Jump to content

mi6ka006

Екип Субтитри
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

mi6ka006 last won the day on July 25

mi6ka006 had the most liked content!

Community Reputation

111 мочи

About mi6ka006

 • Rank
  Млад герой

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Четвърта серия ТУК и ТУК
 2. Подкрепям горното мнение. И аз не го препоръчвам. Последните шест серии ги пуснах на бързи обороти. Големи трагедии, прокарани в сюжета между другото. Не очаквах щастлив край, но поне да имаше някакъв смислен завършек.
 3. видях, че са качени субтитрите на първа и втора серия. Благодаря <3 Кой рилийз да дърпаме?
 4. Поне загатва за ново парче де
 5. Мен повече ме притесняват сторитата на кураторчето в инстаграм.
 6. Мене ме впечатли главният. За другото Точно пък сюжетната линия на влюбването ми се стори доста развита - последователна и логична. Дори да не се 'земат накрая, ще е достатъчо Уей Уей да се отърве от оня нещастник с талончетата, чашата от точките и секса по график. Дори го очаквам към новите колежки да е малко по-щедър, щото мизерниците обикновено така правят.
 7. Може да им сипал нещо в соджуто. Правил се е на неадекватен една седмица, докато излязат резултатите, и като е видял, че няма да се измъкне, резко си е спомнил, защо ги е поканил и какво им е сервирал за аперитив. В никакъв случай не защитавам двете патици, които сами са се поднесли на тепсия, но самопризнанието променя усещането, че е жертва на постановка.
 8. Няма. Последно гледах 7% готов във вики.
 9. Before We Get Married Държава: Тайван Епизоди: 13 Продължителност: 1 час. 13 мин. Превод: mi6ka006 Редакция: helyg Прогрес: До септември има време.
×
×
 • Create New...