Jump to content

bond

Потребители
 • Content Count

  755
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

bond last won the day on May 30

bond had the most liked content!

Community Reputation

2,046 мочи

1 Follower

About bond

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 03/06/1985

Profile Information

 • Пол
  Male
 • Местожителство
  Varna
 • Любими сериали
  The Untamed

Recent Profile Visitors

1,252 profile views
 1. Ха дано намерят съкровището, а ние да дочакаме да видим как. Тези двамата ги намирам достатъчно хубави и ще гледам.
 2. Мечтата ми е някой ден тази тема да стане най-дълга и съответно рекордьор по брой изписани страници. Пишете, дами, а аз ще ви изпратя цветя, в знак на благодарност от най-пристрастения фен на Магистъра.
 3. - Миме, искаш ли да излезем да погледаме метеорните потоци? - Метеори, потоци, звезди, луни, без презерватив не гледам!
 4. Коя част от "нямам представа за какво ми говориш" не ти е ясна?
 5. Ако се обръщате към мен, нещо грешите. Между другото намерих друг български превод на новелата, по която е създаден така любимия ми сериал. Може да се свали като торент от ТУК Засега само първите две глави, но се надявам преводачката да не се откаже. Може да се чете и онлайн, но не мисля, че е редно да давам линк към сайта, в който са публикувани преведените глави от романа.
 6. И за мен е най-добрият! Да е жив и здрав!
 7. За съжаление. Аз вече забравих колко китайски сериала чакам да бъдат излъчени.
 8. Съжалявам, че тук и съжалявам да го кажа, но ако сте ценител на новелата, не четете българския и превод. Това произведение, както и авторката заслужават по-голямо уважение. Моля да не приемате думите ми за заяждане. Старая се да бъда обективен и честен с преводачката. Ако не е за тук постът, моля изтрийте го.
 9. Женската логика: – Ами сега, какво да му кажа? – Кажи му истината. – Коя? – Ми не знам, измисли нещо.
 10. Абсолютно съгласен с това, че планетата е пренаселена. По тази причина има упадък във всичко. Но виж Hwang Jung Eum ще гледам с удоволствие. Харесвам тази актриса, макар че тя май повече е певица.
 11. Засега мога да нарека сериала Ода за случайностите. Всичко се случва случайно и точно навреме.
 12. Не ме слушайте мен. Аз съм още на 4-ти епизод. Представа нямам за какъв труп говорите, но следващите няколко дни ще наваксам с гледането. Кой е този черничък кореец, бездомника пред супермаркета? Голям образ.
 13. Надеждата крепи човека. Ще има труп.
 14. Не почти, а всеки ден следя темата на сериала. Темите на момчетата също преглеждам редовно. Харесвам сериала и момчетата. Сериалът е отличен, кастът е перфектен, нормално е да ги харесвам. Полът тук няма нищо общо. Добре изпипан сериал и добра актьорска игра се харесва от всички. И определено не мисля, че Сяо Джан и Уанг И Бо имат нестандартна връзка. За мен те са два млади момчета, които се радваха като деца на големия си успех, поне докато не ги приземиха набързо.
×
×
 • Create New...