Jump to content

В. Лятото

Потребители
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

49 тофу

About В. Лятото

 • Rank
  Млад герой

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Пловдив

Recent Profile Visitors

247 profile views
 1. Още един проект на Park Bo Gum и Gong Yoo, който се очаква да излезе в края на 2020 - Тук
 2. Много хубав филм! Да, темата е клише, но аз успях да видя и съпреживея тяхната история. Играта на двамата главни беше много добра. Чета, че за момчето това е било дебют, или нещо такова. Покъртителни сцени, особено (някой може ли да ми обясни как се създава скрито съдържание, спойлер) срещата в затвора, ярка, емоционална, запомняща се! Благодаря за превода!
 3. Поздрав от мен с песента на Лан Джан с Бг превод от Диди. Тя би била благодарна, ако някой може да и даде съвети и насоки как да подобри преводите си.
 4. В романа се говори за самоусъвършенстване в безсмъртие, като се минава през различни нива на самоусъвършенстване и те са с различни наименования. За западните читатели за по-разбираемо (?) е обобщено култиватори.
 5. На Legend of Fei мисля, че приключиха снимките
 6. Хахахаааа, няма такава опасност. Специално си направих няколко профила в Гугъл, за да ми стигне дисковото пространство за всички серии, но нали тези неща си изискват двойно подсигуряване, та си отделих и една флашка само за него
 7. Ама как "темерута" на Лан Джан (Хангуанг Дзюн), моля ви се! На него по му отива Лорда - вижте каква осанка има само, придружена с маниери и сериозно изражение! То е достолепие, то е чудесия! Между другото, моята първа асоциация беше за ангелче, безплътно небесно същество, чисто и ефирно. Бях удивена от грацията на всички. Но това си има резон де - все пак това е първия ми китайски сериал. Пред тях Лив Тайлър във Властелинът на пръстените ряпа да яде! И да се върна на темата - Лан Сичен за мен е, да ме прощава, ама Наивникът, айде, в първите епизоди само Утопистът.
 8. Много са сериалите, които ме отказват на втора/трета серия. Този обаче не е от тях. Не мога да кажа нищо за сценария и режисурата. Сякаш има нещо, което не е много наред там Но затова пък актьорите са очарователни. Всичките. (Или героите?) "Май Хироу" (забравих му името) е образ от класа У До Хуан е бонбон отвсякъде, и то в двоен вариант, ама много талантлив бонбон! Между другото, интересно е в един сериал да гледаш повечето актьори в по две роли. Минчо е метър и деветдесет достолепие Придворна Но е един брилянт, шлифован. Дотук имам няколко котви, които ме държат здраво в драмата. Следя с удоволствие.
 9. Всеки си има предпочитания към някакъв жанр. Чумонг бих го гледала втори път, да. Също Six flying dragons - за мен този сериал е класика! Бих гледала втори път Moonlight drawn by clouds. Едва ли някой друг би го гледал втори път. А за Sungkyunkwan scandal какво ще кажете?
 10. Верно бе, това пък изобщо не го загрях. Гледам, гледам, какво гледам?
 11. В тази връзка - седя си сега и се чудя: да им съчувстваме ли на китайците или да им завиждаме? Защото ние си нямаме цензура и си имаме свобода на словото, която ни роди един "Откраднат живот"!
 12. Аз пък четох, че въпросния сайт бил пред затваряне заради многобройни оплаквания кък качваните там призведения. Май наготово са използвали ситуацията да обере негативите на недоволството на многобройните читатели на сайта. Чувам също, че се надига вълна от недоволство към цензурата в Китай. Сложна е ситуацията, за хората, които се занимават с творчество ... Иначе хубав сериал направиха, макар и комерсиален...
 13. Да се наредя и аз на опашката - Влюбена съм в този филм! Влюбена съм в героите (почти във всички, но най-вече в "нашите". Влюбена съм в актьорите , , В режисьора, сценариста... Остана ли още някой?... В преводачите благодаря ви за отделеното време и споделения труд! Обичам виииии! Стига съм дърдорила глупости, отивам да си взема поредната доза (от новелата). (Пристрастена съм)
 14. Следя с голям интерес сериала и много се зарадвах на превода ти, но.....АвистаЗ ми е кошмар! За пореден път се опитах да си направя регистрация- уви-не става!Кликвам на "заявка за покана" и ми отговаря " не сте оторизирани да посетите тази страница" Някой знае ли какво означава това? За любимците ми от The Untamed бих направила чудеса, но това е свръх възможностите ми.
×
×
 • Create New...