Jump to content

bond

Потребители
 • Content Count

  294
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bond last won the day on October 17 2017

bond had the most liked content!

Community Reputation

342 мочи

About bond

 • Rank
  Пълководец
 • Birthday 03/06/1985

Profile Information

 • Пол
  Male
 • Местожителство
  Varna

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Първо искам да благодаря за превода. Рядко ми се случва да дочакам българските субтитри, но когато се случи е истинско удоволствие. Гледам 11-ти епизод и продължавам да си задавам един и същи въпрос от началото на сериала. Как е възможно сценарист да създаде толкова неприятен образ на майка, която е преживяла нещо непоносимо. Не мога да си го обясня този факт. Толкова ли нямаше друга алтернатива за отрицателния герой.
 2. Да е жива и здрава! Аз чепици не ща, но ако може тайно да си наеме един преводач. Да и превежда сериалите за драгите зрители, които не знаят китайски. Така ще се прочуе много повече и Версаче ще я наемат за 100 години.
 3. Реших да надзърна за малко в сериала. Доста лек и приятен. Ще си го изгледам до края с удоволствие. Тъй като нямах никакви очаквания, няма и разочарования. Главната е голяма сладурана. Харесва ми героинята и.
 4. За субтитрите ясно, има и български за 13 серия. Но някой да каже нещо за серията, че ми е любопитно дали накрая ще излезе добър сериал или ще мине в графа "язък за гледането".
 5. Изгледах го, но... нещо не достига. В никакъв случай не мога да го сравня например с Гоблин или Корейска Одисея. Всичко вървеше малко насила. Толкова много нахвърляни една връз друга идеи, че изобщо не схванах коя е основната.
 6. Химия, физика не знам, но нимфоманката беше разкошна. Влюбих се в нея. Не само красива жена, но игра със сърце.
 7. Много патриотично, много идеалистично, но добре направено. Отлична актьорска игра.
 8. В началото напомня на "Неприлично(то) предложение", което Робърт Редфорд отправи към Деми Мур. С нетърпение очаквам да видя как източния морал ще се справи с тази ситуация. Ще промени ли съдбите на героите както във филма или ще тръгне действието в друга посока? Във всички случаи драмата е добре направена и приковава вниманието на зрителя.
 9. Вероятно ще става все по-грозна картинката. Надявам се, че агенцията им ще се намеси. На мен вече ми писна от глупостите им и смятам да не чета повече за тях. И двамата не са чак толкова важни за корейската развлекателна индустрия. Ще ги забравим бързичко.
 10. Ами сродната и душа щеше да я набие няколко пъти поне. Той нали по това си пада. Или се доказа, че не? Изобщо пълна мъгла.
 11. Със сълзи се смях на определението "хайванка". Много ми хареса.
 12. Доколкото аз разбрах от моите източници, тя има нужда от лечение. От доста време при това. Направо си била за психиатрията. Не съм свидетел, това чух, споделям го с вас. Не съм фен нито на единия, нито на другия. Е, малко мъжка солидарност сякаш проявявам.
 13. Колкото и несъвършен да е, за мен оригинала винаги си остава най-добър. Изгледах 15 серии от тайландската версия, но пред очите ми е все Рейн в последните кадри. Толкова естествено игра като засрамен младоженец, че още го помня. Гледам тайландския, сравнявам, пак гледам и все съм на страната на корейския. Корейците определно по ги бива в романтичните комедии. Вярно напоследък има упадък в драма производството, но пък когато направят нещо добро, то наистина е добро.
 14. Дами абсолютно ви вярвам, че сериала е страхотен. Затова моля, който си е запазил българските субтитри да ги сподели с мен или да даде линк към тях. В сайта линковете не работят, нито в тракерите. Видеото го намерих, но български субтитри не мога. В краен случай ще го гледам с други, но след като е преведен би било по-добре на български. Знам, че доста съм закъснял, но сега ме посети музата на този лакорн. Благодаря предварително.
 15. Честит рожден ден, Bealonenomore! Пожелавам ти щастие днес, утре и всеки следващ ден! Наздраве!
×
×
 • Create New...