Jump to content

doti123

Потребители
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от doti123

  1. И на мен сериала ми хареса! Да прекалили са с броя на сериите или пък динамиката просто липсваше за да са толкова много, но като цяло беше доре, а и края ми хареса!
  2. Сериите до сега са направо страхотни! Точно от това имах нужда нещо леко и забавно с хубави хора! Идеалното лекарство срещу есенна депресия! БЛАГОДАРЯ НА ПРЕВОДАЧИТЕ ЗА БЪРЗИНАТА, С КОЯТО РАБОТЯТ!!! Не знам каква е историята, а и не искам да я разбирам предварително, така ще ми бъде интересно до края! Толкова ми е трудно да се удържа да не видя какво е качено в youtube че направо...... Силно се надявам да има хепи енд.....ако няма моля ви не ми казвайте!
  3. doti123

    Big Bang

    Явно не им се отразява хич добре - видях снимките на GD на летището (от 29-08-10) пристигащ от поредното пътуване - това момче няма цвят на лицето, направо ми е жал за него - щях да ви ги покажа, но съм забравила как се качват снимки!
  4. doti123

    Big Bang

    Здравейте, мина много време от последното ми влизане в сайта, но през това време определено Bigbang станаха любимата ми група - слушам ги почти непрекъснато, много ме радва и новият им клип както и визията им - уникални са във всяко едно отношение. Едно нещо обаче не ми дава мира и с риск да обидя някой от феновете му имам въпрос за GD - НЕЩО В ТОВА МОМЕЧЕ ТОТАЛНО МЕ ОБЪРКВА - като нямам предвид визията му!!! Каква за бога му е ориентацията?!? Не че това е най важното - момчето е много талантливо и супер амбициозно, с което печели и моята симпатия, но всеки път като го гледам този въпрос сам изниква и вече не ми дава мира - предгледах цялата тема за групата, разрових се и в нета, но ....
  5. Ето едно прекрасно клипче в няколко варианта, което мен искрено ме зарадва, надявам се и вас. От толкова хубост свят ми се зави. Това вече е мейкинга на клипа, като частта с Рейн вече съм я качвала като нагледен пример, защо трябва да уволнят фризьора му, но иначе пак е голям сладур, дори, когато е така силлно зализан.
  6. Хей, някой гледал ли е документален филм за Рейн излъчван тази година по Дискавъри Ченъл, името му е "Hip Korea, Seoul Vibes"? (как съм могла да го пропусна :shoot: ). Ако някой има идея от къде може да се дръпне целия филм ще съм му много благодарна. :lol!: :lol!: :lol!: Явно филма е доста добър (не че съм си мислила и друго), защото има 4 номинации за 14th Asian Television Awards в категориите - Best Music Program, Best Infotainment Program, Best Direction and Best Cross-Platform Content. Ето тази усмивка, направо ми сгрява сърцето, защо не дойдоха да направят филма в България?!? Ето тук са най добрите каскадьори, вместо да харчат толкова пари за снимки в Германия, тук хей щеше да им е по евтино, хей и ние щяхме да видим на живо тази усмивка......ех, мечти !
  7. Това е част от интервю на Рейн за предстоящата премиера на последния му филм, надявам се да ви е интересно. В един момент се споменава за снимки на Рейн преди началото на тренировките за филма и след края на тези тренировки.
  8. Не ме разбирайте погрешно аз съм му фен и то голям! Само се надявам да не ни пропусне световната премиера на фирма, някой знае ли кога излиза на екран при нас?!?
  9. Е тука някой разбира ли му нещо?!? Освен, че иска да се ожени нищо не схванах, то май аз само и това исках да чуя, ама все пак!
  10. Да младежа казва в едно интервю че в танците си използва движения от бойни изкуства. Това е негов отличителен знак.
  11. bekata благодаря ти за линковете!!! Много е сладък когато обяснява на водещия колко е му удобно с тези по дръпнати очи защото изглежда винаги усмихнат а и няма нужда да носи очила когато кара ски или мотор просто ги притваря.
  12. Видях интро на сериала Let's Go to School, Sang-doo в youtube и не мисля, че бих могла да го изгледам, без да ми се пръсне сърцето от мъка ! Не знам какъв е краят на тази драма, но ми стига факта, че в нея се разказва за най - страшното, което може да се случи на човек - Не мисля, че ще ми стигнат силите за да гледам подобна драма! Ето малко информация за утрешното интервю на Рейн в CNN's "Talk Asia" (което между впрочем чакам с нетърпение ). Освен общите приказки за кариера, нови филми, Рейн ще говори за смърта на майка му, която е починала, когато той е бил на 18 години. За нейното желание той да учи и затова колко много съжалява, че не го е изпълнил, т.к. е предпочитал да танцува. Ще говори за предстоящия си филм, които излиза през ноември и затова колко много врати му е "отворила" в Холивуд номинацията му от списание Тайм, като най - влиятелна личност през 2007год .
  13. Абе,той според мен говореше, това, което искаше да чуе публиката. Дълбоко ме съмнява, като се има предвид колко е вървежен напоследък, да има време за сериозна връзка. А и ми се струва, че обича разнообразието!
  14. Собствен канал с инфо за него по 24 часа?!? Е това вече е прекалено.....май....звучи като всякаш го гони грандомания! Аз отскоро се зарибих по Рейн и за сега наблягам повече на музиката и фотосите и не съм се ровила за инфо що за човек е?!? Очевидно е амбициозенсамо се надявам да не е прекалено!
  15. Ето този невинен поглед искренно ме възхищава в тези актьори (корейските, не само Рейн). Как може големи мъже да гледат с такава детска невинност, при това да не изглеждат тъпо. Чистота и невинност - НЕВЕРОЯТНО Е! Сякаш са току що родени и никога не са се сбълквали с нищо лошо, сякаш душата им е недокосната от зло ....................или нещо таково (не съм по романтичните отклонение, но просто не мога да се сдържа)!
  16. Като оставим визията на страна (въпреки че ми е много трудно, то такава визия трудно се оставя на страна, но..) невероятно е колко е амбициозен освен, че е талантлив. Искрено му се възхищавам именно заради това, съвсем скоро си мисля, че ще стане супер вървежен и в САЩ и Европа, особенно след като излезе и филма с нинджите наемни убийци :nunjako: ! Това момче ще завладее не само изтока, но и запада и то съвсем скоро, а на нас ни остава само да му се наслаждаваме, което и правим разбира се!
  17. Докато съм още на вълна Love to kill i Rain ето нещо свежо за него както е тръгнало скоро момчето ще изостави корейските драми и ще се пресели в Холивуд на 25 ноември излиза голям екшън филм с негово участие като нинджа наемен убиец - филма обещава да е добър!!! Вече съм му фенка на този Рейн - мноооооого е добър бе ! Чак почвам да се плаша от себе си, до преди седмица ми се струваше пухкав, със странно име и с още по станно лице - като се усмихне и му изчезват очите, а сега мога спокойно да му направя фен клуб в България!
  18. http://www.youtube.com/watch?v=ghB2nW5TtlM&feature=related Едно изключително сладко видео, чак ми се прииска да е реклама на някой сериал - определено би било интересно да се види това в 16 епизода! . . . Ами като гледам това май ще се окаже някаква драма или клип тип филм Shocked. Ако някой знае нещо по въпроса, моля нека да сподели, т.к. определено е доста интересно! Благодаря Ви! http://www.youtube.com/watch?v=-o3-g7kv24g&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=mcN-lFnuy_I&feature=video_response http://www.youtube.com/watch?v=WRHPc4SAvh4 Ето двама сладури! :sunny: На пръв поглед леко ме притесни.
  19. Аз бая го търсих докато го намеря, т.к. Гонг Ю ми е най любимият актьор след Кафе Принц, но да си призная трейлъра ми беше по интересен от филма. Не знам защо имах усещането, че гледам някаква извратена версия на дневниците на Бриджит Джоунс. Замисала беше добър като цяло, но нещо не му достига за да бъде приятен за гледане!!! И все пак Гонг Ю е сладур!!! Особенно когато е разгонен
  20. Майко мила и това е корейски филм?!? След пълна къща, моето момиче и т.н. и т.н. това, което видях в този филм искрено ме шокира! Ма те корейците правят ли такива филми?!? (Явно да!) Незнам дали е исторически, но със сигурност беше доста научно - популярен филм на моменти. Малко бяха прекалили със секса, щеше ми се да има повече емоции така както само те могат да ги изиграят. Стува ми че заради шока, които изживях, не успях да видя филма така както трябва, ще пробвам втори път. И все пак ми се струва, че царя сам си постла пътя към ада, взе решение, без да е наясно дали ще може да понесе последствията от него. Поне аз така мисля!
  21. Сериала е много интересен, чакам с нетърпение всеки епизод, които се качва в Мастерс ТВ. По различен е от драмите, които съм гледала до сега, сякаш малко по реалистичен. Поне такова е моето усещане! Главните герои са толкова сладки заедно че направо свят ми се завива! Искренно се надявам да има хепи енд, щото ще падне иначе един рев, та цяла седмица! Чудя се младежа, дали ще дойде да почисти и у нас, като го гледам добре се справя и как сладко сгъна бельото! Специално за него ще разхвърлям!!! Може и да не ме носи на гръб докато чисти с прахусмукачката, стига ми да го гледам как го прави.
  22. Сериала е добър - заслужава си! Изгледах го за един ден - направо краката ми се бяха сковали от стоенето на едно място!!! Като изключим факта, че главната героиня имаше ужасен проблем с прическата и не спря да носи един убийствено лилав клин, които освен всичко друго,явно и беше и по дълъг от необходимото и на моменти се чудех да се смея ли на външния и вид или да плача с нея заради несподелената и любов!!! Това са дребни подробности по важното е че играта и на двамата "любовници" беше много добра. Беши ми жал малко за девойката, която бе прекарала 8 години с него и така и не беше осъзнала, че този мъж не я обича и никога няма да се омъжи за нея или пък "съзнателно", а не заради грешка, да поиска дете от нея!!! Понякога жените много обичаме да се самозаблуждаваме и после като стане това, което отказваме да видим.......оле мале що така и почва драмата!!!
  23. Сериала е сладурски изглежда като анимация с "живи" герои! Има нещо, което ми е много любопитно и се чудех дали някой знае в Япония за каква възръстова група е предназначен?!? Защото за БГ - тук ме съмнява, че "средностатистическите" тийнейджъри биха го гледали (извинявам се за израза надявам се да не обидя някой тийнейджър). И другото, което ми направи силно впечатление е факта, че говорят много свободно за хомосексуалните отношения, това ако беше "западен" сериал и се разискваше подобна тема, то той щеше да бъде наречен - скандален, провокативен да го забранят за подрастващи, 100 хиляди критици да се изкажат, колко е разтърсващ, как показва тъмната част от едно общество и хиляди такива глупости!!! Докато японците явно отдавна са се справили с нещата и то по доста добър начин! Браво!
  24. Сериала определено ме грабна, напомня ми, разбира се, на Здрач, не че има нещо лошо в това. Само едно не разбирам, защо са го прецакали сладура с тази прическа - хич я не бива , разваля ми цялата идея за сексапилния млад вампир с нежна душа.
  25. doti123

    Gong Yoo (Гонг Ю)

    Направо е сладдддур!!! С него бих си пила кафето всяка сутрин а аз по принцип не обичам кафе. Играта му в Кафе Принц е причината да се поинтересувам въобще от азиатско кино и тв направо бях залепнала за екрана на компютъра докато изгледам края на сериала. Чаках с нетърпение да пуснат и филма, но тези дни прочетох ,че той няма да участва в него и не мога да си представя кой може да изиграе ролята по добре, да е също толкова чаровен.
×
×
  • Създай нов...