Jump to content

bond

Потребители
 • Content count

  271
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bond last won the day on October 17 2017

bond had the most liked content!

Community Reputation

305 мочи

About bond

 • Rank
  Пълководец
 • Birthday 03/06/1985

Profile Information

 • Пол
  Male
 • Местожителство
  Varna

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Нито нападам, нито защитавам жените. Но нямам спомен известен и сравнително богат мъж да е имал сексуални отношения с жена с цел да я изнудва чрез скандал. Обратното обаче в Южна Корея е практика. Не ми се вярва да успеем да преброим "изнасилените" от знаменитости жени, които на часа тичат в полицията. А след това изведнъж оттеглят обвиненията. Не защитавам и нашето момче. Виновен е. Дори и само за това, че не се държи както подобава на статуса му. В края на краищата той продава мечти. Никой не е светец, но като не може сам да се пази, да си наеме хора да му пазят имиджа. Ако трябва да стоят денонощно с него. Така че пада му се. Хората са казали, че каквото сам си направиш и Господ не може да ти го направи.
 2. Me too. Но трябва. Благодаря за темата.
 3. Не съм много сигурен, но май признанието при разпит в полицията няма юридическа сила. В съда можеш да се откажеш дори от подписани самопризнания. Според мен това е някаква тактика на адвоката му. Мисля че накрая все пак ще се стигне до извън съдебно споразумение. "Непорочните" патки нямаше да вдигат такава врява, ако не искат пари. А пресата с подобни горещи новини вероятно прикрива политически или икономически скандал. Винаги така става. А доказателства обявиха, че ще има след седмица. Пробите още не са готови. Да-а, мъртво пияният изнасилвач твърдо не е гей.
 4. Може това да му е номера на човека. Сега като си призна, че е изнасилвач никой няма да се съмнява, че е гей. Но все пак историята е нагласена отвсякъде. Момите ще си получат парите, той ще плати глоба, а ние ще съжаляваме за сериала. Поне аз съжалявам.
 5. bond

  Joseon Survival (2019)

  Добър избор, но все пак е разочароващо да ти сменят актьора по средата на сериала. Надявам се да измислят начин, който да не дразни зрителите. А толкова се надявах, че този път ще видя Канг Джи Хуан в качествен сериал.
 6. Съгласен съм, че действието се развива бавно и протяжно. Но такъв е живота - бавен, еднообразен и скучен. Не ни харесва, но трябва да го живеем заради онези моменти, които ще ни донесат малко човешко щастие. Няма никакво преиграване в цялата драма. Хареса ми как доброто и лошото изпъкна във всички герои. История много близка до реалността. Никакви розови очила. Нищо в този свят не е съвършено, дори любовта. Обикновени хора със своите обикновени радости и страхове. Не се наложи да превъртя нито един кадър, защото макар на пръв поглед действието да се развива бавно, всъщност нищо излишно нямаше.
 7. Ясно. На въпросна дама горещо препоръчвам La Dolce Vita. Чак мъжете му завидяха на сексапила там. Аз съм фен и на другия грозник и на OCN също, та ще чакам с голямо нетърпение анонсираната драма.
 8. Още съм в начаото и е рано да коментирам сериала, но се влюбих в ОСТ-а.
 9. bond

  Joseon Survival (2019)

  Да-а! Както винаги съм твърдял голяма част от световното актьорско братство и сестринство не са особено умни. Но корейците май носят флага на първенството. Що не се пазят тия хора, не знам. Малко ли им дойдоха последните скандали, че се мъчат и те да се впишат в общата картинка. Жалко защото харесвам Канг Джи Хуан. Дано му се размине. Аз съм сигурен, че не е виновен, ама то жаждата за пари подлудява кучките. Без извинение.
 10. Излезе информация, че езикът на който говорят е един от филипинските езици и се нарича tausug. Нямам идея дали е вярно, но статията ми изглеждаше достоверна.
 11. А, това е гледаемо. Особено в сравнение с коментирания по-горе. Аз си плакна очите с костюмите на Джан Хан и му завиждам. Иначе банална лав история пълна с изсмукани от пръстите препятствия и интриги.
 12. Издържах 20 епизода и погледнах последните два. Това го постигнах с голям инат. Уолъс Чунг хубаво, ама е негледаемо, че и 70 епизода. Ужас някакъв.
 13. ДОТС -Descendants Of The Sun. Вярно темата се пооспами, но пък как само се раздвижи. Хора сме и нищо човешко не ни е чуждо и най вече любопитството. Че то цяла индустрия се занимава с живота на знаменитостите. Ние не правим нищо лошо като обсъждаме тема No 1 в корейския шоу бизнес към този момент. Аз се самопровъзгласявам за папарак.
×