Jump to content

bond

Потребители
 • Posts

  2,255
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

bond last won the day on January 5

bond had the most liked content!

3 Followers

About bond

 • Birthday 03/06/1985

Profile Information

 • Пол
  Male
 • Местожителство
  Варна
 • Любими сериали
  The Untamed, Startling by Each Step

Recent Profile Visitors

3,428 profile views

bond's Achievements

Небесен император

Небесен император (9/10)

6.1k

Reputation

 1. Може и да не ви се вярва, но имам абсолютно същия пуловер. Навсякъде ще казвам, че той ми го е пратил.
 2. Много харесвам военни филми и сериали, макар че китайските са толкова напомпани с патриотизъм, че понякога ме прилошава. Съмнявам се обаче, че ще има сцена с вана, въпреки кралят на ваните да изпълнява главната роля.
 3. Уън Нин е напълно мъртъв, когато сестра му и Уей У Сян го намират. С помощта на тъмната енергия, Уей У Сян го превръща в ходещ мъртвец и той още на място си отмъщава на убийците. След това в пещерата Старейшина Илин го облепя с талисмани с намерението да върне съзнанието му. Никой не вярва, че такова нещо е възможно, но нашето момче е супер талантливо и успява. А физически Уън Нин си е силен и когато беше жив, макар и много срамежлив. Призрачният генерал се подчинява изцяло на създателя си Уей У Сян, въпреки че има собствено съзнание, но то не е толкова съвършено като на живите и не му позволява да взема сложни решения. А сега за безсмъртните: Нашите герои не са безсмъртни, тяхната крайна цел е да постигнат безсмъртие. Точно това е всъщност следването на светлата енергия, развиване на златното ядро и придобиване на много умения. Пътят на самоусъвършенстването е техния път. Губиш златното ядро, губиш възможността да ползваш светлата енергия, а тъмната по думите на Лан Джан, разрушава не само духа, а и тялото. В крайна сметка Създателят на демоничното култивиране беше разрушен, въпреки неговата необикновена сила. Заклинателите са доста над обикновените хора, но също могат да боледувата и да умират. От споменатите в романа и сериала, само Баошан Санджен беше постигнала безсмъртие и още един безсмъртен се споменаваше във връзка с първия Печат, но го споменаха само веднъж и личността му нямаше никакво значение за всичко, което се случи в сериала. В романа изобщо не се споменават безсмъртни. Всички тези недоразбирания идват от английския превод. Руснаците разбират много по-добре материята и са се ориентирали отлично при превода на субтитрите и романа.
 4. Аз предпочитам харизмата му да се изявява в любов към котките, че двете потенциални дами, полицайката и журналистката, изобщо не са ми по вкуса. Лично аз го предпочитам сериозен. И да, не харесвам точно този вид комедия.
 5. Уф, дано не набъркат някоя любовна история.
 6. Многото пиене е вредно, малкото - безсмислено. "Филмът може да съдържа сексуални сцени." Може или съдържа??? Не ми губете времето!
 7. Мяза му да е мъченик. На мен ми допада, но ако извън образ, ще свирна.
 8. Казва се Никта - ударанието на последното а. Много своенравна, трябвало Нейно величество да я кръстя.
 9. Моята, на галено маймунка, като малко коте. Сега вече е на три години и все още е красавица.
 10. Ми жените са повече от мъжете в глобален мащаб. На изчезване сме нещо и затова се получават аномалии.
 11. Няма ли прилични субтитри на английски, руски или български, не гледам.
×
×
 • Create New...