Jump to content

Снежана

Екип Субтитри
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Снежана last won the day on May 14 2019

Снежана had the most liked content!

Community Reputation

121 мочи

About Снежана

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Плевен

Recent Profile Visitors

293 profile views
 1. Вярно е, за маратон не ставам! Актьорът ми е от любимите, откакто го гледах в Secret Forest. А тук направо не можех да отлепя очи от него. Много е добър!
 2. Най-после... Но колко ли време до английските субтитри?
 3. Пардон за невежеството ми - не знаех, че поканата отпреди време все още важи. Проверих в Invites - има я. @Tina S вече се сдоби с такава от друго @debil4e , така че моята покана е свободна.
 4. Здрасти, в момента авистаз не раздават покани, но при следващата възможност ще ти пиша. Търпение!
 5. И аз имам право да пратя покана - пише да се канят само доверени хора, така че ако някой човек, заслужаващ доверието ми, има нужда от покана, да ми пише
 6. Ще ми е интересно да чуя отзиви за бг буквите - стават ли? Имах намерение да се заема с тях, но още не съм, така че ако субтитрите са добри, да не го подхващам?
 7. Воистина воскресе! Здраве и светлина за всички!
 8. Ето на, 10 години по-късно се случи и на мен. Преводачи от всички страни, отмятайте автоматично запаметяване на всяка минута и... се съединявайте! (Това последеното със сигурност ще звучи странно и непознато на по-младите )
 9. Мдааа, по-добре късно отколкото... Хайде, всички вие, които все още не сте гледали сериала, не се крийте, ами вземете пример от мен, закъснялата, и за ден-два, колко му трябва на човек, извъртете епизодчетата...
 10. @mrnkaloto, в това време на вируси никой не иска да е жертва! Да приемем друга дума, например доброволци! 13-и значи да взимам?
 11. Първия епизод изгледах при третия опит. Честно, помислих си, че толкова любимият ми Такеру Сато е бил на червено и затова е приел ролята. Но, слава Богу, вярата ми в него се възвърна, когато се настроих на вълната на сериалчето. Разчитам на него да не станат сладникави нещата, а да си останат комично-сериозни.
 12. Тези 15-минутки са абсолютен кеф за гледане!
×
×
 • Create New...