожден ден, Лазе! Бъди здрава, щастлива и с много късмет! Наздраве за твоя празник!
 2. Да, не е виц. Но не намерих друго място да го постна. Ако не е по темата, моля модераторите да изтрият поста. Трима наперени свалячи висели в един бар. По едно време влязла някаква готина мацка. Първият веднага решил да се пробва.Отишъл при нея и попитал: - Извинете,мястото до Вас - свободно ли е? Тя му отговорила: - Да,разбира се! Обаче,ако седнете на него - моето място веднага ще се освободи! Оня се оттеглил като попарен. Тогава,вторият сваляч се втурнал в атака: - Прощавайте,не сме ли се срещали някъде? Момичето кимнало: - Точно така! И аз оттогава - никога не ходя там! Пишман-ухажорът си тръгнал с подвита опашка. Третият плейбой решил да заложи на романтичен подход. Приближил се до красавицата.Съзерцавал я известно време като човек с очи на естет и душа на поет. После,изрекъл пламенно: - Къде си била през целия ми живот?! Мацката свила рамене: - Ами, постоянно се криех от теб!
 3. Липсата на чувство за хумор не те прави сериозен... Прави те нещастен.
 4. За прикриването на политическите скандали съм абсолютно съгласен. То те не си го и крият това. Доста пъти в сериали съм чувал репликите: "Я виж няма ли нещо там за някой айдъл, че да спрат да пишат за нас." Не е цитат, но смисълът е този. Имам чувството, че пресата си пази разни истории за знаменитости в резерв за такива случаи.
 5. Благодаря ти от сърце. Сега за драмата. В мен остана някакво чувство на неудовлетвореност. Не заради орязаните сцени, разбира се. Всичко беше малко схематично. Не можах да усетя тези толкова силни чувства, които трябваше да бликат от екрана. Джони се справи по-добре, другото момче не показа много емоции. Чак в последния епизод успях да усетя малко от неговите чувства. Съгласен съм с debil4e за въдицата. Сериалът се е получил скандален, но му липсват доста други качества. Моля почитателките на драмата да не четат моя пост. И още нещо да попитам.
 6. Не съм малолетен и сцените не са проблем. Но само ако е написано с вкус и талант. Същото и за филмите и сериалите - има разлика между порно и еротика. Като цяло не деля това, което гледам на жанрове. След още 4 серии ще си напиша пълното мнение за серила. Преди края не искам да пиша нещо от рода на "изгледах две серии и съм до тук, не си губете времето и вие".
 7. Ще реша за новелата по-късно. Първо да го изгледам до края. Дали защото е орязан, но много неща не ми станаха ясни.
 8. Не е до фенщина само. В Азия и особено в Южна Корея се вихри един псевдо морал. Като чета за какви неща стават скандали, ако беше така в Холивуд например, нямаше да остане читав актьор или актриса. За Европа да не говорим, че ние сме по-неморални от САЩ. Думи нямам вече и сили нямам да чета такива истории. Една приятелка сподели мнението си, което е, че щом продават мечти, трябва да отговарят на стандарта. Ама той стандарта толкова двоен, че да не дава господ медиите да те нарочат. Аз също харесвам Чу Джин Мо и се надявам на максимата "всяко чудо за три дни" и след това да се оправят нещата.
 9. Имам един въпрос към дамите фенки на сериала. Защо не ми казвате за такива сериали, че и аз да гледам. Нали вече се самопровъзгласих за най-големия джендър на форума. Шегата си е шега, но съм го пропуснал. Веднага смятам да наваксам. Не съм любител на жанра, но при толкова суперлативи, как може да го подмина. Виновните за това, че ме държат в неведение да си признаят сами. Добре, че в една друга тема за едни други момчета, които властите започнаха да държат далеко един от друг беше споменато за тези двамата и така ето ме и мен тук.
 10. Виж ти, виж ти. Аз пък си мислех, че след като се ожениха няма какво повече да се случва, а то пак любовни многоъгълници се задават.
 11. Не съм аз човека, който трябва да оценява мъжката красота, но в сравнение с останалите баш си е красавец.
 12. Аз затова не бързам да го завърша. Гледам по една серия на ден, за да удължа удоволствието. Наистина силен сериал.
 13. Ти в ред ли си? - Да, в произволен!
 14. Както Лавандула правилно предрече, започнаха да се появяват клипове с жени. Сега чакаме да му изберат и изгора на момчето, че никой да не си мисли неправилни работи за него.
 15. 16 ама по 80 минути. Странен формат.
×
×
 • Create New...