Jump to content

В. Лятото

Потребители
  • Мнения

    40
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от В. Лятото

  1. Здравейте! Някой може ли да ме посъветва откъде да си сваля торент програма, защото се притеснявам да не попадна на фалшива и да изтегля нещо опасно за компютъра. Ако някой разбира от тези неща и ми прати линк, безкрайно ще съм му благодарна!
  2. Запомних ги вече, дълго, кратко. Само се чудя той не се ли води продължение на Eternal love 1 и 2?
  3. Благодаря, тъкмо си го намерих. Ми то, такова заглавие как да се запомни!
  4. Търся заглавието на сериала, дето му викате Прасковките. Онзи ден ми попадна в една тема и не си го отметнах. Ровя се с търсачката, така, иначе, не ми излиза.
  5. Започвам да гледам и... Абе бива ли да се спи с риза и панталон?! Ама не може така!!! Нека някой мъж да каже, удобно ли е да спиш с риза, и то тясна???
  6. Като го пуснат декември по кината (в БГ едва ли ще го излъчат) горе долу кога да го очакваме в онлайн платформите? Какви са наблюденията ви след премиери по кината?
  7. Може, може. И за органи в болницата.
  8. Да бе, много странни тия китайци. Планират по 5 сериала годишно на звезда, реализират 2 и после 3 години се чудят кога да ги пуснат за излъчване То това е от февруари, т.е. преди ковида, който обърка много неща...
  9. Бъркам ли нещо заглавията? Имам спомен, че ще пускат My strange friend
  10. Вчера си пуснах отново първа серия и попаднах на това: 20 мин.и 40сек. Та, питам се (още не съм гледала 6-та серия) майката жива ли е или не е? Но очевидно тази, която той нарича майка, му е биологична майка, личи си, че ѝ пука за него като за човек с нейна кръв. Знам ли? Много неща са съмнителни. И нуната, още от първия момент на появата ѝ е много съмнителна. (Имам предвид кака му) Сега прочетох поста на @Gia13 и ми се изясниха доста неща. Дали?...
  11. Още един проект на Park Bo Gum и Gong Yoo, който се очаква да излезе в края на 2020 - Тук
  12. Много хубав филм! Да, темата е клише, но аз успях да видя и съпреживея тяхната история. Играта на двамата главни беше много добра. Чета, че за момчето това е било дебют, или нещо такова. Покъртителни сцени, особено (някой може ли да ми обясни как се създава скрито съдържание, спойлер) срещата в затвора, ярка, емоционална, запомняща се! Благодаря за превода!
  13. Поздрав от мен с песента на Лан Джан с Бг превод от Диди. Тя би била благодарна, ако някой може да и даде съвети и насоки как да подобри преводите си.
  14. В романа се говори за самоусъвършенстване в безсмъртие, като се минава през различни нива на самоусъвършенстване и те са с различни наименования. За западните читатели за по-разбираемо (?) е обобщено култиватори.
  15. На Legend of Fei мисля, че приключиха снимките
  16. Хахахаааа, няма такава опасност. Специално си направих няколко профила в Гугъл, за да ми стигне дисковото пространство за всички серии, но нали тези неща си изискват двойно подсигуряване, та си отделих и една флашка само за него
  17. Ама как "темерута" на Лан Джан (Хангуанг Дзюн), моля ви се! На него по му отива Лорда - вижте каква осанка има само, придружена с маниери и сериозно изражение! То е достолепие, то е чудесия! Между другото, моята първа асоциация беше за ангелче, безплътно небесно същество, чисто и ефирно. Бях удивена от грацията на всички. Но това си има резон де - все пак това е първия ми китайски сериал. Пред тях Лив Тайлър във Властелинът на пръстените ряпа да яде! И да се върна на темата - Лан Сичен за мен е, да ме прощава, ама Наивникът, айде, в първите епизоди само Утопистът.
  18. Много са сериалите, които ме отказват на втора/трета серия. Този обаче не е от тях. Не мога да кажа нищо за сценария и режисурата. Сякаш има нещо, което не е много наред там Но затова пък актьорите са очарователни. Всичките. (Или героите?) "Май Хироу" (забравих му името) е образ от класа У До Хуан е бонбон отвсякъде, и то в двоен вариант, ама много талантлив бонбон! Между другото, интересно е в един сериал да гледаш повечето актьори в по две роли. Минчо е метър и деветдесет достолепие Придворна Но е един брилянт, шлифован. Дотук имам няколко котви, които ме държат здраво в драмата. Следя с удоволствие.
  19. Всеки си има предпочитания към някакъв жанр. Чумонг бих го гледала втори път, да. Също Six flying dragons - за мен този сериал е класика! Бих гледала втори път Moonlight drawn by clouds. Едва ли някой друг би го гледал втори път. А за Sungkyunkwan scandal какво ще кажете?
  20. Верно бе, това пък изобщо не го загрях. Гледам, гледам, какво гледам?
  21. В тази връзка - седя си сега и се чудя: да им съчувстваме ли на китайците или да им завиждаме? Защото ние си нямаме цензура и си имаме свобода на словото, която ни роди един "Откраднат живот"!
×
×
  • Създай нов...