Jump to content

fractal

Екип Субтитри
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

fractal last won the day on August 29 2019

fractal had the most liked content!

Community Reputation

46 тофу

About fractal

 • Rank
  Млад герой

Profile Information

 • Пол
  Male
 • Местожителство
  София
 • Любими сериали
  Dae Jang Geum, Dong Yi, Jumong, Mr Sunshine, The Crowned Clown, Where Stars Land, Whats Wrong with Secretary Kim, The Painter of the Wind
 • Любими филми
  Anarchist from Colony, The Joseon Magician, The Grandmaster

Recent Profile Visitors

126 profile views
 1. Филми в които разказа е като приказка: 1. DreamKeeper (2003) Индиански (Сащ, Канада, Германия) Легендите на първите американци върнати към живот в един уникален филм в който миналото и настоящето и реалността и сънищата се смесват като в дим от лулата на мира. "Ще ви го разкажа както беше разказано на мен, както е било разказано от прадедите ми на дядо ми. Когато млад човек търсел своя път, търсел отговори, които да го водят по Добрия Червен Път на Живота, старейшините го водели в планината и го оставяли там за четири дни и четири нощи." Изключителни визуални ефекти, за които е бил награждаван. 2. Вестоносецът (2008) Турски The Messenger, Ulak В селото от средновековието ще пристигне разказвача, който ще разкаже за вестителят, избраният да ги спаси... Уникална смес от приказки, народни вярвания и влияния от свещените книги на народите в империята, филм на ужасите които може да застигнат едно малко село, и надеждата за бъдещото поколение. 3. Пиле със сливи (2011) Франция, Германия, Белгия Chicken with Plums, Poulet aux prunes Историята на древен и съвременен Иран преплетена през личната съдба на едно съвременно, и донякъде приказно семейство, и неговият типичен като за всеки неспокоен ум на артиста живот, в сблъсък с еснафската реалност.
 2. изглежда в момента не работят закачането на картинки и линкове линк за теглене на E12 720p-NEXT: само субтитри за Е12:
 3. Благодаря, успях да вляза!
 4. линк за субтитри за епизод 11: линк за теглене на E11 720p-NEXT Ето част от превода: " - И брат ми се е променил. - Какво се е променило? - Станал е по-красив. " Не го гарантирам, предишния актьор изглежда беше по-подходящ като характер, пасваше за такъв който се пали бързо.
 5. Изпуснал съм момента, Хелп
 6. Version 24/32

  1,066 downloads

   Превод: fractal За версиите: 360p-NEXT, 450p-NEXT, 720p-NEXT, 1080p-NEXT
 7. Въпреки че преди 30г. света беше друг и нямаше интернет, това което видях в сериала много ми напомни фенщината по Майкъл Джексън, виждал съм нещо подобно от близо, само че без да бъда чак такъв фен, по-скоро в роля близка до тази на съпругът на фенката, или на брата на Док Ми. И разбира се, тогава нямаше интернет, smart-фони и някои други подробности, помня че си купуваха скъпа книга за MG на унгарски, въпреки че не знаеха езика. Феновете може да са малко луди понякога. Освен това, освен песента Били Джийн, има и анимиран видеоклип за лудите фенове, пак песен на MG: (Speed Demon)
 8. Не ми казвай, че момчето е лудо Алтернативни заглавия: Une histoire de fou , Don't Tell Me the Boy Was Mad (2015) (French, German) Един по-различен поглед към тероризма, света на тероризма и нашия свят също. По-нов филм, но по сила на въздействието може да се сравни с Тихият Американец и Арарат. Давали са го по Бнт поне 2 пъти, а по сайтовете е почти неоткриваем.
 9. линк за субтитрите Е1-Е3: и за епизод 4: Park Se Wan знаех че ми е позната отнякъде и с помощта на imdb се сетих откъде - младата секретарка в Radiant Office
×
×
 • Create New...