Jump to content

LazyKanagaroo

Потребители
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 тофу

About LazyKanagaroo

 • Rank
  Млад герой
 • Birthday June 8

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София

Recent Profile Visitors

333 profile views
 1. Не можах да изчакам пълния превод и снощи догледах сериала. Започнах да го гледам с началото на превода и почти смятах, че не е за мен този Боен континент. ОБАЧЕ, постепенно се оказа страхотно попадение Така че, благодаря на екипа преводачи и редактори - благодарение на вашия труд не успях да пропусна още един качествен сериал. Почти пълен отличник в категория "Свежа приказка за малки и големи" - великолепна актьорска игра, запомнящи се персонажи, визуални ефекти на ниво, действието е стегнато почти без удължени и повтарящи се сцени. Истинска наслада от истинско фентъзи. Под
 2. Благодарности за българските субтитри! Страхотен отбор сте!
 3. Супер! И аз няма как да го пропусна, щом Чон У Сон учавства ;-) Ще изчакам субките, за които предварително благодаря!
 4. Страхотни субтитри! Много благодаря на ina79 и helyg! Удоволствието от гледането на сериала определено нарастна благодарение на вашия труд.
 5. Бавничко върви сериалът, просто защото не е екшън. Гледам го заради Jung Hae In и се надявам това да му е последната copy-paste роля, макар че наистина много му отива да играе подобни меланхолични персонажи. Иначе сериалът е прилично добър. Има си няколко паралелни истории, страхотна музика и е красиво заснет. Смятам да си го догледам с колкото и епизода да го съкращават.
 6. Току-що го качиха в AvistaZ (DL) Без субтитри ...
 7. Това е сериал. Епизоди от 1 до 5 имат превод на български.
 8. След като изгледах Production Diary-то, не очаквам слаб сериал. Даже очаквам да е по-добър от 100 Days My Prince и Grand Prince. Сравнения с филма (а и други филми) ще се правят заради заглавието. Но всъщност сериалът отива в съвсем друг посока - историческа романтична мелодрама с комични елементи. На мен актьорският състав ми хареса, също и препратките към няколко исторически филма. И дет' се вика - то не остана, скоро ще разберем кой как се чувства с този сериал.
 9. Гледах го преди месец и все още съм със смесени чувства. Красиво заснет филм, приятен за гледане. Визуално бойните сцени са един доста лъскаво-стерилен вариант на тези от Жана Д'Арк The Messenger: The Story of Joan of Arc (1999). Ефектите са на ниво, актьорската игра също. Обаче като цяло нещо не успя да ме развълнува чак толкова много, определено имах по-големи очаквания. Но бих го гледала пак на кино. За името на Чо Ин Сон 조인성 - да, корейците точно в момента правят поредните промени в изписването на имената на английски (romanization) и направо неузнаваеми са някои имена. Но то и
 10. Ами то врътка няма, просто трябва да си дайвър. Това всичкото е copy-paste от Лукяненко и който го е чел, вече е разбрал какво става.
 11. Почнах Pride тази нощ. Ще гледам последните три епизода преди балета на лед тази вечер ...
 12. 3-ти епизод ме отказа да следя този сериал серия след серия. Съспенсът толкова много ми липсва, че временно спирам да гледам сериала. Като приключи, ще го догледам от любопитство с прескачане на разводнената част. Заемките за виртуалната реалност са ми ОК, има някоя и друга интересна иновация тук-там. Не ми харесват твърде многото ненужни и ненужно удължени сцени в реалността.
 13. Интересна тема. Интересно колко малко хора са споделили тук. Ето моите ТОП 5 въздействащи сцени от азиатски филми: Dolls на Китано. За мен целият филм е изграден от въздействащи сцени. Castaway on the moon на И Хе Джун. Филм, който е чисто и просто една голяма въздействаща сцена. 3-Iron на Ким Ки-дук. Есенциално. Method на Пан Ън Джин. Тази сцена е номер едно в моя The Kiss списък. The story of the Weeping Camel. Монголско-немски документален. Плаках заедно с камилата, незабравимо ще остане. Помня го този мом
×
×
 • Create New...