Jump to content

Didri

Потребители
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

72 манджу

About Didri

 • Rank
  Посветен

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Мисля,че това е сериала, който съм изгледала най-бързо. Просто реших да пробвам тайландско БЛ и не спрях цял уикенд. Приятно се оказа. Да, историята не е кой знае какво, но героите са толкова симпатични и толкова пристрастяващи. Дори не исках да свършва.
 2. Вероятно всичко е много преувеличено, за да изглежда по-драматично. Едните страдаха от Стокхолмски синдром,а другите умело го използваха и показваха тираничния си нрав. Мин нямаше нужда от това семейство, че и да се радва от остатъците на сестра си. Можеше спокойно да им тегли една и да си живее спокойно.
 3. Няма бой между жени. Героите не са нито изцяло положителни, нито олицетворяват пълното зло. Те са си хора. Напълно нещастни, но хора.
 4. Интересно. Драматичен сюжет, но с моменти на насилие. Само не ми допадна липсата на баланс в героите. Добри или лоши. Средно положение няма. И женският бой. Някои неща бяха нелогични или зашити с бели конци.
 5. Има виц Какво ще стане, ако държавите бъдат управлявани само от жени? – Войни няма да има, но ще има държави, които не си говорят. Обаче мащехата е представена като абсолютното зло. Тя е Лорд Волдемор в " Хари Потър" или Черният пушек в Лост. Аха, това ми е първия тайландски сериал
 6. Бой между жени? Това не е нормално. Не са животни, за да си решават така проблемите. Минах средата на сериала и тези жени стават все по-жестоки. Гледаш колко хубаво са облечени и бам, а мястото няма значение - магазин, ресторант, плаж, изоставен склад. Сила използва по-малко физическа сила.
 7. Щеше да е интересно ако Макар,че сериалът е по-скоро за отношенията между героите.
 8. Всяка вечер заспивам с надеждата да се събудя на екзотичен остров
 9. Аз ги гледах един след друг. Преди да се развие сюжета и да преосмисли мотивите си се чудих защо не направи така,а се опитваше да спечели момичето.Обаче нямаше да си пишем тук. Аз бих отпрашила на топличко.Плюс инфо за фондовата борса и щях да съм на Бора Бора. Трябваше да видим развитието на героя, как се променя и така.
 10. В началото беше странно да го гледам. Японският звучи сякаш някой ми се кара.Слушаш и изпитваш страхопочитание. Отне ми известно време да разбера, защо Отаро след поредното връщане не провери числата от лотарията и с печалбата не отпраши към Тенерифе. Сюжетът,който е свързан с пътуване в бъдещето или миналото е експлоатиран.Някой се връща в миналото,за да поправи грешките си. Пълно клише.Обаче,подхода беше различен.Не задълбаха защо и как,а въведоха драматична история. Наистина беше интересно как в мрачната отмосфера успяха да вкарат и комедия.В един момент беше сериозно, а в сл
 11. Гледала съм по-кратки шведски филми и не защото заспивам на тях.
 12. Има и по дълги?Видях,че са по 60 минути.Това си е половин филм или времето да си направиш пица ако си с две леви ръце.
 13. Тук няма да има фентъзи,но любов ще има ли?Щото ми звучи като латино сапунка, в която 100 епизода си отмъщават за нещо.
 14. Добре са си.Целувките,де.Още се стресирам от Игри на тронове и Зловеща семейна история.Направо ми е писнало от откровени секс сцени. Toва си е глътка свеж въздух.Никой не насилва никой. И тайландците ли правят такива сериали? Има ли нещо,което да прилича на Западен свят или The OA.Или на Изгубени? Какво да гледам сега?
 15. Като усещане са различни. Този определено е по-красив,но като цяло е една любовна история.Другият имаше повече сюжетни линии и герои.Имаше си романтика,екшън,драма и фентъзи. И двата ми харесват.По-различни са от американските и сякаш ми достави удовлоствие да гледам повече тях,а не тези,които чаках и после гледах.Аз си мислех,че китайските неща са тип Джеки Чан,а то се оказа,че предлагат нов хоризонт за гледане.
×
×
 • Create New...