Jump to content

В. Лятото

Потребители
 • Posts

  40
 • Joined

 • Last visited

About В. Лятото

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Пловдив

Recent Profile Visitors

431 profile views

В. Лятото's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

67

Reputation

 1. Здравейте! Някой може ли да ме посъветва откъде да си сваля торент програма, защото се притеснявам да не попадна на фалшива и да изтегля нещо опасно за компютъра. Ако някой разбира от тези неща и ми прати линк, безкрайно ще съм му благодарна!
 2. Запомних ги вече, дълго, кратко. Само се чудя той не се ли води продължение на Eternal love 1 и 2?
 3. Благодаря, тъкмо си го намерих. Ми то, такова заглавие как да се запомни!
 4. Търся заглавието на сериала, дето му викате Прасковките. Онзи ден ми попадна в една тема и не си го отметнах. Ровя се с търсачката, така, иначе, не ми излиза.
 5. Започвам да гледам и... Абе бива ли да се спи с риза и панталон?! Ама не може така!!! Нека някой мъж да каже, удобно ли е да спиш с риза, и то тясна???
 6. Като го пуснат декември по кината (в БГ едва ли ще го излъчат) горе долу кога да го очакваме в онлайн платформите? Какви са наблюденията ви след премиери по кината?
 7. Да бе, много странни тия китайци. Планират по 5 сериала годишно на звезда, реализират 2 и после 3 години се чудят кога да ги пуснат за излъчване То това е от февруари, т.е. преди ковида, който обърка много неща...
 8. Бъркам ли нещо заглавията? Имам спомен, че ще пускат My strange friend
 9. Вчера си пуснах отново първа серия и попаднах на това: 20 мин.и 40сек. Та, питам се (още не съм гледала 6-та серия) майката жива ли е или не е? Но очевидно тази, която той нарича майка, му е биологична майка, личи си, че ѝ пука за него като за човек с нейна кръв. Знам ли? Много неща са съмнителни. И нуната, още от първия момент на появата ѝ е много съмнителна. (Имам предвид кака му) Сега прочетох поста на @Gia13 и ми се изясниха доста неща. Дали?...
 10. Още един проект на Park Bo Gum и Gong Yoo, който се очаква да излезе в края на 2020 - Тук
 11. Много хубав филм! Да, темата е клише, но аз успях да видя и съпреживея тяхната история. Играта на двамата главни беше много добра. Чета, че за момчето това е било дебют, или нещо такова. Покъртителни сцени, особено (някой може ли да ми обясни как се създава скрито съдържание, спойлер) срещата в затвора, ярка, емоционална, запомняща се! Благодаря за превода!
×
×
 • Create New...