Jump to content

LazyKanagaroo

Потребители
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 тофу

About LazyKanagaroo

 • Rank
  Глупаче
 • Birthday June 8

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София

Recent Profile Visitors

195 profile views
 1. Току-що го качиха в AvistaZ (DL) Без субтитри ...
 2. Това е сериал. Епизоди от 1 до 5 имат превод на български.
 3. След като изгледах Production Diary-то, не очаквам слаб сериал. Даже очаквам да е по-добър от 100 Days My Prince и Grand Prince. Сравнения с филма (а и други филми) ще се правят заради заглавието. Но всъщност сериалът отива в съвсем друг посока - историческа романтична мелодрама с комични елементи. На мен актьорският състав ми хареса, също и препратките към няколко исторически филма. И дет' се вика - то не остана, скоро ще разберем кой как се чувства с този сериал.
 4. Гледах го преди месец и все още съм със смесени чувства. Красиво заснет филм, приятен за гледане. Визуално бойните сцени са един доста лъскаво-стерилен вариант на тези от Жана Д'Арк The Messenger: The Story of Joan of Arc (1999). Ефектите са на ниво, актьорската игра също. Обаче като цяло нещо не успя да ме развълнува чак толкова много, определено имах по-големи очаквания. Но бих го гледала пак на кино. За името на Чо Ин Сон 조인성 - да, корейците точно в момента правят поредните промени в изписването на имената на английски (romanization) и направо неузнаваеми са някои имена. Но то и Ким Ир Сен 김일성 е същата работа по време на кирилизацията ...
 5. Ами то врътка няма, просто трябва да си дайвър. Това всичкото е copy-paste от Лукяненко и който го е чел, вече е разбрал какво става.
 6. Почнах Pride тази нощ. Ще гледам последните три епизода преди балета на лед тази вечер ...
 7. 3-ти епизод ме отказа да следя този сериал серия след серия. Съспенсът толкова много ми липсва, че временно спирам да гледам сериала. Като приключи, ще го догледам от любопитство с прескачане на разводнената част. Заемките за виртуалната реалност са ми ОК, има някоя и друга интересна иновация тук-там. Не ми харесват твърде многото ненужни и ненужно удължени сцени в реалността.
 8. Интересна тема. Интересно колко малко хора са споделили тук. Ето моите ТОП 5 въздействащи сцени от азиатски филми: Dolls на Китано. За мен целият филм е изграден от въздействащи сцени. Castaway on the moon на И Хе Джун. Филм, който е чисто и просто една голяма въздействаща сцена. 3-Iron на Ким Ки-дук. Есенциално. Method на Пан Ън Джин. Тази сцена е номер едно в моя The Kiss списък. The story of the Weeping Camel. Монголско-немски документален. Плаках заедно с камилата, незабравимо ще остане. Помня го този момент вече 15 години.
 9. Напълно съм съгласна, много точно описание :-) Само ще добавя, че корейското заглавие на филма 그것만이 내 세상 е всъщност името на едната от двете корейски песни във филма - много много стари парчета на групата 들국화, която наричат Корейския Битълс. Класическата музика във филма вкючва наистина уникални изпълнения от корейски музиканти и дори само заради тях си заслужава да се гледа филма.
 10. Oooooo! И Маскарад, и Йо Джин Гу са ми безкрайно любими . Надявам се славата на И Бьон Хон да не засенчи таланта на Йо Джин Гу. @lazeto Благодаря, че ми оправи настроението с тази тема
 11. Прекрасна музика и страхотни млади Ю Чи Те, Ким Ха Нъл и Ха Чи Уон! Стилен поетичен минималистичен филм. Не съдържа лигавщини, неприлични думи и викове и крясъци.
 12. Добър филм. Нетипичен трилър с изкуствено създадена липса на мистериозност, което всъщност подсилва и ефекта на финала. Режисьорът и актьорите много добре са си свършили работата. Сцените с насилие, жестокост и прочие са много, но поносими и кратки - точно колкото е необходимо за целите на филма.
×
×
 • Create New...