Jump to content

Sunny1

Потребители
  • Мнения

    136
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Мнения публикувано от Sunny1

  1. Сериалът ми грабна вниманието заради отношенията между двете най-добри приятелки. Предположих, че лошото отношение на едната  ще заради завист и ревност, но се надявах да е нещо по-различно. Като цяло не  е лош - добър подбор на каста, разнообразни идеи и отношения.

    • Харесвам 1
  2. Преди 2 часа, Lawandula написа:

    Заинтригувахте ме.:D

    Исках да напиша повече впечатления в спойлера, но изникна нещо и реших, че после ще допълня. Май ще го оставя така коментара, поне обяснява какво имам предвид с "Това е драма, която може да те вкара в психиатрия". :D

  3. Това е драма, която може да те вкара в психиатрия :D

    Off Topic

    През цялото време главната е на тръни, защото все някой я предава, дори да получи обяснение пак не може да е сигурна, че всичко е наред. Стана ми неприятно, че мъжа й си замина, но си мисля, че може това да е близнака. Ако наистина е съпруга й вероятно баща й го е натровил.

     

    • Хаха 1
  4. Тук интересна тема е приятелството между главната и съученичката й. За съжаление е често срещано в реалността. Не виждаш истинската същност на отсрещния докато не дойде момента и не му бъркаш в интересите.

    • Харесвам 2
    • Upvote 2
  5. Много ми хареса сега съм на 5 еп.

    Много добре пресъздава идеята,че трябва да помислиш как ще се чувстват близките ти след предприетите действия. Всички актьори са много добри и има големи обрати. 

    • Харесвам 3
  6. Изгледах двете серии. Интересна тема и се депресирах заради отношението на приятелката  към главната, защото ми е познато. Тази актриса не ми харесва,но играе добре. Личи си,че полага усилия да успее в тази професия. Не знам дали, защото е отслабнала, но ме ми изглежда добре.Дано е спряла с пластичните операции.

    • Харесвам 1
    • Upvote 1
  7. Отдавна не съм попадала на сериал, който да не ме кара да прескачам и ме държи в напрежение.

    Всичко е на ниво -игра, подбор, сюжет...

    Ще ми се да изгледам нещо подобно. 

    Off Topic

    Харесва ми идеята на отмъщението - "няма да си цапаме ръцете".

    Няма как да мине и без клишета - главната се оттегли за известно време. Почти във всеки сериал го има - някой заминава за около година и после се връща. Финала беше леко претрупан. Харесва ми как показаха, че всички, на които главната е помогнала се отзовават. 

     

     

  8. Стигнах до 10 еп., не е лошо - добра игра, интериор, костюми. Главната ми е малко глуповат, но не е дразнеща. Най-ме шокира как един такъв белег преобръща живота на 4-я принц, очаквах обезобразено лице, а то било като драскотина... 

    • Хаха 1
  9. Преди 11 часа, gig911 написа:

    Ох тия корейци, като почнат да си разясняват отношенията  в коридорите и по стълбищата на работа?  Не знам защо това им изглежда като добра идея?  Така най лесно нещата се изясняват в тоя тип сериали. И фактите стават достояние на всички. 

      Покажи скритото съдържание

    Бившият май напълно откачи, като разбра за връзката на "жена" си и на бившата си. Кака Ха Кьонг го раздава много спокойно и мило с младежа.  В тоя сериал един ден е една серия , а то остават още 8 серии?  Много е интересно за 8 дни/серии какво ще се случи.  Май забременяването още може да ги изненада. И другата серия и тя се очертава луда. Ама как обичат да клюкарстват, колежката от екипа с каква радост влезе да им съобщи за бившата връзка на репортерката. 

    По-странно е като изясняват неща по средата на улицата

    • Хаха 1
  10. Преди 9 часа, neolitan написа:

    много ми хареса.върви леко геройте не са тъпи бавно развиващи се мазохисти,тъпчени и мамени от злите и безкруполни отрицателни герой.Това с мозъчните клетки е направено като в  Отвътре на вън но много по хубаво,интересно и новаторск-поне за мен.надявам се на 2 сезон

     

     

    Ще има 2-ри сезон.

  11. Гледах драмата още веднъж, понеже имах работа и прекъсвах.

    Off Topic

    Не разбрах какъв е проблема на главната, първо една година живя сама и й беше добре, защо не отказа поканата да се връща в двореца? Втори шанс имаше да си отиде преди да преспи с краля - той й каза, че може да направи този избор? Замислих се, защото преди мен се коментираше, че искала да е свободна?

     

    • Харесвам 1
  12. Преди 1 час, Aretka написа:

    за мен края беше, че цигарата само падна.., той не ;), щото май отиде с други намеренеия...

     

    а иначе аз категорично не искам друг сезон - девойката, колкото и да я харесвах като малка и донякъде като по-голямка не мога да си я представя да ми направи толкова драматична роля с такова израстване като Ким Су Хьон(Ким Хьон Су) :bow:, дано да ме изненада в следващите си проекти, де ;)

     

    **също за мен сцената на тръгването му е направена за дискусии.

    Off Topic

    Тръгвайки, *видя* Джи Те да си пуши в килията.., за мен той НЕ Е само да е останал в затвора (докато нашия си тръгва), а всъщност си умря човека.., а тази сцена изобщо не я завоалираха като представа, а си беше като действителна сцена ...(дааа, неговия човек беше пребит от бой, прибраха му парите и т.н. но може да го тълкуват някои, че всичко се е случило, докато е берял душа, а с показването на тази сцена да си остават вратичка...)

    защото за мен тази сцена трябваше да е *представата* на Ким Хьон Су, виждайки Джи Те пушейки.., да се прелее в празната килия, а те смениха кадъра:ph34r:

     

    Бих искала друг сезон ако участват главните пак, например момчето да помогне на адвоката, нещо подобно...

  13. И аз се подведох от отрицателни отзиви, но реших да дам шанс и ми харесва. Още съм в началото, но ще го изгледам.

    Не знам Kim Ga On какво толкова рови в миналото на Kang Yo Han, и другите в системата не са светци. За мен Yo Han е социопат и има стрнна представа за раздаване на справедливост.  До към момента не видях да е обвинил някого несправедливо, но ще видим в по-нататъшните серии.

     

    • Upvote 1
  14. И аз така си помислих, но пък ми мина през ума, че може в него да се е събудила лошата страна покрай обвиненията. 

    Уж благодари на адвоката, но звучеше страшно безразлично. Ако имах такъв адвокат не знам как щях да се отблагодаря, главният имаше моменти, в които никой не му вярва, дори родителите. Само адвокатът остана с него до края. 

     

×
×
  • Създай нов...