Jump to content

Ko_Erin

Потребители
 • Content Count

  274
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Ko_Erin last won the day on September 5

Ko_Erin had the most liked content!

Community Reputation

1,408 мочи

2 Followers

About Ko_Erin

 • Rank
  Пълководец
 • Birthday 07/06/1990

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София
 • Любими сериали
  The Untamed, Guardian: The Lonely and Great God

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Евалата, така се прави.....
 2. Какво е една разбита врата, пред такава привързаност
 3. Ама какви са млади тука, по и хубави. Ако трябва да избирам, на тези снимки Сънг Джу по ма кефи, много готин вайб има.
 4. Докато чакаме утре епизода на SDC4, пускам последния епизод на Day Day Up. Този епизод много ми хареса, защото пак сме на танцова вълна, само че този път вместо батковци и каки се вихрят деца. Изобщо не преувеличавам като казвам, че малчуганите по нищо не отстъпват на големите. Нашичкия и той беше много впечатлен.
 5. Ха-ха ти пак добре си се усетила. Аз стабиларката се набутах с пари и загуба на време, ама карай. Гледам дамата верно се е взела за творец, вече трета "книга" произвела, дет се вика на печелившите честито. На останалите късмет. Сега чета две книги на китайска тематика и са в пъти по-добри. Като ги приключа ще пиша отзиви.
 6. От много време се каня да напиша мнението си за две книги за Япония, но все не стигах до това. Явно днес музата ме осени и ще си дам моя дан за тези две "произведения". Подтикната от големия хайп и защото ми се четеше нещо за Япония реших да си взема книгите на Юлиана Антонова-Мурата. Дамата е българка женена за японец, има син от първия си мъж отново японец, внуче и дълги години живот в страната на изгряващото слънце. Логично, заради цялото това представяне и биография, предположих че няма начин книгите и да не са един извор на коректна, интересна и точна ин
 7. Аз, подтикната от коментара на Дидо изгледах първи епизод, като си бях смалила очакванията до точката на замръзване. Обаче още от началото ми стана интересно и взе, че ми хареса. Пу пу, засега го слагам в листа си за гледане. Да има малко недомислици, но като цяло е с интересен сюжет, държи те в напрежение и се очертава да бъде в категорията "гледа се с интерес". Първи епизод определено си струва отделеното време и се радвам, че започнах да го гледам. Като качат втори отново ще пиша отзиви, но засега съм доволна, дано да не го окакат сериала натам.
 8. Ама и аз съм една........ Тотално съм проспала излизането на трейлъра още преди месеци, на новата костюмна драма на И Бо – Luoyang, рекламираща се още под името Wind from Luoyang. И Бо е в главната роля, още с Huang Xuan и Виктория Сонг. Драмата ще е по адаптация на новелата на Ma Bo Yong, действието ще се развива в древната столица Luoyang, /откъдето е и нашия човек/ ще са 40 епизода по 45мин. Според слуховете ще я пуснат в последните месеци на тази година, но честно казано не вярвам. С тези чистки и забавяне на всичко сега, най-вероятно е да остане за догодин
 9. Клипчето е супер. И Бо на 3.56мин. ме изненадА с визията си. Прилича на доктор Злобил от Остин Пауърс. Ама колко са били млади всички, направо бебета. Сега вече са мъже, личи си че са станали и по-отракани, придобили самочувствие. А дано се сетят, че имат почитатели и на бандата и да направят поне едно завръщане. Така, както вече придобиха слава и известност, гаранция че ще разбият класациите.
 10. Мадам, твойте коте е едно от най-красивите, който съм виждала. Изглежда ми и кротко животинчето.
 11. Честит имен ден на всички именници днес! Да са ви живи и здрави имената, да ви носят много щастие и късмет и да се споменават само с добро.
 12. Малко усмивки от старите ленти. Азиатското кино може да е номер 1, но никой не може да надмине българските лафове, този филм го доказва.
 13. Ако се притеснявате, че някой комшия ви краде от безжичния интернет, има много просто решение. Отворете широко прозорците, изключете рутера и се заслушайте. По псувните ще го познаете!
×
×
 • Create New...