Jump to content

Ko_Erin

Потребители
  • Мнения

    744
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    18

Всичко публикувано от Ko_Erin

  1. Много по-мрачен, кървав и брутален, но все така добър, с интересна история и изключителна актьорска игра. С нетъпрение чакам всеки нов епизод.
  2. "Пороците на Токио" е уникален сериал, превърна се в хит сред доста гледащи. Честно казано досега не съм прочела и едно негативно ревю за него. Много ми харесва играта на Шо Касаматцу, за първи път го гледам, но момчето според мен направи толкова добра и запомняща се роля, че направо отвя и Кен Уатанабе, и Ансел Елгорт, дори и всеобщия любимец Ямапи. Неговия Сато е толкова добре изигран, хем брутален на моменти, хем раним, объркан, разкъсван от решението, което е взел довело го до якудза, лоялен, имащ качества на лидер и все пак на моменти заедно с героя на Ансел бяха такива дечковци. Гледала съм сериала няколко пъти и всеки от тях откривам нещо ново и интересно, много ме радва, че направиха и сезон 2. Това ми е една от лѝбимите сцени в сезон 1.
  3. Ko_Erin

    Shogun (2024)

    Аз съм много приятна изненадана от това, което са сътворили. Декори, костюми, игра, дори актьорът играещ Блекторн не ме дразни. Доста хора са чели книгата и гледали и старата екранизация и ще търсят сравнения, но предвид че са минали толкова много години и нещата в киното и в света като цяло са различни и нямащи нищо общо с тогавашната екранизация и нрави през 80-те, то новия сериал не отстъпва по нищо от стария. Още от първи епизод по много добър начин показват нравите, тихите, но безмилостни борби в тогавашна Япония, как японците гледат на белия човек, мадамата играеща Марико сан е великолепна. За Хироюки Санада каквото и да напиша ще е малко.
  4. И Бо замина за седмицата на модата в Париж, китайките не пропуснаха да го изпратят както те си знаят . Потвърдено и със сигурност И Бо ще присъства на ревютата на Шанел и Лакост.
  5. Ko_Erin

    Shogun (2024)

    Шогун много ми харесва, нямам оплаквания засега, които намира кусури да взема един напръстник и да застава на шевната машина, или на режисьорския стол. Нека позная какъв ще е резултата..... плачевен. Незнаех, че неяпонци не могат да правят костюми, какви гениални мисли! Ukio, високо ценя всяко едно твое мнение, искрено се надявам да изгледаш сериала, с удоволствие бих прочела твое ревю за него.
  6. Само заради акрисата /която е наистина такава/ си струва да се изгледа този сериал, мерси за превода.
  7. Най-доброто от 2023-та събрано на едно място . Напоследък не спират да излизат една след друга малоумни "новини" за него, не че и преди нямаше, но сега дори китайските драскачи надминаха себе си. От около седмица циркулира една "новина", от която ми преля чашата и съм бясна. Надявам се И Бо и агенцията му да вземат адекватни мерки и да съдят до дупка всички, които разпространяват грозния слух за него, че има тази болест, от която и Фреди Меркюри е починал /отказвам да я напиша/. Не мога да повярвам колко ниско могат да паднат хората и изобщо не мислят това, което ще причинят с драсканиците си на даден човек, бил той и звезда от ранга на И Бо. Явно антитата решиха, че като се е покрил заради един куп нови ангажименти и могат да ръсят групости на килограм.
  8. Заинтригувана от коментарите реших и аз да дам шанс на сериала и съм приятно изненадана. Все по-рядко вече се случва да няма бъкан до горе сериал с некадърен до некадърен айдъл или певачка с криви краченца. Много ми хареса как играят актьорите, главната си личи, че си е актриса. Темата с ученето и маниите на корейците ми е добре известна и въпреки всичко имаше доста моменти, в които докато гледах си виках - тия корейци са тотално луди и изперкали, няма втора толкова повередена ментално нация, сигурна съм. Поне в този сериал това не беше показано така тежко и подтискащо като други подобни нему. Имаше си забавни моменти, вкусна храна /направо да ти се приядат панчани/, прекрасни актьори, горе-долу действието беше правдоподобно, до последните няколко претупани епизода, както винаги. Не ми хареса какъв чирос е главния и изобщо романа му с нуната ми се виждаше бая измъчен и нелеп. Визуално един до друг никак не си отиват, нито за момент не успяха да ме убедят в силните си чувства, но като изключим това другото беше изненадващо добре. Препоръчвам го сериалчето, след този с кака и училищното насилие, това е втория сериал от доста време, който гледам докрай и ми е интересно.
  9. Честито на И Бо, спечели на Weibo 2023-та наградите - Popular Filmamker of the Year. Браво на него, пожелавам му да продължава да се развива и да печели още повече награди и фенове.
  10. Ko_Erin

    Jay Park

    Много приятна песничка в добрите r'n'b традиции.
  11. Честита нова година с това прекрасно изпълнение на И Бо. Участва с още много китайски звезди в галата организирана по повод настъпващата нова година.
  12. Само набързо минавам, но няма как да не споделя и тук тази му поява. Списание GQ проведе Мъж на годината и нали И Бо си е абониран за там, та ето суперско клипче с най-важното от ивента. И няма как да мине декември без любимите ми реклами за Shu Uemura п.с. знам, че много изоставам с постването на новини и снимки, за което се извинявам . Нашия човек усилено не спира да работи, снима фотосесии и реклами, нови проекти и роли, лети из цял Китай, но просто нямам време за форума. Но, най-важните събития, новини, нови филмови роли и сериали ще ги публикувам задължително.
  13. Колебаех се дали да го гледам, но след отзива на snowmoon ще си го пусна. Много приятна изненада, че сте се навили да го преведете, супер сте.
  14. Ko_Erin

    Jessi

    Нова песен от нея, голям е шемет. На сладки приказки с Джей Парк.
  15. "Ако продължаваш да работиш усилено, ще успееш" - У. И Бо. Честито на И Бо, получи номинации за две много престижни награди. Златен Петел за поддържаща мъжка роля в Hidden Blade и Златен Орел, напълно заслужено след силния сезон и поредицата добри филми, които направи. И макар да се размина с петела, самия факт, че го номираха говори, че вече гледат на него като на сериозен актьор. И тази есен му е хем натоварена, хем успешна. В Париж го посрещна голяма тълпа фенове, мина повече от добре, даже се беше барнал в платитено русо коса /не ми хареса /. Рекламните кампании с големи марки си течат, а най-хубавото е, че снима няколко проекта. Снимки, когато изнамеря на кой сайт да ги качвам, дотогава клипчета.
  16. Форумът продължава и продължава да има проблеми, само че И Бо не спи, а действа. В град Ханджоу в момента се провеждат Азиатските игри. И Бо записа песен по този повод Burning, освен това излезе и денс промото му специално за игрите. Съчетава модерния танц с традиционни китайски мелодии, И Бо е едновременно модерен и древен, заигрват се с костюмните му драми . Доста снимков и видео материал имам, но не мога нищо да кача. Най-голямата новина от тези дни е, че ще бъде в Париж в началото на октомври, ще кацне на 1-ви като феновете вече започнаха да се организират и да го посрещнат, както само грийнс умеят, на 3-ти ще присъства на модно шоу. И все пак дори и да не са видими клиповете, аз упорито ще постна линковете, И Бо не заслужава такова мъртвило в страницата си при положение, че има какво да се постне и каже за него. Песента за игрите https://www.youtube.com/watch?v=-OkhPRLXoEQ Денс промото https://www.youtube.com/watch?v=GdsIZ116Fns
  17. Вече не ми дава да постна и линк на песен, изписва ми грешка, ама незнайна. От вчера съм запробвала и не става, и не става. Изобщо не мога да вляза на предишна страница на тема.
  18. И при мен има проблем със сайта. Влизам през лаптоп, W10, не иска да ми зареди снимки, не дава да тагна съфорумец, не мога да сменям страници, самия сайт сякаш е блокирал. Проблеми и с логването, няколко пъти се наложи да се логвам, не мога да прикача принт скрийн на проблема.
  19. @ftisland, честит рожден ден! От сърце ти желая много здраве, късмет и любов. Пътешествия до нови и непознати земи, да посетиш концерт на любимата к-поп група и после да ни се похвалиш във форума. Прекрасен празник днес .
  20. @bealonenomore, с огромно закъснение, но от сърце - Честит рожден ден! Да си жива и здрава, само хубави неща да ти се случват, много приятни поводи и моменти да споделяш с нас във форума, живота да ти е цветен и изпълнен с радост и приключения.
  21. Брутален сериал, но си струва да се изгледа. Лично на мен ми хареса, не съм от феновете на кака, но пък жената играе прекрасно, слага ги в малкия си джоб всички останали кифли и кифльоци. Стилна, елегантна, сдържана, класи над останалите, това много си пролича в сериала. Първи епизод го изгледах много трудно, направо не мога да повярвам тези мили, симпатични, усмихнати корейчета какви садисти могат да бъдат. Егати жестоките и извратени умове имат, най-тъжното е, че сериалът е вдъхновен от истински случай, идея си нямах, че булинга в Корея /и Япония/ е стигнал до такива измерения. Стана ми интересно как кака ще си отмъсти и сценаристите ще го извъртят, на моменти леко се разводни, на моменти имаше големи алогичности, но като цяло ми грабна вниманието и си го изгледах чинно без превъртане. Аз съм от тези, който се надяват да има и следващ трети сезон, любопитно ще ми е да видя какви ще ги свършат с другото отмъщение. Един въпрос не спираше да ме дерзае през целия сериал, защо и избират такива млади партньори? Кака е 81-ви набор, а главния 95-та, както и да го погледнеш седят доста нелогично един до друг и докрая не успяха да ме убедят, че са набори. Виж съпруга на гадината много ми хареса как седи до нея и много се надявах до последно двамата да се съберат, но уви. Като цяло добър сериал, заслужени награди и за двете актриси, много добре си изиграха ролите.
  22. Хора невероятни сте! . Направо бях се отчаяла, че не мога да се докопам до Авистаз-а, влизам да видя дали няма други линкове, а вие сте го превели дори. Много ви благодаря, за труда, усилията и избора за превод. Няма повече да спамя, ами сядам да гледам, надявам се /не знам!/, че ще ми хареса много, после отзиви .
  23. Малко снимки от филма One and only. Явно сценаристите са се вдъхновили от Уличните танци и са ги претворили във филм. По кадрите и промотата добре им се е получило, тази роля е писана за И Бо . И в тази връзка да си припомним един от най-култовите му танци в SDC, разбиха на пух и прах тогава конкуренцията с това мокро изпълнение.
×
×
  • Създай нов...