Jump to content

LazyKanagaroo

Потребители
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 тофу

About LazyKanagaroo

 • Rank
  Глупаче
 • Birthday June 8

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София

Recent Profile Visitors

118 profile views
 1. LazyKanagaroo

  Temperature of Love (2017)

  Това е сериал. Епизоди от 1 до 5 имат превод на български.
 2. LazyKanagaroo

  The Crowned Clown (2019)

  След като изгледах Production Diary-то, не очаквам слаб сериал. Даже очаквам да е по-добър от 100 Days My Prince и Grand Prince. Сравнения с филма (а и други филми) ще се правят заради заглавието. Но всъщност сериалът отива в съвсем друг посока - историческа романтична мелодрама с комични елементи. На мен актьорският състав ми хареса, също и препратките към няколко исторически филма. И дет' се вика - то не остана, скоро ще разберем кой как се чувства с този сериал.
 3. LazyKanagaroo

  The Great Battle (2018)

  Гледах го преди месец и все още съм със смесени чувства. Красиво заснет филм, приятен за гледане. Визуално бойните сцени са един доста лъскаво-стерилен вариант на тези от Жана Д'Арк The Messenger: The Story of Joan of Arc (1999). Ефектите са на ниво, актьорската игра също. Обаче като цяло нещо не успя да ме развълнува чак толкова много, определено имах по-големи очаквания. Но бих го гледала пак на кино. За името на Чо Ин Сон 조인성 - да, корейците точно в момента правят поредните промени в изписването на имената на английски (romanization) и направо неузнаваеми са някои имена. Но то и Ким Ир Сен 김일성 е същата работа по време на кирилизацията ...
 4. LazyKanagaroo

  Memories of the Alhambra (2018)

  Ами то врътка няма, просто трябва да си дайвър. Това всичкото е copy-paste от Лукяненко и който го е чел, вече е разбрал какво става.
 5. LazyKanagaroo

  Какво ще гледам сега?

  Почнах Pride тази нощ. Ще гледам последните три епизода преди балета на лед тази вечер ...
 6. LazyKanagaroo

  Memories of the Alhambra (2018)

  3-ти епизод ме отказа да следя този сериал серия след серия. Съспенсът толкова много ми липсва, че временно спирам да гледам сериала. Като приключи, ще го догледам от любопитство с прескачане на разводнената част. Заемките за виртуалната реалност са ми ОК, има някоя и друга интересна иновация тук-там. Не ми харесват твърде многото ненужни и ненужно удължени сцени в реалността.
 7. LazyKanagaroo

  Какво ще гледам сега?

  Точно сега - Memories of the Alhambra, епизод 3
 8. Интересна тема. Интересно колко малко хора са споделили тук. Ето моите ТОП 5 въздействащи сцени от азиатски филми: Dolls на Китано. За мен целият филм е изграден от въздействащи сцени. Castaway on the moon на И Хе Джун. Филм, който е чисто и просто една голяма въздействаща сцена. 3-Iron на Ким Ки-дук. Есенциално. Method на Пан Ън Джин. Тази сцена е номер едно в моя The Kiss списък. The story of the Weeping Camel. Монголско-немски документален. Плаках заедно с камилата, незабравимо ще остане. Помня го този момент вече 15 години.
 9. LazyKanagaroo

  Keys to the Heart (2018)

  Напълно съм съгласна, много точно описание :-) Само ще добавя, че корейското заглавие на филма 그것만이 내 세상 е всъщност името на едната от двете корейски песни във филма - много много стари парчета на групата 들국화, която наричат Корейския Битълс. Класическата музика във филма вкючва наистина уникални изпълнения от корейски музиканти и дори само заради тях си заслужава да се гледа филма.
 10. LazyKanagaroo

  The Crowned Clown (2019)

  Oooooo! И Маскарад, и Йо Джин Гу са ми безкрайно любими . Надявам се славата на И Бьон Хон да не засенчи таланта на Йо Джин Гу. @lazeto Благодаря, че ми оправи настроението с тази тема
 11. LazyKanagaroo

  Ditto (2000)

  Прекрасна музика и страхотни млади Ю Чи Те, Ким Ха Нъл и Ха Чи Уон! Стилен поетичен минималистичен филм. Не съдържа лигавщини, неприлични думи и викове и крясъци.
 12. LazyKanagaroo

  Missing You (2016)

  Добър филм. Нетипичен трилър с изкуствено създадена липса на мистериозност, което всъщност подсилва и ефекта на финала. Режисьорът и актьорите много добре са си свършили работата. Сцените с насилие, жестокост и прочие са много, но поносими и кратки - точно колкото е необходимо за целите на филма.
 13. LazyKanagaroo

  On Your Wedding Day (2018)

  Не е лошо филмчето, качествено заснето и с добра актьорска игра. Става за едно приятно убиване на времето. Но от финала чак ме заболя.
×