Jump to content

Sunny1

Потребители
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Sunny1 last won the day on April 11 2019

Sunny1 had the most liked content!

Community Reputation

70 манджу

About Sunny1

 • Rank
  Млад господар
 • Birthday 11/12/1988

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Има слух, че актрисата ще участва заедно с Чанг Ук в нова драма The remmaried Empress. Изглежда скандала ще отмине...
 2. Радвам се, че дадох шанс на сериала, от известно време ми излиза като предложение за гледане и все отлагах - страхотна актьорска игра, сюжет, тези секти са сериозен проблем и го представиха много добре. Макар, че нямаше любовна история, пак задържа вниманието. Все пак ми е интересно дали главната би се събрала с някой от двамата главни, оставиха отворен край.
 3. Главният е страшно неприятен на външен вид, ако беше някой по-симпатичен може би щеше да ми хареса повече. Сюжета не е лош.
 4. Strong Woman Do Bong-Soon и аз не съм го гледала именно заради нея, там още повече дразни... И на мен малко ми е объркан сценария, гледам имат нисък рейтинг в Корея, но очаквам да стане интересно въпреки това.
 5. Чакам да излезнат всички серии, стигнах до 10 еп., малко е скучно. Актрисата е хем симпатична, в същото време дразни, не знам защо. В Oh my ghost, беше много добра, но тук не ме впечатлява много.
 6. Защо са мислели за съд? Пропуснала съм.
 7. Един от любимите ми сериали, ще ми се да видя двамата главни в нов сериал заедно, много си подхождат.
 8. Много симпатичен сериал, не толкова натоварващ, главните са на ниво, единствено не ми допада смехът на главната, много добре играе, но трябва да се свиква.
 9. Почнах сериала заради многото коментари, реших, че е популярен, а после като тръгнах да чета се оказа, че повечето са отрицателни или просто се коментира Бини. Първите два епизода бяха смешни, мина ми през ума, че може да е някакъв вид пародия, особено като показаха как лошия души главната толкова време, или моментите на поява на Робин, въжето. По-нататък малко се пооправиха, не е най-великия сериал, но имаше интересни моменти. Напомня малко на Kill me heal me, но там също имаше дразнещи моменти, като например, че главната не й личеше, че е доктор, а просто прави компания.
 10. Хареса ми сериала, още съм на 14 еп., малко странен, визуално, ми се стори като видях премиера в началото, но после като доразвиха образите паснаха, имаше и химия между двамата главни. Връщането на майката, ме удовлетворява, до такава степен, че да спрат да обвиняват главният - децата, Канг, чичото. През цялото време му натякваха, че забравил за жена си, той горкия не може да продължи напред, седем години са минали.
 11. Да, би трябвало да има опит от преди като се замисля и в други драми съм виждала така да се разхождат, вероятно за това се дразня.
 12. Много хубав сериал, гледах без да превъртам, дори когато отркриха убиеца успяха пак да зъадържат вниманието.. Единственото дразнещо нещо беше това висене по средата на улицата сякаш не минават коли...
 13. Някой следи ли го, виждам в корейските страници много го харесват?
×
×
 • Create New...