Jump to content

Scarlet Heart

Екип Субтитри
 • Content Count

  167
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Scarlet Heart last won the day on July 25 2019

Scarlet Heart had the most liked content!

Community Reputation

413 мочи

About Scarlet Heart

 • Rank
  Млад господар

Recent Profile Visitors

1,077 profile views
 1. Очаквах приказка заради положителните коментари тук, но не намерих нищо подобно. Един образ не харесах - пошли и прости идиоти. Келешите дразнят от първа до последна серия. Един нормален няма, за когото да се хванеш. Драмите им не ме трогнаха хич. Тях също не ги трогнаха въобще. Или поне не показаха да приемат навътре моралните дилеми в живота. Всичко беше тип "карай да върви", "каквото, такова". Специално издирих главната актриса, за да се погрижа повече да не я гледам никъде. Изгледан с превъртане заради Со Ин Гук, който е бил много грозен 2012 г. След 13епизод нещата малко се оправят, им
 2. Започва малоумно и гледах странно първите три серии. Връзките в това семейство ме шокираха - примитивни и глуповати хора, които вечно крещят. Но постепенно се разкрива колко топли, нормални и човешки са отношенията, колко добри хора са всички, колко се грижат един за друг. Страхотни мъжки образи. Всички момчета бяха свестни. Прекрасни образи на Сонг Донг Ил, Ю Йон Сок и Чонг У. Чонг У в ролята на Среги-то е прекрасен. Срегито е 'болклук' и всичко му викат така.. (в превода на Нетфликс натрапчиво превеждаха обръщенията към него с 'Trash', независимо дали на корейски го наричаха хьонг, о
 3. Сигурно е много интересен, ама от аджуми и аджушита нямам нерви да го догледам. Много подробно и реалистично е представена обществената действителност по онова време, но мен тя пък не ми е интересна. За някого, роден през 70 или съвсем в началото на 80-те, вероятно ще е по-интересен, ще го удари по сантименталната струна. Женските са нетърпими, съжалявам. Кряскане, инфантилизми и побоища в първите епизоди. Преразказвам една сцена: Нататък сигурно се оправят нещата за онези, които имат сили и нерви да стигнат до там. Аз не мога. Яд ме е, че изпускам Пак Бо Гом, дава сигнали, че образът
 4. Изгледан и тука. Аз войник не съм била и нямам близки, които са били, че да знам каква е ситуацията и да правя аналогии, ама все ми се струва, че корейците по-добре знаят какво се случва в техните казарми - кой и защо преследва дезертьорите, как ги преследва и т.н. Стори ми се още, че дезертьорството в Корея не е непростимо престъпление, не ги съдят за държавна измяна. Сериалът ми хареса, стори ми се смислен. Задълбава в проблеми, в които досега не бяха задълбавали(поне аз не бях гледала нищо корейско по темата) - насилието в армията . Чонг Хе Ин, както винаги, пресъздава емоциите на г
 5. сериалът си е с превод на Нетфликс. Освен английски и руски субки, има още немски и турски за нашия регион. Има и аудио на различни езици. В други региони предполагам са достъпни и други езици.
 6. от коментарите съдя, че за гледане стават от 20 до 30 серия и то с условности А те такава реклама му направиха на тоя сериал, то не бяха фойерверки на свети валентин, то не бяха интимности между двамата главни, погледи, случайни докосвания по участията им за промотиране на сериала.
 7. толкова хубава жена, веднъж не съм я видяла красива в роля. Вся някакви изчанчени визии имат героините й. Сериалът ми се струва инфантилен и смятам да го прескоча.
 8. Интересна, днес я споделих. С още 2-3 скрийншота на гледанията в Нетфликс - Ако не ви се клика, обяснявам. Вчера е била на първо място, като е минал Hospital Playlist. И го настига на седмична база. Последните 7 дни е в топ 10 в 16 държави. Зрители има.
 9. Много приятна пета серия. Няма особена динамика в действието, но пък не доскучава. Имиджът на плейбоя съвсем се схлупи. Второстепенните двойки са ми интересни също. Някой прегледа ли анимето, да отбележи основните точки, че да не се тормозим с подобни мисли .
 10. My thoughts exactly. Не го виждам като сваляч и всичко определено е в главата й. Още повече че щом тя самата го мисли за плейбой и инициира това помежду им, би трябвало да съзнава, че тази връзка няма бъдеще. Нали в последния излъчен епизод (4) отиде при него, то си е по нейно желание, досега момчето не я е излъгало нито веднъж. Това не е нито безнравствено, нито неморално. Като цяло му симпатизирам, поне на това, което е показал досега. Набито ми е много дезориентирана и нерешителна.
 11. Е, е, е... Вчера в Нетфликс е бил на трето място по гледане за Южна Корея. На четвърто място е за миналата седмица. Добре се справя и в Азия. Историята е младежка, свалят се двамата, ама нещо не могат да се разберат. Вероятно и аудиторията им е по-младежка. Не върви да го гледаш на телевизора в кухнята, докато баба ти ти бута мръвка върху купичката с ориз.
 12. Ох, да ви се оплача. Аз от превъртане на женските побоища нищо не разбрах от сюжета. Много са примитивни.
 13. Този сериал го чакам с по-голям трепет от моите преводи. Благодаря ви, момичета <3
 14. Филмът разглежда проблема за връзките и каква стойност им отдават младите съвременни хора. Лек е, но не е слаб, просто не задълбава толкова. То и героите не задълбават особено в отношенията си. Има малка заигравка накрая, която за едни е приятна изненада, за други - разочарование.
×
×
 • Create New...