Jump to content

Scarlet Heart

Екип Субтитри
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Scarlet Heart last won the day on July 25 2019

Scarlet Heart had the most liked content!

Community Reputation

240 мочи

About Scarlet Heart

 • Rank
  Посветен

Recent Profile Visitors

501 profile views
 1. Хах, 'странен персонаж'. Изненадващо нормални хора са. Бо Гом съм го гледала само в Облаците и тука. Явно си подбира ролите, така че да играе праволинеен мъж, който държи на принципите си. И аз такива харесвам.
 2. Що "сори"? То си е за теб, сериалът е много хубав.
 3. Безинтересен, безвкусен, безсмислен. Ужасна актьорска игра. Певицата е потресаващо зле. Безизразно лице и тъпи усмивки. Трябва да играе невинно момиче, а външният й вид крещи 'палавница', да не кажа развратница. То не бяха стойки, то не бяха муцунки, то не бяха влажни погледи. Абсолютно еднаква и с тримата младежи, по нищо не може да се долови, че ги третира по различен начин. Главният беше грозен - престорени физиономии, фалшиви усмивки. Виждам, че след тоя сериал актьорът не е снимал нищо, ами има защо. Само И Со Уон ми хареса, ама той пък се оакал в реала съден е за сексуален тормоз и след случката с кариерата му е свършено. Гледала съм японския филм и не помнех много от него. Сега пред това ми се струва шедьовър.
 4. Ще нахвърлиш ли няколко смешни моментa? Това беше една безкрайна какафония от френетичен смях, викове и рев. След тоя сериал ще остане само причиняващото неудобство у зрителя усещане за психодиспансер в училище. Хубаво нещо беше, че е 4К и се убедихме в нивата на тестостерон у главния, предвид космите по брадата му. 3д графиката и тя им се получила. Толкова красиви желирани сърчица може да има само в реклама на Харибо или Желибон. От OST-a ми хареса една мелодия, по нещо ми напомни на немския DARK. А, да... Оценката в IMDb e 6.3 и въпреки че по-ниска оценка на корейско не съм срещала там, пак им е много.
 5. И главната харесвам, и трите момчета, и сестрата на Хе Хьо... Дори майките им харесвам. Още никоя не се е развикала невротично и не се е хванала за косата, имат си някакви вътрешни монолози, което ми навява усещане за нормалност, което обикновено много ми липсва в женските образи. Любовта между главните е чиста и нежна.. допада ми.
 6. Скучен е наистина. Не помня дори дали превъртях до края да видя ще се вземат ли младите.
 7. Някой друг изгуби ли си 6 часа от живота с тая съвършена глупост?
 8. Нямаше челни стойки, така е. Ама си имаме Почнах втора серия. Настроението ми харесва, носи ми положителни чувства, героите са радост за окото чисто визуално. Има интересни отношения вътре в семейството на главния. В другото семейство(това на актьора) също се заформят интересни конфликти. Продължавам.
 9. Ох, този Чен е голям сладур. <3 А откровено си го мразех в началото. Гейовете са супер зад кадър. И в кадър стават, могат да направят едно приказно BL, ама без дъртия, ако може. А главната двойка са "Бий ме, обичам те." Много шамари изяде момчето, но това с колата беше върхът. Абсолютно безжалостна е тази Мита. Щеше да е голямо мекотело, ако постъпи така. Време беше да преодолее чувството си за вина и да събере смелост да се бори за семейството си.
 10. Благодаря за плейлистата <3 То е на helyg заслугата, че ме побутваше периодично.
 11. Изгледан 13-ти. Като във вертеп са. Бият си шамари по график през 5 минути и 46 секунди. Шокираща примитивност! Романтика между осиновените брат и сестрата не видях. Само някаква ревност, която може да мине в графа "братска". И двамата си имат паралелни романтични отношения с други хора и тези линии се развиват добре, още повече че Aek в 90% от времето се занимава с проблемите на малката си сестра. Явно основната сюжетна линия е в съревнованието между дъртите коя е по-голяма психопатка. Засега orawee бие по точки, но има още 9 епизода, кака й може да се развихри. Най-симпатичен ми е китаецът и ще викам за него. Верно, провини се момчето, но има потенциал да се поправи. И много постни тия целувки бе.
 12. Намерих. Набрала съм му аз и на онзи сериал, но ще изгледам излезлите серии и тогава ще ги почна по домова книга. Иначе в туитър видях, че в петък ще стане горещо.
 13. Не е теория, а е усещане. Изражението му е на психопат, който цял живот е завиждал на приятеля си и сега ще опита да му отмъсти. Нямам друго обяснение на това как така изведнъж реши, че ще се бори за жена, с която приятелят му е преспал, и ще я прави майка на децата си. Откъде му хрумна въобще тая фраза
 14. според мен е приятелят на Прин. Прилича ми на психопат. А геят много мазен, особено в леглото.
 15. Човекът не вярва, че е спал с лека жена, ами ревнува до лудост и оттам говори глупости. Миличкия, как горко плаче, направо ми се къса сърцето.
×
×
 • Create New...