Jump to content

bond

Потребители
 • Content Count

  357
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

bond last won the day on November 11

bond had the most liked content!

Community Reputation

462 мочи

About bond

 • Rank
  Пълководец
 • Birthday 03/06/1985

Profile Information

 • Пол
  Male
 • Местожителство
  Varna

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. За млякото и за златото, тоест кой е бащата и кой майката го казва Уей У Сян. А Юан е много малък да каже такова нещо, а и то е нещо като тяхна си китайска поговорка. Поне аз така мисля. А малкият казва татко на Лан Джан когато се разплаква на улицата и хората говореха за него като за баща на детето.
 2. Не се бях сещал за дете. Във Интернет пространството и това е възможно. Ами то в книгата У Сян нали все това повтаря: Само малчуган ни липсва. Много глупост има по света.
 3. Шегуваш се. Как ще изоставиш такъв сериал. Че тези двамата вече си имат общо име - Иджан. Аз не си спомням да съм гледал толкова силна химия на екрана. Лейди Гага и Брадли Купър? И дума да не става. Иджан са в пъти по-добри.
 4. Тези са моите субтитри. В момента довършвам 46-та серия.
 5. Надявам се още повече народ да го изгледа, че да има с кого да си коментираме. Излишно е да казвам колко съм пристрастен към този сериал.
 6. Веднъж вече се съгласих с горното, но сега искам пак да се съглася. След изгледани половината епизоди мога да кажа, че гледам един отличен корейски сериал. Конг Хьо Джин знае как да направи всяка от ролите си много специални.
 7. Това като подарък за Никулден ли идва? Ще трябва да го уважим май. Аз много не обичам сериали под 10 серии, че са си просто един по-дълъг филм, но сигурно ще го гледам. Заради богаташчето най-вече.
 8. Ами недей подминава тогава. Влизай, няма страшно. Ако не ти хареса винаги има бърз кадър. Но мисля, че ще ти хареса.
 9. Страх не страх започнах го. Вярно много серии, но аз обичам дългичките сериали. Засега върви отлично.
 10. Ден след като Тим Кук от Епъл призна, че е гей, изпълнителният директор на Самсунг обяви, че е по-голям гей... и водоустойчив!
 11. Да опитам ли да позная кой сериал? Относно този: Не разбрах да си губя ли времето или да пропусна?
 12. Като гледам може да удари в земята Макарена. Сега е късно, но утре се заемам с изучаването на танца. И след това право в Китай да види И Бо какво е конкуренция.
 13. Вярно бе. Къде е Дедо? Не е хубаво да се изневерява публично.
 14. Въпрос 1:Ако знаете, че жена, която е бременна, вече има 8 деца, от които три са глухи, две – слепи, едно – умствено изостанало, а самата тя има сифилис, смятате ли, че трябва да абортира?Преди да отговорите, вижте втория въпрос.Въпрос 2:Да си представим, че трябва да се избере нов световен водач и единствено вашият глас има значение. Всичко зависи от вас. Ето и какво се знае за тримата кандидати:– КАНДИДАТ А:Свързан е с престъпници и се консултира с астролози. Има две любовници. Пуши цигара от цигара и пие 8-10 мартинита на ден.– КАНДИДАТ Б:Изритван е два пъти от работа, спи до обяд, използвал е наркотици като студент и всяка вечер пие по четвърт уиски.– КАНДИДАТ В:Награждаван герой от войната. Вегетарианец. Не пуши. Рядко пие и то само бира. Никога не е прелюбодействал.Та? Кой кандидат ще изберете?Не четете надолу, преди да решите. Първо решете.-----------------------------КАНДИДАТ А е Франклин РузвелтКАНДИДАТ Б е Уинстън ЧърчилКАНДИДАТ В е Адолф Хитлер.А по повод на първият въпрос:Ако сте отговорили с „Да“ – честито, току-що убихте Бетовен!
 15. Това ако не вдигне рейтинга на сериала, не знам какво би могло. Ще му хвърля едно око. Момичето ми е много симпатично, а главния набира популярност.
×
×
 • Create New...