Jump to content

Снежана

Екип Субтитри
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Снежана

 1. Воистина воскресе! Здраве и светлина за всички!
 2. Ето на, 10 години по-късно се случи и на мен. Преводачи от всички страни, отмятайте автоматично запаметяване на всяка минута и... се съединявайте! (Това последеното със сигурност ще звучи странно и непознато на по-младите )
 3. Мдааа, по-добре късно отколкото... Хайде, всички вие, които все още не сте гледали сериала, не се крийте, ами вземете пример от мен, закъснялата, и за ден-два, колко му трябва на човек, извъртете епизодчетата...
 4. @mrnkaloto, в това време на вируси никой не иска да е жертва! Да приемем друга дума, например доброволци! 13-и значи да взимам?
 5. Първия епизод изгледах при третия опит. Честно, помислих си, че толкова любимият ми Такеру Сато е бил на червено и затова е приел ролята. Но, слава Богу, вярата ми в него се възвърна, когато се настроих на вълната на сериалчето. Разчитам на него да не станат сладникави нещата, а да си останат комично-сериозни.
 6. Тези 15-минутки са абсолютен кеф за гледане!
 7. @asha, благодаря, да ти се връща!
 8. Благодаря за хубавите пожелания На всички - весели празници и качествени делници, здраве, вдъхновение, веселие и мир!
 9. След което този "превод" ще бъде използван, тоест вероятно отново пуснат на полиглота Гугъл да го "преведе" на трети и четвърти език... Нещо като счупен телефон. П.п. @helyg, сигурно дори Джуно би изсумтял презрително, ако си видеше репликите във филма на английски!
 10. Изгледах го с удоволствие. Приготвила съм и аз чифт пръстени, единия ще дам на Джуно, че много ми харесва как играе и омайва! @helyg, личи си преводът като се прави с любов!
 11. Пиша, за да рефрешна темата - иначе кой ще се сети за филм със заглавие "Тайна" отпреди 12 години, сред толкова много други заглавия... Много красив, интересен, забавен и нежен филм, страхотна химия между него и нея... ех, младост, ех, безвремие...
 12. Може би, ако тагнеш името на Katshi, ще го види по-лесно и ще ти отговори
 13. Може би поне саундтракът ще ти хареса?
 14. Потвърждавам, че днес - сряда - все още пише отворена регистрация. Бих предложила съвет: Изтеглете нещо популярно, за да сийдвате успешно и бързо - а не като мен, дето изтеглих малко известни филми и си стоя на процент 0.00...
 15. Надявам се да го изтегля, докато сийдваш @bealonenomore! Хайде, ставай от сън и включвай компа!!
 16. Някой теглил ли е саундтрака от Avistaz? Опитвам се да го сваля, но няма сийдъри... Търси се сийдър поне един - уверявам го, ще натрупа добри кармични точки!
 17. @Katshi, искам и аз китайско име! Дори да означава "тиха супена лъжица", сигурна съм, че ще звучи прекрасно на китайски. Ето моите отговори (гледам, че преди мен има още направили заявка): 0. Деня (всъщност по изгрев и залез) 1. Грижовен 2. Четене 3. Природа 4. Планина и вековни дървета 5. Хармония 6. Панда Благодаря предварително!
 18. Мнооого свежарски филм! Не ми се беше случвало да се хиля през сълзи на сцена с бой - за това принос имаше и изборът на песен. Приветствам подобен род идиотизъм!
 19. 193 downloads

  Превод: Снежана Форумна тема За версиите: Dogs.Without.Names.2015.720p.BluRay.x264-WiKi Dogs.Without.Names.2015.720p.BRRip.x264-ES
 20. Честит рожден ден на този любим актьор, да е жив и здрав и все в свежи филми да го гледаме!
 21. На мен ми се струва, че за да усети човек мазната, гнусна атмосфера на корупцията, филмът не може да не е толкова дълъг! И за да изживее безнадеждността на подобна мисия - да изобличиш опиянените от властта и там другото, което си го повикваха на всяко събиране - трябва да се поизмъчи заедно с прокурора.
 22. Много ми хареса, затова не искам да има следващи сезони - искам пристрастяването да свърши! Кажи си сега любимите сериали
×
×
 • Create New...