Jump to content

bond

Потребители
 • Posts

  2,816
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  62

bond last won the day on November 26

bond had the most liked content!

About bond

Profile Information

 • Пол
  Male
 • Местожителство
  Варна
 • Любими сериали
  The Untamed, Startling by Each Step

Recent Profile Visitors

4,620 profile views

bond's Achievements

Небесен император

Небесен император (9/10)

7.4k

Reputation

 1. Доколкото си спомням, те обявиха още преди сватбата, че чакат бебе. Може и да греша, но сме 21-ви век. Какви са тия папарашки глупости?!
 2. Да им е честито! А папараците не може ли да не акцентрират на това колко месеца са минали от сватбата. Подразни ме липсата на елементарна тактичност.
 3. Сляпо, според мен, беше обществото.
 4. Моето предложание е в темата Ъпгрейд на форума.
 5. Тогава моля рождениците да съобщават сами кога смятат да празнуват.
 6. Така чуваш, защото звукът е между нашето с и ш, произнесено меко, както със сътветния знак в руския език. При това слагаме и тонове и работата става сериозна. Също като Сяо Джан или Шао Джан, сиесие или шиешие. Истината е някъде по средата за произношението на Х по правилата на пинин. По едно време се бях хвърлил на мандарин, но ходих само до 17-ти урок и курсът се разпадна. Толкова знам по въпроса.
 7. Точно за календара питам къде го виждате. Аз не съм добре с помненето.
 8. Ще поръчаме романтични екстри специално за дамската публика. Мен сериалът напълно ме устройва. С или без целувки, засега върви отлично.
 9. Честит рожден ден на всички, които съм пропуснал. И да питам: От къде знаете вие кой кога е роден? Казвайте и на мен, моля.
 10. Раздвоен съм. Засега няма да изкажа мнение. Ще гледам повторно с бг субтитри, когато и ако го преведете.
 11. Очевидно и аз съм я гледал, но не я познах. Тук ролята и не е чак толкова отрицателна. Но ми харесва как играе, бива я в комични ситуации.
 12. Изгледах първи епизод. Доста странно започна. Прекалено тъмна картина, която вероятно означава нещо, но засега не съм сигурен дали драмата е добра или не. С една дума трябва още да се гледа.
×
×
 • Create New...