Jump to content

Снежана

Екип Субтитри
  • Мнения

    113
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    4

Всичко публикувано от Снежана

  1. Много добре умееш да зарибиш човек да пробва някое заглавие, бъди все така самоотвержена в коментарите!
  2. От три дни чакам да приключи профилактиката на сайта само за да напиша колко ми е тъжно. Много. Сигурно защото толкова съчувствах на героя му в My Mister, с който той направо се беше сраснал. Или защото Рибите са ми слабост. Не че има значение защо точно. Много готин!
  3. Изглежда обещаващо и май ще пада яко киснене. Може и само като го гледам, да ми се отпуши носът...
  4. Еее, тамън да обера лаврите... Сега това са подробности някакви, че две трети били преведени от един човек @kandala. Важна е последната серия!! И после редакторът @helyg... даде ми тоя епизод и за да знам какво превеждам, почнах отначало... И настана гледане нонстоп, зарязах работа и сън и ядене...
  5. Много ме изкефиха! За какви поръчки само ги търсеха... И как им лепнаха ролите, сякаш за тях написани! Да, жалко, че нещо за преводи няма хмм... време
  6. Остава ми последният епизод. Не разбирам защо са само пет? Моето усещане е, че промяната у главния герой можеше по-плавно да се развие, а не така рязко, тоест с появата на толкова много хора в живота му имаше много материал за още поне пет епизода. И покрай него да развият повече и другите герои. Не че искам да наблегна на недоволството си. Просто бързо свърши! Но все пак възраженията, които имам, ме подсещат за дорамата, в която с Ейта бяха момчета за всичко. Ето толкова подробно ми се искаше да се развият и тук нещата!
  7. Това, като гледам, вече има субтитри до края. Изгледа ли го някой?
  8. И аз да се вмъкна, макар и колебливо. Започнах филма преди време, но ми дойде прекалено... западен. От явната сантименталност та до начина им на обличане, шапката... Сигурно ще му дам втори шанс, но се моля японските филми да не започнат да ухаят на френски шансони и парфюми и американски хепиенд.
  9. Съгласна съм. И може пак да опита като режисьор.
  10. Малее, както се казва, дупе да му е яко! Дано да намира време за роли... и за децата си! Пък за жената да не говорим. Но той е достатъчно отговорен, то си личи. Все пак се надявам да не доведе гамбарето до нови измерения, а да се забавлява и да си почива.
  11. Западът става все по-нелеп и жалък. Наистина, дано не успее да зарази източните култури с изчанчените си уклони!
  12. Много съм доволна от подаръците! Гледам си картинката на чантата, подрънквам си с бамбуковите клечки и си представям, че се разхождам из бамбукова гора...
  13. Ми шъ благодариш ми... кат не съ бях отчитала от... преди ковида?!!
  14. Да е жив и здрав рожденикът, все така смел и неуморим в каскадите и да ни радва с хубави филми!
  15. Наскоро останах изненадана колко много японски заглавия са излезли на български. Обаче се разочаровах, че всяка книга, която отгърнах, беше превод от инглиш. Не може да няма добри преводачи от японски!
  16. @ukio, напоследък все брачни новини ни носиш Брачни, не мрачни. Дано и за новородени да чуем, да са живи и здрави всички, включително останалите ергени (сигурно има и моми)! И дано да има много хубави, качествени продукции през новата година.
  17. Напоследък Фейсбук ми предлага страници за Япония и японския език (и японския футболен отбор, разбира се!), към които да се присъединя. Осъзнах, че ценители на японското има много по света, твърде много. И доста от тях имат пари да обикалят и гордо качват снимки на паспортите си и как аха да пипнат Фуджи през прозореца на самолета. Ще ми се да им кажа: Не ходете в Япония! Много сте и тежите. Островите заради вас ще потънат. В кръга на шегата... донякъде поне
  18. Благодаря и Честита Коледа на всички! Бъдете здрави и нека новата година ви даде много поводи за радост! И духът на Изтока да не ни оставя!
  19. Охххххх А мини по къщите де!!
  20. @helyg И Честит имен ден! Все някога да почерпиш!
  21. @helyg Честит рожден ден, Ели! Пожелавам ти всичко най-хубаво!
  22. В момента нямам време, за да проверя дали е ставало дума за това, което ще питам, на някоя от предишните страници на темата, затова просто ще питам: Дали актьорите, които гледаме, които разведряват ежедневието ни и на които желаем само хубави неща, са били задължени да се ваксинират, за да участват в продукции? Сигурно в различните страни политиката е различна, не знам. Моля се да са имали/да имат избор.
×
×
  • Създай нов...