Jump to content

bond

Потребители
 • Content Count

  1,227
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

bond last won the day on October 24 2020

bond had the most liked content!

Community Reputation

3,546 мочи

2 Followers

About bond

 • Rank
  Небесен пратеник
 • Birthday 03/06/1985

Profile Information

 • Пол
  Male
 • Местожителство
  Варна
 • Любими сериали
  The Untamed, Startling by Each Step

Recent Profile Visitors

2,352 profile views
 1. - Мамо, аз ще се женя! - Добре, ама наблизо, че да те виждам! В петък вечер трябва така да се повеселиш, че да те е срам най-малко до сряда.
 2. Започнах го и аз. Отлично начало, за останалото вярвам на вас и продължавам да гледам. Ще коментирам по-подробно след още изгледани епизоди. Благодаря за препоръката.
 3. Всичко зависи от това каква химия ще се получи между двамата. Ако има химия, в опасност са, ако няма - ще минем с едно приятелство. Важното е сериалът да е добър. За останалото да му мислят китайците към какво ще го причисляват.
 4. Още двама кандидати за световна слава рискуват кариерите си. Дано им се получи.
 5. Започнах го заради Мима, но по пътя добавих Марк и Бин Бин. А, за малко да забравя любимата ми двойка - дъртия феникс и брата на Мима.
 6. Доста добро начало. Показаха малко екшън и хвърлиха един куп загадки, включително любовна. Сега ще плетем и разплитаме. Затъжил се бях за Мима и Бин Бин. Много добре изглеждат и двамата, подходящи роли за тях.
 7. Зле не зле, тук се е наредила една огромна опашка за този сериал.
 8. Аз пък като никога нямам време и съм още в средата на сериала. Но ще наваксам, само да мине офанзивата на работното ми място и колкото ми остане за една вечер ще го изгледам.
 9. Кривите крака на корейките ме са най-голямата мъка от самото начало. Вече изобщо не обръщам внимание, но преди много ме дразнеха. Текьон не би се съгласил на незначителна роля, така че от този храст със сигурност нещо ще изскочи. Аз очаквам да изкочи нещо и от онзи монах, който си стои спокойно върху
 10. Онзи ден гледам двама млади се целуват и им викам: - Не е редно така бе, момчета!
 11. Това съкровище няма ли да се подстриже и вече да си избере сериал. Един от малкото актьори, които умеят да си избират проекти. Говорят, че характерът му бил ужасен. Дами, не ме бийте, не го говоря аз, но го чух от сигурно място.
 12. Ти сама май много не вярваш на това с метаморфозата. Аз поне не съм от силно вярващите.
 13. Тя се престарава да преиграва. И изобщо не е смешно, ако това е целта.
 14. Подобни на японския Moon Lovers Lady's House Youth (2018) Jang-Soo Store Be With You Подобни на корейския Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo Startling by Each Step Heirs From Another Star Go Princess Go Това излиза от сайтовете като се потърсят подобни на горните сериали. Избери си.
 15. Алкохолът не решавал проблемите. Чаят също не ги решава, но алкохола поне се старае. - Не се наспах! - Причина? - И причината не се наспа!
×
×
 • Create New...