Jump to content

Снежана

Екип Субтитри
 • Posts

  94
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Снежана last won the day on May 14 2019

Снежана had the most liked content!

About Снежана

 • Birthday 12/25/1974

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Плевен

Recent Profile Visitors

496 profile views

Снежана's Achievements

Посветен

Посветен (3/10)

190

Reputation

 1. @helyg Честит рожден ден, Ели! Пожелавам ти всичко най-хубаво!
 2. В момента нямам време, за да проверя дали е ставало дума за това, което ще питам, на някоя от предишните страници на темата, затова просто ще питам: Дали актьорите, които гледаме, които разведряват ежедневието ни и на които желаем само хубави неща, са били задължени да се ваксинират, за да участват в продукции? Сигурно в различните страни политиката е различна, не знам. Моля се да са имали/да имат избор.
 3. А при мен пише само: Свали с вградени английски субтитри Онлайн с английски субтитри Кво стаа...
 4. @lazeto , при мен не излизат активни линкове за сваляне или гледане.
 5. Дали може да се намери сийдър? В Замунда има един-единствен линк с един-единствен сийдър, който в момента не е активен. За гледане онлайн намерих откъде, но искам да си го сваля. Айде, онегайшимас!
 6. В първи епизод на анимето имаше цяло ракуго. Беше дълго! От дорамата човек не добива представа колко дълги са разказите. Страшна работа!
 7. Едва ли трябва да казвам, че ме побиха тръпки от шинигами - и никак не ми се искаше героят да умре, докоснат от онези черни нокти. Но пък да се е вживявал толкова пъти в ролята на шинигами и накрая да се изправи лице в лице с него - нямаше как да не е безценна среща. Много ме зарадва, че накрая най-после се усмихна с много обич на горката Конацу - и тъкмо ѝ обеща, и хоп!...
 8. Откога ѝ се каня на тази дорама - и най-после я изгледах. По една серия на вечер, не повече - защото всеки момент е толкова изпълнен с ... качество, че не бързах да следя сюжета. Също като публиката се бях втренчила в изпълнението на сцената и даже не държах да знам на какво се смеят или за какво точно се разказва в ракуго историята. Само слушах и гледах. Та качеството те полазва и те изпълва като дух - иначе нямаше да се мъча тук да изразявам удоволствието и възхищението си от ... всичко в дорамата. Сега мисля, че съм готова да изгледам анимето, за да се фокусирам върху съдържанието на историите. Но ще изчакам първо да ми мине замайването - @ukio, като чета коментарите ти, симптомите май са сходни. Рядко нещо ме грабва толкова силно. Йокатта, че го гледах!
 9. Я да се опитам и аз да си кажа мнението... Първият епизод не ми потръгна, но на 26 декември си казах я, по случай рождения ден на Шун да пробваш пак... И пробвах и се получи. Ето на, днес е 29-и и току-що изгледах финалния. Отговорно заявявам, че сериалът ми хареса! Засегнаха се куп теми, все сериозни, на които друг народ може и да не обърне внимание. Обичам японското чувство за дълг и отговорност, организираността и самоотвержеността им. Така де, от това, което съм чела и гледала. за Нихон, дано това си остане само сценарий.
 10. Благодаря! Честита Коледа на всички, здрави, светли, силни!
 11. The Mirracle of Crybaby Shottan вече има английски субтитри. Не знам как са като качество, в момента го свалям. Надявам се, който знае как да пише теми, да му спретне една.
 12. А за чичото какво ще кажеш? С тези малки, сякаш заскрежени мустачки... Изобщо тези от лабораторията са като представители на различни морски видове
 13. Изгледах спешъла, макар и без превод. Става и така. Според мен Го и Сатоми са се събрали и са провели следния разговор: - Тъй и тъй няма никакъв сюжет, дай поне да наситим филма с чувства. - Хай! Какво предлагаш? - Ще се изпиваме с поглед и ще се прегръщаме много, много! - Хай, съгласна! Сладури.
×
×
 • Create New...