Jump to content

felicyti

Потребители
 • Content Count

  410
 • Joined

 • Days Won

  3

Everything posted by felicyti

 1. Пълна плейлиста с всички 34 епизода, за онлайн гледане на сериала.
 2. Както е написано по- горе: филм за първата любов, неизживяните моменти и пропуснати възможности. Онлайн опция за гледане: ТУК .
 3. Сега да споделя и мнение за филмчето.... след като го изгледах. Хареса ми, макар и да се усеща бавното действие, така се "чувства" повече един филм. Интересна история, от която по-голямо въздействие върху мен имаше не драмата, а това че филмът ми носи усещането за носталгия по летните ваканции на село, безгрижното, невинно, без суета детство, първите трепети в сърцето, времето прекарано с приятели, искреният смях, музиката на 90-те, песента на Kanzas - Dust in the wind..... Прекрасна актьорска игра и присъствие имаха всички. Макар и да не съм голяма фенка на Kim So Hyun, тук много ми хареса как се представи. Другите младежи също бяха забележителни в емоциите си. Финалът беше емоционален и в същото време носи едно топло чувство и усмивка.
 4. Един филм за приятелство, истини, лъжи, корупция, социален статус, безнадежност, безсилие, незивестност, изкупителни жертви и много отрицателни герои. С всяка изминала минута исках да убия все повече хора, с всяка изминала минута отвръщението ми към действителността растеше, с всяка изминала минута възникваха все повече въпроси: заслужава ли си да помогнем на непознат в нужда, бъркайки се чуждите отношения, трябва ли да сме добри за другите, непознатите....... Един филм - изпитание на приятелството в момент на безизходица, прекрасно заснет, с много силни емоционални сцени, много мрачна атмосфера, подходящо подбрана музика и великолепна актьорска игра! Финалът е очакван и на фона на всички емоции и думи, адекватен. Филм, труден за гледане, но според мен определено си заслужава! Благодаря за преводът!
 5. @sonihrisi Честит рожден ден! С пожелания за много здраве, много късмет, успехи, постигане на всички поставени цели и много щастие! Усмихнат празник!
 6. Сериалът е идеален преход между леките неангажиращи заглавия, които гледах през лятото и по-сериозните теми подходящи за есенно-зимния сезон. Според мен е добре направен, с интересен сюжет, отлична актьорска игра и подходяща фонова музика, но нещо му липсва, за да оставя чувство на възхищение в зрителя. Има нелогични действия в персонажите и леки дупки в сценария. Точно в този сценарий обаче се абстрахирам от това, и особено от действията на героите, тъй като човек е непредстазуем, хора има всякакви и няма как да очакваме едни и същи реакции и действия в дадена често срещана ситуация. Сериалът започва много увлекателно и действието се развива динамично. Харесва ми фантастичната нотка със способностите на главния да вижда моментът на смърт в очите на хората.Само това повдига въпроси дали бихме искали да знаем или не, кога и каква е собствената ни смърт, и дали е хубаво да имаш такива способности. Нямам против да знам от началото кой е убиецът, даже ми е по-интересно от психологична гледна точка да видя как се движи действието. Актьорската игра ми хареса, Ok Taecyeon прави интересен главен образ, и мисля че идеално си пасва за ролята: обран от емоции и чувства, но може би за това и романтиката ми беше леко статична. Страхотна роля прави Im Joo Hwan и определено е по-интересният за разгадаване образ. В последните два епизода напрежението е изострено, а финалът според мен си е логичен и адекватен. Хареса ми. Като цяло сериалът е интересна продукция с преплетени няколко жанра, които не са изцяло изявени, което го прави лек за гледане. И да, има си своите добри моменти. Благодаря за субтитрите.
 7. Хубава е песента, много мелодична, леко баладна, както винаги красиви гласове, има си и соло на китарата.... супер е.
 8. Пълна плейлиста за гледане онлайн
 9. Още един прекрасен сериал си има онлайн опция за гледане във Vbox .
 10. Пълна плейлиста за онлайн гледане на якото сериалче .
 11. Тази смразяваща романтика, вече и с онлайн опция за гледане.
 12. Филмът се сдоби и с онлайн опция за гледане: ето тук .
 13. Сега ще му звънна да го питам дали вози меко!
 14. Онлайн опция за гледане на сериалът във vbox.
 15. Онлайн опция за гледане на сериала тук .
 16. Ах този млад, млад Lee Joon Ki и още един сериал, който ми напомня за дългогодишния труд на екипът и преводачите на форума, и също така, че имам да наваксвам с много, много неизгледани сериали..... Сериалът има обновена плейлиста за онлайн гледане, за да си го припомнят химнотизираните, зомбираните и пристрастените от по-горните коментари.
 17. Линк към плейлист за онлайн гледане на сериалчето.
 18. Обновена плейлиста за онлайн гледане на сериала .
 19. пълна плейлиста за гледане на сериалчето онлайн.
 20. Как с нетърпение си очаквам новия сериал на Ryu Joon Yul..... А междувременно, тигърчо и миещата мечка могат да се гледат онлайн в обновен плейлист във vbox.
 21. Сериалът си има и онлайн опция за гледане ТУК .
 22. Честит празник на всички! Бъдете здрави, успешни, обичани, уважавани и не спирайте да си създавате красиви спомени! Нека вярата, надеждата и любовта ви съпътстват във всяко едно начинание!
 23. Нямат слаба песен момчетата, нито като музика, нито като гласово звучене! Сега да кажа за Back Door, че нямах време точно когато излезе.: Супер е песента, отново си има музикален акцент, който наистина зарибява, хореографията е страхотна, самооо не мога да свикна със стайлинга и особено косите на момчетата, ще ме извинят за което. Ноо определено ще се слуша в колата, с волумето на макс. Страхотно завръщане правят на M Countdown с двете парчета EX и Back Door! Много добре са се справили операторите в залата, та видеото е направо сладост за очите и ушите. Stray Kids са супер талантливи, много музикални и танцувални, много творчески натури са и очаквам още бъдещи успехи за тях.
×
×
 • Create New...