Jump to content

Снежана

Екип Субтитри
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Снежана

 1. Вярно е, за маратон не ставам! Актьорът ми е от любимите, откакто го гледах в Secret Forest. А тук направо не можех да отлепя очи от него. Много е добър!
 2. Най-после... Но колко ли време до английските субтитри?
 3. Пардон за невежеството ми - не знаех, че поканата отпреди време все още важи. Проверих в Invites - има я. @Tina S вече се сдоби с такава от друго @debil4e , така че моята покана е свободна.
 4. Здрасти, в момента авистаз не раздават покани, но при следващата възможност ще ти пиша. Търпение!
 5. И аз имам право да пратя покана - пише да се канят само доверени хора, така че ако някой човек, заслужаващ доверието ми, има нужда от покана, да ми пише
 6. Ще ми е интересно да чуя отзиви за бг буквите - стават ли? Имах намерение да се заема с тях, но още не съм, така че ако субтитрите са добри, да не го подхващам?
 7. Воистина воскресе! Здраве и светлина за всички!
 8. Ето на, 10 години по-късно се случи и на мен. Преводачи от всички страни, отмятайте автоматично запаметяване на всяка минута и... се съединявайте! (Това последеното със сигурност ще звучи странно и непознато на по-младите )
 9. Мдааа, по-добре късно отколкото... Хайде, всички вие, които все още не сте гледали сериала, не се крийте, ами вземете пример от мен, закъснялата, и за ден-два, колко му трябва на човек, извъртете епизодчетата...
 10. @mrnkaloto, в това време на вируси никой не иска да е жертва! Да приемем друга дума, например доброволци! 13-и значи да взимам?
 11. Първия епизод изгледах при третия опит. Честно, помислих си, че толкова любимият ми Такеру Сато е бил на червено и затова е приел ролята. Но, слава Богу, вярата ми в него се възвърна, когато се настроих на вълната на сериалчето. Разчитам на него да не станат сладникави нещата, а да си останат комично-сериозни.
 12. Тези 15-минутки са абсолютен кеф за гледане!
 13. @asha, благодаря, да ти се връща!
 14. Благодаря за хубавите пожелания На всички - весели празници и качествени делници, здраве, вдъхновение, веселие и мир!
 15. След което този "превод" ще бъде използван, тоест вероятно отново пуснат на полиглота Гугъл да го "преведе" на трети и четвърти език... Нещо като счупен телефон. П.п. @helyg, сигурно дори Джуно би изсумтял презрително, ако си видеше репликите във филма на английски!
 16. Изгледах го с удоволствие. Приготвила съм и аз чифт пръстени, единия ще дам на Джуно, че много ми харесва как играе и омайва! @helyg, личи си преводът като се прави с любов!
 17. Пиша, за да рефрешна темата - иначе кой ще се сети за филм със заглавие "Тайна" отпреди 12 години, сред толкова много други заглавия... Много красив, интересен, забавен и нежен филм, страхотна химия между него и нея... ех, младост, ех, безвремие...
 18. Може би, ако тагнеш името на Katshi, ще го види по-лесно и ще ти отговори
 19. Може би поне саундтракът ще ти хареса?
 20. Потвърждавам, че днес - сряда - все още пише отворена регистрация. Бих предложила съвет: Изтеглете нещо популярно, за да сийдвате успешно и бързо - а не като мен, дето изтеглих малко известни филми и си стоя на процент 0.00...
 21. Надявам се да го изтегля, докато сийдваш @bealonenomore! Хайде, ставай от сън и включвай компа!!
 22. Някой теглил ли е саундтрака от Avistaz? Опитвам се да го сваля, но няма сийдъри... Търси се сийдър поне един - уверявам го, ще натрупа добри кармични точки!
×
×
 • Create New...