Jump to content

doti123

Потребители
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно doti123

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

doti123's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

1

Обществена Репутация

  1. И на мен сериала ми хареса! Да прекалили са с броя на сериите или пък динамиката просто липсваше за да са толкова много, но като цяло беше доре, а и края ми хареса!
  2. Сериите до сега са направо страхотни! Точно от това имах нужда нещо леко и забавно с хубави хора! Идеалното лекарство срещу есенна депресия! БЛАГОДАРЯ НА ПРЕВОДАЧИТЕ ЗА БЪРЗИНАТА, С КОЯТО РАБОТЯТ!!! Не знам каква е историята, а и не искам да я разбирам предварително, така ще ми бъде интересно до края! Толкова ми е трудно да се удържа да не видя какво е качено в youtube че направо...... Силно се надявам да има хепи енд.....ако няма моля ви не ми казвайте!
  3. doti123

    Big Bang

    Явно не им се отразява хич добре - видях снимките на GD на летището (от 29-08-10) пристигащ от поредното пътуване - това момче няма цвят на лицето, направо ми е жал за него - щях да ви ги покажа, но съм забравила как се качват снимки!
  4. doti123

    Big Bang

    Здравейте, мина много време от последното ми влизане в сайта, но през това време определено Bigbang станаха любимата ми група - слушам ги почти непрекъснато, много ме радва и новият им клип както и визията им - уникални са във всяко едно отношение. Едно нещо обаче не ми дава мира и с риск да обидя някой от феновете му имам въпрос за GD - НЕЩО В ТОВА МОМЕЧЕ ТОТАЛНО МЕ ОБЪРКВА - като нямам предвид визията му!!! Каква за бога му е ориентацията?!? Не че това е най важното - момчето е много талантливо и супер амбициозно, с което печели и моята симпатия, но всеки път като го гледам този въпрос сам изниква и вече не ми дава мира - предгледах цялата тема за групата, разрових се и в нета, но ....
  5. Ето едно прекрасно клипче в няколко варианта, което мен искрено ме зарадва, надявам се и вас. От толкова хубост свят ми се зави. Това вече е мейкинга на клипа, като частта с Рейн вече съм я качвала като нагледен пример, защо трябва да уволнят фризьора му, но иначе пак е голям сладур, дори, когато е така силлно зализан.
  6. Хей, някой гледал ли е документален филм за Рейн излъчван тази година по Дискавъри Ченъл, името му е "Hip Korea, Seoul Vibes"? (как съм могла да го пропусна :shoot: ). Ако някой има идея от къде може да се дръпне целия филм ще съм му много благодарна. :lol!: :lol!: :lol!: Явно филма е доста добър (не че съм си мислила и друго), защото има 4 номинации за 14th Asian Television Awards в категориите - Best Music Program, Best Infotainment Program, Best Direction and Best Cross-Platform Content. Ето тази усмивка, направо ми сгрява сърцето, защо не дойдоха да направят филма в България?!? Ето тук са най добрите каскадьори, вместо да харчат толкова пари за снимки в Германия, тук хей щеше да им е по евтино, хей и ние щяхме да видим на живо тази усмивка......ех, мечти !
  7. Това е част от интервю на Рейн за предстоящата премиера на последния му филм, надявам се да ви е интересно. В един момент се споменава за снимки на Рейн преди началото на тренировките за филма и след края на тези тренировки.
  8. Не ме разбирайте погрешно аз съм му фен и то голям! Само се надявам да не ни пропусне световната премиера на фирма, някой знае ли кога излиза на екран при нас?!?
  9. Е тука някой разбира ли му нещо?!? Освен, че иска да се ожени нищо не схванах, то май аз само и това исках да чуя, ама все пак!
  10. Да младежа казва в едно интервю че в танците си използва движения от бойни изкуства. Това е негов отличителен знак.
  11. bekata благодаря ти за линковете!!! Много е сладък когато обяснява на водещия колко е му удобно с тези по дръпнати очи защото изглежда винаги усмихнат а и няма нужда да носи очила когато кара ски или мотор просто ги притваря.
  12. Видях интро на сериала Let's Go to School, Sang-doo в youtube и не мисля, че бих могла да го изгледам, без да ми се пръсне сърцето от мъка ! Не знам какъв е краят на тази драма, но ми стига факта, че в нея се разказва за най - страшното, което може да се случи на човек - Не мисля, че ще ми стигнат силите за да гледам подобна драма! Ето малко информация за утрешното интервю на Рейн в CNN's "Talk Asia" (което между впрочем чакам с нетърпение ). Освен общите приказки за кариера, нови филми, Рейн ще говори за смърта на майка му, която е починала, когато той е бил на 18 години. За нейното желание той да учи и затова колко много съжалява, че не го е изпълнил, т.к. е предпочитал да танцува. Ще говори за предстоящия си филм, които излиза през ноември и затова колко много врати му е "отворила" в Холивуд номинацията му от списание Тайм, като най - влиятелна личност през 2007год .
  13. Абе,той според мен говореше, това, което искаше да чуе публиката. Дълбоко ме съмнява, като се има предвид колко е вървежен напоследък, да има време за сериозна връзка. А и ми се струва, че обича разнообразието!
  14. Собствен канал с инфо за него по 24 часа?!? Е това вече е прекалено.....май....звучи като всякаш го гони грандомания! Аз отскоро се зарибих по Рейн и за сега наблягам повече на музиката и фотосите и не съм се ровила за инфо що за човек е?!? Очевидно е амбициозенсамо се надявам да не е прекалено!
  15. Ето този невинен поглед искренно ме възхищава в тези актьори (корейските, не само Рейн). Как може големи мъже да гледат с такава детска невинност, при това да не изглеждат тъпо. Чистота и невинност - НЕВЕРОЯТНО Е! Сякаш са току що родени и никога не са се сбълквали с нищо лошо, сякаш душата им е недокосната от зло ....................или нещо таково (не съм по романтичните отклонение, но просто не мога да се сдържа)!
×
×
  • Създай нов...