Jump to content

Scarlet Heart

Екип Субтитри
 • Posts

  192
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Scarlet Heart

 1. Ан Бо Хьон си е сам романтика. Какво гръбче
 2. Version 3/16

  845 downloads

  Превод: Scarlet Heart За версии: 360p-NEXT, 450p-NEXT, 720p-NEXT, 1080p-NEXT
 3. Компенсира с игра. Чудесно докарва непринудеността на 17-годишна тийнейджърка.
 4. Издирвам чисто видео. Ако някой може да помогне, освен с благодарност ще намеря начин да му се отплатя.
 5. Military Prosecutor Do Bae Man (군검사 도베르만) Страна: Южна Корея Жанр: Драма Епизоди: 16 Превод: Scarlet Heart Редакция: helyg Прогрес:
 6. тез души за нищо ги нямат. Събиране, изваждане, умножение и деление. Аз приключвам на четвърта. Освен безкончаемия мрак двамата главни нещо не са мой тип.
 7. Bloodhound (사냥개들) Страна: Южна Корея Също така известен като: Hunting Dogs, Hound Dogs, Hounds, Sanyanggaedeul Otsomae Beulgeun Kkeuddon По уебтууна "Hunting Dogs" (사냥개들) от Jung Chan (정찬) Период на излъчване: ??? 2022 г. Време на излъчване: Жанр: екшън, трилър, драма Канал: Netflix Епизоди: 8 Режисьор: Jason Kim (The Divine Fury, Midnight Runners) Сценарист: Jason Kim Субтитри: Участват: Woo Do Hwan като Geon Woo Lee Sang Yi като Woo Jin Kim Sae Ron като Hyun Joo Park Sung Woong като Myung Gil Heo Jun Ho като CEO Choi Резюме: Сериалът ще ни покаже изпълнената с екшън история на трима младежи, които по стечение на обстоятелствата се забъркват с лихвари, и опита им да се измъкнат.
 8. е, готино зомби беше. Не може да й се отрече. Всичките пъти...
 9. Аз съм на четвърта, но подозирам, че тримата за забъркани отпреди корьо-периода, който ни показаха в първи епизод. Много отблъскваща атмосфера, много са неприятни всички, все окървавени и озъбени. Главната е полуумряла и тя, като зомбито от другия сериал.
 10. Version (Complete)

  261 downloads

  Превод: Scarlet Heart & DaNi (Stupid Dreams) Редакция: AniTo (Stupid Dreams)
 11. не знам, сигурно ще покажат в следващите серии,
 12. Тук съм съгласна. Много странна концепция за душа.
 13. Това не значи нищо. Корейците го бойкотират, щото са обидчиви и ограничени до учудваща степен. Намират сериала за пропаганден . Интересно комунизъм ли пропагандира. Идвам да похваля айдълката. Прекрасно се справя детето, браво. Хе Ин много различен от something in the rain и one spring night.
 14. Тия корейци те лъжат. Платформите си излизат със статистики кое се гледа най-много по държави. Та в Корея в класацията на нетфликс Топ 10 предавания за 2021 г. са 9 корейски заглавия и едно японско аниме. При филмите е почти същата работа - 7 корейски + 365 дни, red notice със скалата и филма по онова горното аниме.
 15. Добрите филми за зомбита не са за зомбитата, а за това как кризата изважда наяве най-низкото у останалите все още човеци. Пример - The Walking Dead. Доказателство, че е добър проект - наградите и номинациите за награди. Сериалът е интересен. Показаха колко свестни, смели и яки са главните, разобличиха пороците на фалшивото общество, хванаха убиеца и свършиха с надежда. Имаше си и слаби моменти, няма да ги изброявам. Главните бяха много хубава двойка, Хьонг Шик пораснал, много мъжествен и добре сложен. Чудесни 12 епизода, изглеждат се неусетно.
 16. 15 изгледан, героите са кой от кой по-лош. Лудите със сигурност ме радват повече, пояснявам - У Дже и Хе Уон. За мен злодеят в историята е Хи Джу - сервилна, манипулативна и алчна. Съсипа психиката на дъщеря си със стряскащ непукизъм. Всичко продължава да е хаотично, чакам си финала утре, че да наместя пъзела.
 17. Аз си мисля пък, че следващия сезон ще ни покажат зомби апокалипсис и ще стане пълно мазало.
 18. Сериалът е интересен. Целият е за гледане. Идеята, че 40-килограмова жена размята всички мъже, е нереалистична наистина, но пък е особено приятна гледка за окото. Такава е и мъжката част от каста - готин батко до готин набор, до готин хлапак. Не можеш да си избереш злодей, бяха разкошни до един. Чудесна игра на актьорите, а сцените наистина са заснети и монтирани с прецизност и професионализъм и крайният ефект е впечатляващ.
 19. Чудесен сериал, добър сюжет. Разглежда влиянието на религията в кризисните времена. Чудовищата се появяваха за малко, сякаш за да покажат, че хората могат да бъдат по-чудовищни от тях. Има тежки сцени с насилие, имайте едно наум. Финалът е отворен, някак положителен. Искаше ми се за свръхестествения феномен да има причина, но въпросът Допълвам, че актьорите играха прекрасно. Напълно ни потопиха в атмосферата на света им. Уон Джин А показа по много истински начин шока, объркването и безсилието на човек, на когото му се случва точно това (не уточнявам какво, за да не давам спойлери). Мисля, че най-силните моменти в сериала бяха с героините. Отдавна не бях гледала Янг Ик Джун, появяването му беше приятна изненада.
 20. Лелята играе постресаващо зле, извинявайте. Като на тежки транквиланти е, още малко ще й тръгне лига от устата. Предава най-обикновени реакции с рядка неадекватност, чак дразни. Ако беше айдъл, щяхте да я изядете.
×
×
 • Create New...